Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

burhan yaşıyo muuu

hee yaşıyoo bugun gruptan iftarla ilgili garip resimler falan yolladı, ben cevap yazmadım tabiki arkadaş yazdı faaln, burhan da nurdan neden bişey yazmıyor dedi ( o esnada başka bir arkadaşla konuştugum için çevrim içiydim watsapta onu gördü sanırım ) ben de " iftara kadar kalan son enerj,m, ezan okununca mutfaga gitmek için harcayacam da ondan tasarruf modundayım dedim o da hahaha :))) yazmış bu kadar başka da bişeyler konuştular onlar kendi aralarında ama ben yprum yazmadım, ama yine çevrimiçiydim

alla allaaaaaa :44::44::44::44:

Valla en iyisini yaparsın canım bana bile fenalık geldi ondan..

bana daa

işin garip tarafı ilk defa dün gece onunla ilgili güzel bi ruya gördüm hatta sabah sinirle uyandım o yuzden yani bugun bi baktım ki beyefendi arayışlara girmiş yine ama o kaybetti beni çoktan

bana daa

işin garip tarafı ilk defa dün gece onunla ilgili güzel bi ruya gördüm hatta sabah sinirle uyandım o yuzden yani bugun bi baktım ki beyefendi arayışlara girmiş yine ama o kaybetti beni çoktan

Ya canım fala inanırmısın bilmem ama bu akıllı telefonlarda kaave falı diye bir program var 5 kere denedim hepsini bildi tek tek çıktı şoklardayım kaç gündür.. Denesene sende :26:

Ya canım fala inanırmısın bilmem ama bu akıllı telefonlarda kaave falı diye bir program var 5 kere denedim hepsini bildi tek tek çıktı şoklardayım kaç gündür.. Denesene sende :26:

valla bebegim biz arkadaşla fal baktırdık, bide dünya kadar para verdik, adama kalırsa 28 hazirana kadar burhan kesinlikle bana geliyordu ama noldu 28 haziran olmadan beni arkadaş olarak bile önemsemedigini gösterdi beyefendi o yuzden ben artık burhanla ilgili fal, ruya hiç bişey istemiyorum fazla kaptırmışım ona kendimi, tek istegim aklımdan tamamen çıkması ve ona karşı eskiisi gibi umursamaz olmam

Eh bence bu daha mantıklı zaten ilgilendiğini görünce kalkmıştır bir yerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…