- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #11.941
aradım o kadar bulamadım müziğin tamamını reklamın sonunda var hep :)
türk kahvesini içtikten sonra telvesini yıkama, al yüzüne masaj yaparak sürbi taşla iki kuş
---------------------------------------------------------------------------------
"Cildinizi cansız ve pul pul hissediyorsunuz acil dışarıya çıkmanız gerekli ve yüzünüz kızarmadan peeling yapmalısınız.
Hemen kalkıp kendinize tercihen şekersiz yada az şekerli bir Türk Kahvesi yapın için ve telvesini kat kat bitene kadar cildinize sürün (göz altlarınız, kaş altlarınız dahil)
Kahve telvesi kurusun cildinizde ve parmak uçlarınızı kullanarak dairesel hareketlerle yüzünüz ovmaya başlayın, telvenin fazlası dökülsün.
Fazla kısım döküldükten sonra yüzünüzü tercihen soğuk su ile durulayın, peeling yapılmış canlanmış yumuşacık bir cilt işte karşınızda.
Haftada 2 defa yapabilirsiniz. Yaptığınız bu telve maskesi yüzünüzdeki cansız, donuk, yorgun görünümü hafifletecek, düzenli kullanımda dolaşım hızlanmasına destek olup göz altı ve cilt şişliklerini en aza indirgeyecektir."
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Kolay ve bir o kadar masrafsız olan bu peeling hem siyah noktaların oluşumunu engeller hem de yüzünüzün nemlenmesine yardımcı olacaktır. Aynı zamanda cildinizin yumuşacık olmasını sağlayacaktır.
Malzemeler
1 tatlı kaşığı Türk kahvesi
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Yapılışı: Bir kabın içerisine 1 tatlı kaşığı Türk kahvesini ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağını karıştırın. Yaptığınız karışımı cildinize sürün. İyice yaydıktan sonra 5 dakika bekleyin. Sonra soğuk su ile yüzünüzü yıkayın. Zeytinyağının etkisi ile yüzünüzü yıkadığınız anda cildinizde yağlı bir etki hissedebilirsiniz, endişelenmenize gerek yok. İyice yıkadığınız zaman bu yağ etkisi zaten gitmiş olacak. Haftada 1 ya da 2 defa bu uygulamayı yaptığınız zaman yüzünüzdeki farklılığı hissedeceksiniz."
süpersin gizemin ya çok sağolzaten her akşam olmazsa olmazımızdır türk kahvesi herkesin fincandan toplar orama burama sürerim deneyeceğim hemen
ıyyyyyyyyy yapma öyle bisey :120:
ne var şekerim mis gibi kahve bayılırım ben
yok milletin fincandan telve toplama işini dedim
geldim tabi
istemiyosan gidiyim zaten cok durmayacam
tabii tabiii
Kızlar bana dua edin.. Yarın tel randevum var. Aparey takacaklar sözden önce takmayayım rahatsız eder dedi başıma ne gelecek bilmiyorum açıkçası korkuyorum da..
korkma canım sonunda istedigin güzelliğe kavuşacaksın, bu ugurda biraz acı çeksen de geçecek hepsi hiç moralini bozma
Çektiğim acı hiç önemli değil canım en fazla 2 hafta sürüyor.. Dışardan belli olacak dedi ben ondan çekiniyorum:26:
hee nasıl bişey ki acaba o :26:
hem olsun canım belli olsun o da geçici bişey sonuçtai güzelliğine güzellik katacaksın o teller çıkınca
Bakalım bende bilmiyorum:26: Bu senenin sonunda çıkacak dedi ama belli de olmuyor ki uzayabiliyor:26:
olsun canım sonu güzel olacak dayanıverirsin sen
1.5 senedir dayanıyorum canım
ee güzel şeyler kolay olmaz öyle bekleyiver biraz daha
Milletin doğuştan inci gibi dişleri var o ne olcak
öyle deme valla şekerim, benm de dişlerim düzgündür guya ama hepsi dolguluannem bana küçükken yanlış ilaç vermiş o yuzden vucudumda kalsiyum eksikliği var hep, ne kadar dikkat edersem edeyim dişlerim çabuk çürüyor görünüşe aldanma yani
hmm bak buda sorun tabi.. Benim de aksine dişlerim çok sağlıklıdır dişimi çeken doktor bile çok üzülmüştü gitti güzelim diş diye diye çekti 4 dişimi ama görüntü ön planda benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?