- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #11.961
ama bak senin görüntün sonunda güzel olacak benm bu sorunumun düzelme ihtimali yokne diş ağrıları çektim ben ergenligimde bilsen, günlerce uyumadıgımı bilirim en sonunda hastanede serum yaparlardı banaa agrım geçsin de uyuyayım diye o yuzden eksik dilekte bulunma şekerim
Hahaha ay ya olur dileğimi dilerken dikkat ederim tam dilekte bulunurumGEçmiş olsun canım bu arada:26:
valla canım şaka bi yana çok demişimdir şu ağrı olmasa keşke de tüm dişlerim agzımdan dökülse diyeneyse ki bu istegim kabul olmadı teşekkür ederim bu arada canımm
Aman Allah korumuş yine de kabul olmamış birde onunla uğraşırdın sonra
yaa işte bu yuzden diyorum eksik dilekte bulunma diye
ayyy bizim alt komşunun oğluna deli oluyorum yaaacamda sigara içiyor sürekli, oldugu gibi kokusu bizim evde cam da mı açmayacam ben bu sıcakta o bebe yüzünden yaa :84:
Ben sigara değil de iftar saatine yakın mangal yapanlara uyuzum dün yaptılar bizim bütün ev mangal koktu inanılmaz özendim
o da kötüymüşama bizim bu ramazan yada normal zaman hiç fark etmiyor, kendi odası kokmasın diye bizim bütün evk okuyor yaa
geçen sene ramazanda yine böyle bi cinnet geçirdim, hiç sevmedigim bi parfum vardı inanılmaz agır kokan, gittim pencerenin pervazına döktüm bütün kutuyubaya bi süre rahat etmiştik cama çıkamamıştı hiç
o da kötüymüşama bizim bu ramazan yada normal zaman hiç fark etmiyor, kendi odası kokmasın diye bizim bütün evk okuyor yaa
geçen sene ramazanda yine böyle bi cinnet geçirdim, hiç sevmedigim bi parfum vardı inanılmaz agır kokan, gittim pencerenin pervazına döktüm bütün kutuyubaya bi süre rahat etmiştik cama çıkamamıştı hiç
Hahaha bende bulayım bari milletin mangal yapmasını engelleyecek sebepler bizde rahat edriz ne iyi olur
he heeee,iyiymişşş
Hahaha bende bulayım bari milletin mangal yapmasını engelleyecek sebepler bizde rahat edriz ne iyi olur
he heeee,iyiymişşş
mangal için de kedileri kışkırtabilirsin rahat vermezler onlara eve gitmek zorunda kalırlar
ama valla mecbur bıraktı beni gizemim, sigara içsem bu kadar kokmazdı odam yaa geçen sene ramazanda iftarla sahur arası hiç durmadan içiyordu nerdeyseneyse ki olayı çözdüm, herhalde odasında içmiştir bir daha pek çıkmadı kokusu bize
ta ki bugune kadararaştırayım ben bi evi de bakayım başka kötü kokan parfum var mı, varsa degerlendireyim
yok mu sanıyorsun canım yapanların iki tane kedisi var bahçede de 5 6 tane var
o zaman başka bi yol bulmak lazım da ne yapsak acaBA onları püskürtmek için
Ramazanda yapmasalar sesimi çıkartmayacağım ama oruçluyken çok özeniyorum
aslında yaptıkları çok büyük düşüncesizlik canım, iftar için bile olsa insanların canı çekebilir, olan var olamayan var sonuçta, çok yanlış
Evet bencedeBiz üç kadın yaşıyoruz mangal yapmasın falan nerden bilcez
bizim evde mangalları annem yakar
Bizde hep dedemler eniştemler yakardı biz yerdik ikiside vefat etti kaldık orda kp biliyormuş ona salça olurum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?