Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Yay nasıl bi burc
Memnun musun

Ya senin avatarını benim burda yakın bi arkadasım kullanıyordu
Hep o aklıma geliyor gordukce :116:

güzel bi burç, ben çok memnunumm, bi kere iyimserdir, dobradır, enteldir, okumaya ve öğrenmeye açtır, yabancı dillere ilgisi ve yeteneği vardır


türk kahvesini içtikten sonra telvesini yıkama, al yüzüne masaj yaparak sür bi taşla iki kuş

---------------------------------------------------------------------------------

"Cildinizi cansız ve pul pul hissediyorsunuz acil dışarıya çıkmanız gerekli ve yüzünüz kızarmadan peeling yapmalısınız.

Hemen kalkıp kendinize tercihen şekersiz yada az şekerli bir Türk Kahvesi yapın için ve telvesini kat kat bitene kadar cildinize sürün (göz altlarınız, kaş altlarınız dahil)

Kahve telvesi kurusun cildinizde ve parmak uçlarınızı kullanarak dairesel hareketlerle yüzünüz ovmaya başlayın, telvenin fazlası dökülsün.

Fazla kısım döküldükten sonra yüzünüzü tercihen soğuk su ile durulayın, peeling yapılmış canlanmış yumuşacık bir cilt işte karşınızda.

Haftada 2 defa yapabilirsiniz. Yaptığınız bu telve maskesi yüzünüzdeki cansız, donuk, yorgun görünümü hafifletecek, düzenli kullanımda dolaşım hızlanmasına destek olup göz altı ve cilt şişliklerini en aza indirgeyecektir."

---------------------------------------------------------------------------------------------------

"Kolay ve bir o kadar masrafsız olan bu peeling hem siyah noktaların oluşumunu engeller hem de yüzünüzün nemlenmesine yardımcı olacaktır. Aynı zamanda cildinizin yumuşacık olmasını sağlayacaktır.

Malzemeler
1 tatlı kaşığı Türk kahvesi
1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Yapılışı: Bir kabın içerisine 1 tatlı kaşığı Türk kahvesini ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağını karıştırın. Yaptığınız karışımı cildinize sürün. İyice yaydıktan sonra 5 dakika bekleyin. Sonra soğuk su ile yüzünüzü yıkayın. Zeytinyağının etkisi ile yüzünüzü yıkadığınız anda cildinizde yağlı bir etki hissedebilirsiniz, endişelenmenize gerek yok. İyice yıkadığınız zaman bu yağ etkisi zaten gitmiş olacak. Haftada 1 ya da 2 defa bu uygulamayı yaptığınız zaman yüzünüzdeki farklılığı hissedeceksiniz."


Tamam anlaştık o halde




hahah ay desene baltayı taşa vurdum Benim iki tane tanıdığım var yay ikiside bencillikte dünya markası:26:

 
ama hiç susamadım bile sadece açım ben

sen zaten nırmalde de su içmedigin için susasan bile o sinyali almazsın ki hem susuzlukla açlık sinyalleri karıştırılmış vucutta öyle bişeyler okumuştum onceden :44:
ayrıca neden bilmiyorum canım sürekli tatlı çekiyor yaa :84: sabahtan beri milyon tane tatlı geçti aklımdan evde olsa dönüp bakmam şuan resmen aş eriyorum :84:
 

hahah sen onu bana mı söylüyorsun ilk günden beri canımın çekmediği şey kalmadı anneme söylüyorum annm gidip alıyor iftara kadar Bugünde elmalı kurabiye aşerdim onuda fırından bulduk çok şükür
 

resmen ağdalı tatlı canım istyiyor bugun ama en ballısından ekmek kadayıfı falan evde olsa yemem yaa, manyak mıyım neyim sapıttım iyice
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…