- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #11.921
şurda yalnızlıgımı keyifli hale getirmeye çalışıyorum moralimi bozmaz mısın lutfen
güzel bi burç, ben çok memnunumm, bi kere iyimserdir, dobradır, enteldir, okumaya ve öğrenmeye açtır, yabancı dillere ilgisi ve yeteneği vardır
türk kahvesini içtikten sonra telvesini yıkama, al yüzüne masaj yaparak sürbi taşla iki kuş
---------------------------------------------------------------------------------
"Cildinizi cansız ve pul pul hissediyorsunuz acil dışarıya çıkmanız gerekli ve yüzünüz kızarmadan peeling yapmalısınız.
Hemen kalkıp kendinize tercihen şekersiz yada az şekerli bir Türk Kahvesi yapın için ve telvesini kat kat bitene kadar cildinize sürün (göz altlarınız, kaş altlarınız dahil)
Kahve telvesi kurusun cildinizde ve parmak uçlarınızı kullanarak dairesel hareketlerle yüzünüz ovmaya başlayın, telvenin fazlası dökülsün.
Fazla kısım döküldükten sonra yüzünüzü tercihen soğuk su ile durulayın, peeling yapılmış canlanmış yumuşacık bir cilt işte karşınızda.
Haftada 2 defa yapabilirsiniz. Yaptığınız bu telve maskesi yüzünüzdeki cansız, donuk, yorgun görünümü hafifletecek, düzenli kullanımda dolaşım hızlanmasına destek olup göz altı ve cilt şişliklerini en aza indirgeyecektir."
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Kolay ve bir o kadar masrafsız olan bu peeling hem siyah noktaların oluşumunu engeller hem de yüzünüzün nemlenmesine yardımcı olacaktır. Aynı zamanda cildinizin yumuşacık olmasını sağlayacaktır.
Malzemeler
1 tatlı kaşığı Türk kahvesi
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Yapılışı: Bir kabın içerisine 1 tatlı kaşığı Türk kahvesini ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağını karıştırın. Yaptığınız karışımı cildinize sürün. İyice yaydıktan sonra 5 dakika bekleyin. Sonra soğuk su ile yüzünüzü yıkayın. Zeytinyağının etkisi ile yüzünüzü yıkadığınız anda cildinizde yağlı bir etki hissedebilirsiniz, endişelenmenize gerek yok. İyice yıkadığınız zaman bu yağ etkisi zaten gitmiş olacak. Haftada 1 ya da 2 defa bu uygulamayı yaptığınız zaman yüzünüzdeki farklılığı hissedeceksiniz."
Tamam hadi öyle olsunHadi gel birde üşengeçliğimizi keyifli hale getirelim
sıkıldım
herkese küsüm su aniftarı hazırla eglenirsin
Selam Luna
herkese küsüm su an
selam lokumnaber?
yok değilim sanırımBana küs değilsin sanırım
İyidir canım. Annemin gozunu boyamak için tum gun iş yaptım
Şimdi iftarı bekliyorum
Senden naber
yok değilim sanırım
oh masallah hamarat hatun
eh işte yuvarlandım tüm gün
ben artık kimsenin gözüne giremem bende geçti
Nasıl senden gecti canım
Ya bana hep sen evlenmeye kalkiyon ama bi is becermiyosun diyor akrabalar fln
Ben de artik gorsunler diye ev isi yapiyorum yanlarinda ondan yani
Ben buyudum havasi vermek icin
heehh geldi yine atarlı Luna
Sen hayata küssün bence
Bugün bende sendenim
kurtar kendini hemen yarın benden olduğunu görmeyim sakın
Seni kurtarmak lazım bu durumdan hergün hergün bunalım takılırmı insan
evlenmeyecem ki ben
Hmmm iyi o zaman yay burcunu da listeme aliyorum
napalım kader
ala lunaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?