- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #11.881
Pek memnun olurum canım belki seni dinlerim
Günaydın güzelleeerr nasılsınızzzz.
KIRMIZI OLdUM KIRMIZI OLdUM
acelesi yoksa istanbula git tabi canım:)
hayırlısıyla atlatırsın insallah
ben çok kıskançtım aslında eski ilişkilerimde, çok yakın bi erkek arkadaşım var bigun yolda yürüyoruz dedi ki bana " sakın arkaya bakma " gayrı ihtiyari döndüm baktım,
" bak dedi kıskançlık böyle bişey işte, ben sana bakma dedim sen baktın, sen sevgiline bakma, gitme diyorsun, alttan alta o mesajı veriyorsun. erkekleri yapacagı varsa yapar senin ruhun duymaz, ama sen ona güvenip hissettirirsen bunu bi kere senden bişey saklamaz ve bakma demene de ihtiyaç kalmaz, adam zaten bakmaz " çok mantıklı geldi bana, cidden kıskançlık insanı yiyip bitiren bi hastalık, inşallah bizim hatunlarda tez vakitte rahatlarlar bu konuda
oğlağı da eledik o zaman
balıklar da çok duygusal
eee ne kaldı
Yay da olmaz çok bencil oluyorlar
KIRMIZI OLdUM KIRMIZI OLdUM
alkışşşş
yay kaldııyani ben
benim ne bencilliğimi gördünnnn
hayırlı olsunnnn
tamam ben ilgilenecem bu konuyla ramazandan sonra
günaydıınnnn
alkışşşş
yay kaldııyani ben
hayırlı olsunnnn
hoşgeldin canım, sıkıldım ya topik ramazan diye mi muhabbetsiz
kızlar cildiniz için yaptığınız şöyle pek işe yarar bir maske var mı:82:
olabilir valla canım, ben oruçluyum diye enerji tasarrufu yapıyorum çünkü, full yatakta film izleme modundayım
ben hep hazır maskeler kullandım yavrum yaa, evde yapılanlardan bi süre sonra uğraşmaktan sıkıldım çünkü
ben oruç tutamıyorum ya
hazırlarda peki memnun kaldığın var mı canımcım
çalışsam belki ben de tutamazdım canım süre çok uzun, evde bile son saatler geçmek bilmiyor
siyah maske diye bi maske kullanıyorum bikaç aydır ondan çok memnunum, benm yanagımda 3 4 tane hiç geçmeyen sivilce vardı onları bile geçirdionu tavsiye edebilirim canım, ama biraz pahalı bi maskeydi, şubat ayında 50 tl ye almıştım şu sıralar bitmek üzere
ayy yok canım çalışma ortamım rahat ondan değil iki elim kanda olsa tutarım, regl oldum dasonradan kaza tutması zor oluyor
aa hiç duymadım ben siyah maskeyi bi bakayım..benim sivilce falan yok da böyle pürüzsüz olsun istiyorum
regl benm de bu haftasonu gelecek yaatam alışacam oruca migrenim düzene girecek hopp sil baştan erkeklerden de nefret ediyorum böyl durumlarda onlar neden bu acıları çekmiyor diye
kuzum sivilce yoksa daha basit bi maske de alabilirsin, kil maskesinin faydalı geldigini okumuştum biçok yerdehatta ben de kulanıyordum da siyah maskeyi alınca bıraktım bu bitince mecbur devam edecem ona
gece gram uyumadım nasıl sancıerkeklere de bakarsan oo onlarında işi zormuş ne varsa
seninde kötü denk gelecek ben iki gün tuttum çok alışmadım, sen düzene girmişken fire vereceksin
bu aralar saç, cilt maskelerine sardım..saçıma buldum da cildime doğal peeling bulmam lazım
tamam ben ilgilenecem bu konuyla ramazandan sonra
günaydıınnnn
alkışşşş
yay kaldııyani ben
hayırlı olsunnnn
ben hiçbişeyi uzun süre kullanamıyorum yaa, canım sıkılıyor bi süre sonrasaçlarım içinde bi ara bi sürü şey denedim onlardan da sıkıldım bi bu siyah maske 4 aydır devam ediyor işte
uygun peeling içinde gittigin magazadaki uzman kızlardan yardım al canım, onlar daah doğru yonlendirirler cilt tipine göre
Tamam anlaştık o halde
hahah ay desene baltayı taşa vurdumBenim iki tane tanıdığım var yay ikiside bencillikte dünya markası:26:
işe yaradıklarını görsem devam ettiricem de olmuyor işte..bu aralar saçım için karanfil kürünü yapıyorum işe yaramasa da mis gibi kokuyor
bugün hiç halim yok çok acıktıımmmmmmmmmmmmm
ilk defa bugun ben de çok açlık hissediyorum, neden ki acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?