Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

huy üçüzünüz bendeydi ben sepetledim sizinkiler inşallah zamanla iyi yönde huy ikizi olurlar

inşallah şekerim de pek sanmıyorum valla sevmesem iki dakika durmam o kadar diyorum bazen beni delirtiyor bence sen huy üçünüzü bul bize katıl bizimkilerin değişeceği yok :84:

Ay canım seninki benimkinden daha betermiş Bana ailesinin yanında takılır falan sarılır eder sadece aşkım diyemiyor:26:

Almıyor benden de beklemiyor en azından canım alma hediye falan beraber bakar alırız diyor bir an halime şükrettim ben:26: Neden kavga ettiniz ki:26:

arızası çıksın canım o kadarı bende de var sorun olmaz arıza olunca geri iadesi de mumkun mu

Ah be gülüm bi saatten sonra geri dönüş de olmuyor maalesef

yaa beterin beteri var bende bişey almayı bıraktım ona beğenmiyor da çünkü
benim ailemden çekiniyor belli..ben onlara tek gittiğimde annesi babasının yanında bana da takılmıştı hayatım falanlı konuştu hatta ben utanmıştım
aman ne bileyim şu asabi ve inat huyunu bi yontsam

Canım yontulacağını pek sanmam benim sözlüm de çok inatçı sinirli asabi bir anda parlıyor o huy değişmez.. Çok çok az bir ihtimalle bir level atlarlar sadece ama o da pek mümkün değil.. Olduğu gibi kabul ettik biz artık yapacak birşey yok:26:

bence de değişmezler, bendeki de bi umut işte
hemen parlayıp sinirleniyor ya uyuz oluyorum, insan biraz naz çeker anlayışılı olur

bence begenmedigimizde geri dönderip bi üst modeliyle değiştirmeliyiz, çok süper olmaz mıydı o zaman

aynen tip aynı kalmak kaydıyla, huyların modeli değişseydi biz çok film izliyoruz galiba

ASkerde her nazımı suratımı çekerdi canım buraya geldi bir uyardı iki uyardı üçüncüde patladı.. O gün bugündür ne desem yanlış anlıyor surat yapıyorum sanıyor biraz da ben bu hale getirdim sanırım:26:

aynen tip aynı kalmak kaydıyla, huyların modeli değişseydi biz çok film izliyoruz galiba

bugun annemle kiraz mevsimi diye bir dizi var onu izliyoruz, oradaki çocugu gösterdim anneme böyle bir damadın olsa fena mı olur diye, annem diyor ki hep böyle adamları gösteriyorsun ama karşıma çıkardıkların hep çirkin dedim senin doğurdugun çirkin ben napayım

yani ben mumkunse ahaytımdaki tipleri de değiştireyim, uzun boylu geniş omuzlu, yakışıklı güzel gözlü güzel gülüşlü bir adam alayım mumkunse

oo benimkide askerde 5 ay boyunca prenses gibiydim nasıl anlayış ilgi bi dünya..
geldi yüz seksen derece döndü keşke diyorum hep askerde kalsaydı
yani değişmişsin sende görsün bi zahmet bzi gerçekten anlamak istemiyorlar bence, işlerine nasıl gelirse

ayy çok güldüm kadın haklı manken gibiler beğenilir sonrası fos
tabi öyle tipler bizi napsın
ama benim sevgilim yakışıklı ya hakkını yemeyeyim annem beğeniyor yada bana güzel geliyor
burhanda fena değildi şimdi annen onu da mı beğenmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…