Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

yok canım bizim sadece aileler tanıştı..onlar geldi sonra biz gittik..araya ramazan girince beklemedeyiz..bayramdan sonra hemen isteme-söz yapacağız kısmetse

İnşallah canıım :) çık bence ya. Çekiniyosan da mecbur arkadasmla dersin baban da anlar yanii. Bizde gelecek sene yaza söz yada nişan düşünüyoruz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dünden beri aramıyor ki nasıl çıkayım 15 gündür de görüşmüyoruz düşün hala trip yapıyor
hayırlısı canım sizin içinde çok uzatmamaya bakın..

dünden beri aramıyor ki nasıl çıkayım 15 gündür de görüşmüyoruz düşün hala trip yapıyor
hayırlısı canım sizin içinde çok uzatmamaya bakın..

Aramıyo mu. Sen ara yanlış anladın de. Özlemiştir ondan öyle sinirlenmiştir. Amiin canmm

Aramıyo mu. Sen ara yanlış anladın de. Özlemiştir ondan öyle sinirlenmiştir. Amiin canmm

arayamam valla öyle her istediğinde bağıramaz iyice alışkanlık etti
sizin aranız nasıl peki hala yurt dışında dimi ?

Son düzenleme:
arayamam valla öyle her istediğinde bağıramaz iyice alışkanlık etti
sizin aranız nasıl peki hala yurt dışında dimi ?

Ooy canım ya.. Evet :) Allah a şükür
Sıkıntı yok ya düşündüğüm kadar :) Allahım ondan razı olsun. Gönlümü dara düşürmedi. 23 ünde memlekete gelcek 1 haftalığına. Biz de gitcez. Akrabayız ya zaten. Sonra geri gidicek. Yani elhamdülillah. Gerçekten. Kafama taktığım herşeyi cevaplıyo. Tabi bazen bunalttgm oluyo. Üç gün önce mesela. Tartştk. Yazmadm. Snra o yazdı. Biraz daha az yazıyorm şimdi. Konuşuyorz tabi. Normal insanlar gibi. :)

gelişmeler güzel yani sevindim canım

:) az kaldı iftara .p

neresi az yaa daha 4 saatten fazla zaman var be bu sürede 20 bölüm dizi izlerim

klasik lafı tersinden anlama olayı olmuş yani de ben bu aramama sormama olayını anlamıyorum yaa, erkekler ne kadar rahat yapıyor bunu ayol ben kavga bile etsek haklı da olsam 1 gün sonra ayrıldık mı acaba diye triplere girerim, adamlar 15 gün bekler hiç bişey yokmuş gibi dönerler sonra

iftar yaklaştı ya benim atarlarım başladı yine

selam cicim

atarlan canım helal bende sinirliyim ona zaten beraber gömelim onu
aramadı daha dünden beri inat yaptım bende aramam canı isterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…