Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

süpersin gizemin ya çok sağol zaten her akşam olmazsa olmazımızdır türk kahvesi herkesin fincandan toplar orama burama sürerim deneyeceğim hemen

Kızlar bana dua edin.. Yarın tel randevum var. Aparey takacaklar sözden önce takmayayım rahatsız eder dedi başıma ne gelecek bilmiyorum açıkçası korkuyorum da..

Kızlar bana dua edin.. Yarın tel randevum var. Aparey takacaklar sözden önce takmayayım rahatsız eder dedi başıma ne gelecek bilmiyorum açıkçası korkuyorum da..

korkma canım sonunda istedigin güzelliğe kavuşacaksın, bu ugurda biraz acı çeksen de geçecek hepsi hiç moralini bozma

Çektiğim acı hiç önemli değil canım en fazla 2 hafta sürüyor.. Dışardan belli olacak dedi ben ondan çekiniyorum:26:

hee nasıl bişey ki acaba o :26:
hem olsun canım belli olsun o da geçici bişey sonuçtai güzelliğine güzellik katacaksın o teller çıkınca

Milletin doğuştan inci gibi dişleri var o ne olcak

öyle deme valla şekerim, benm de dişlerim düzgündür guya ama hepsi dolgulu annem bana küçükken yanlış ilaç vermiş o yuzden vucudumda kalsiyum eksikliği var hep, ne kadar dikkat edersem edeyim dişlerim çabuk çürüyor görünüşe aldanma yani

hmm bak buda sorun tabi.. Benim de aksine dişlerim çok sağlıklıdır dişimi çeken doktor bile çok üzülmüştü gitti güzelim diş diye diye çekti 4 dişimi ama görüntü ön planda benim için

hmm bak buda sorun tabi.. Benim de aksine dişlerim çok sağlıklıdır dişimi çeken doktor bile çok üzülmüştü gitti güzelim diş diye diye çekti 4 dişimi ama görüntü ön planda benim için

ama bak senin görüntün sonunda güzel olacak benm bu sorunumun düzelme ihtimali yok ne diş ağrıları çektim ben ergenligimde bilsen, günlerce uyumadıgımı bilirim en sonunda hastanede serum yaparlardı banaa agrım geçsin de uyuyayım diye o yuzden eksik dilekte bulunma şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…