Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

alkışşşş

oğlağı da eledik o zaman
balıklar da çok duygusal
eee ne kaldı

yay kaldıı yani ben

Yay da olmaz çok bencil oluyorlar

benim ne bencilliğimi gördünnnn

KIRMIZI OLdUM KIRMIZI OLdUM

hayırlı olsunnnn

kızlar cildiniz için yaptığınız şöyle pek işe yarar bir maske var mı :82:

hoşgeldin canım, sıkıldım ya topik ramazan diye mi muhabbetsiz

olabilir valla canım, ben oruçluyum diye enerji tasarrufu yapıyorum çünkü, full yatakta film izleme modundayım

kızlar cildiniz için yaptığınız şöyle pek işe yarar bir maske var mı :82:

ben hep hazır maskeler kullandım yavrum yaa, evde yapılanlardan bi süre sonra uğraşmaktan sıkıldım çünkü

ben oruç tutamıyorum ya
hazırlarda peki memnun kaldığın var mı canımcım

ben oruç tutamıyorum ya
hazırlarda peki memnun kaldığın var mı canımcım

çalışsam belki ben de tutamazdım canım süre çok uzun, evde bile son saatler geçmek bilmiyor

siyah maske diye bi maske kullanıyorum bikaç aydır ondan çok memnunum, benm yanagımda 3 4 tane hiç geçmeyen sivilce vardı onları bile geçirdi onu tavsiye edebilirim canım, ama biraz pahalı bi maskeydi, şubat ayında 50 tl ye almıştım şu sıralar bitmek üzere

ayy yok canım çalışma ortamım rahat ondan değil iki elim kanda olsa tutarım, regl oldum da sonradan kaza tutması zor oluyor
aa hiç duymadım ben siyah maskeyi bi bakayım..benim sivilce falan yok da böyle pürüzsüz olsun istiyorum

regl benm de bu haftasonu gelecek yaa tam alışacam oruca migrenim düzene girecek hopp sil baştan erkeklerden de nefret ediyorum böyl durumlarda onlar neden bu acıları çekmiyor diye

kuzum sivilce yoksa daha basit bi maske de alabilirsin, kil maskesinin faydalı geldigini okumuştum biçok yerde hatta ben de kulanıyordum da siyah maskeyi alınca bıraktım bu bitince mecbur devam edecem ona

gece gram uyumadım nasıl sancı erkeklere de bakarsan oo onlarında işi zormuş ne varsa
seninde kötü denk gelecek ben iki gün tuttum çok alışmadım, sen düzene girmişken fire vereceksin
bu aralar saç, cilt maskelerine sardım..saçıma buldum da cildime doğal peeling bulmam lazım

ben hiçbişeyi uzun süre kullanamıyorum yaa, canım sıkılıyor bi süre sonra saçlarım içinde bi ara bi sürü şey denedim onlardan da sıkıldım bi bu siyah maske 4 aydır devam ediyor işte

uygun peeling içinde gittigin magazadaki uzman kızlardan yardım al canım, onlar daah doğru yonlendirirler cilt tipine göre

işe yaradıklarını görsem devam ettiricem de olmuyor işte..bu aralar saçım için karanfil kürünü yapıyorum işe yaramasa da mis gibi kokuyor

Tamam anlaştık o halde

hahah ay desene baltayı taşa vurdum Benim iki tane tanıdığım var yay ikiside bencillikte dünya markası:26:

aaa burhan da yay burcuyduu neysee ki kendisiyle hiç ilgilenmiyorum artık

işe yaradıklarını görsem devam ettiricem de olmuyor işte..bu aralar saçım için karanfil kürünü yapıyorum işe yaramasa da mis gibi kokuyor

işe yaraması için uzun zaman devam ettirmek lazım hepsini de işte ben de o yok annem kriz geçiryordu bi ara evi aktara çevirdin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…