Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Kesinlikle öyle işine nasıl gelirse Yalnız onlara gittiğimizde beni savunmasına falan bayılıyorum ya Mutfaktayız ben sofrayı topladım kardeşiyle beraber çöpün yerini bilmiyorum gerisi senin dedim kardeşine o da yerini söyledi bana Sözlüm aaa şuna bak bana sen otur o yapsın oldu valla diyor ben nasıl gülüyorum dedim yaparım ne olacak daha küçük kardeşi bıkmış işlerden elime mi yapışacak ama öte yandan öle demesi hoşuma gidiyor Azıcık öküz ama onun dışında iyi be

annem burhan için emrahtan daha iyi en azından dedi benim babam sarışın renkli gözlü de sanırım o sebeple annemle zevklerimiz pek uymuyor

insanın secdigi güzel gelir zaten kuzum yaa, ben zamanında emrahı bile begeniyordum yani sen düşün gerisini

zaten önemli olan o canım seni ailesinin yanında küçük mü görüyor yoksa el üstünde mi tutuyor..şimdi nasılsa hep öyle gider tepkisi güzel olmuş ama
yani ben ona her defasında derim yarın öbür gün evlenince senin ailenin veya benimkilerin yanında ne sen bana eleştiride bulun ağır konuş ne ben..ama yalnızken konuşalım tartışalım gerekirse ama yalnızken..

Kesinlikle canım.. Bu konuyu bizde konuştuk hatta iftarda onlardayken bir kere daha açıldı bu konu annesi de aynı şeyi söyledi. En önemlisi o bence. Sözlümede söyledim hoşuma gidiyor o şekilde davranman falan dedim Sonradan bozman inşallah

emrah nasıldı ki ben görmüş müydüm :26:
evet ya seviyorum pisliği bide face e resim koymuş sırf bana inat, bide yazmış sıkıntı yok, bana msj gönderiyor yani çok tatlı çıkmış ama 15 gündür görmüyorum özledim galiba

yok canım değişmez bence artık, sende tepkini koyarsan anlar öyle davranır..
sonuçta senin ailende var sizinkilerin yanında onunla kırıcı konuşursan oda bozulur
bazı denyolar varya karısına ailesinin yanında laflar söyler hizmetçi muamelesi yapar Allah onlardan korusun en korktuğum tip..

Benim eniştem.. Rahmetli dedem ağlardı eve gelince düşün.. Demediği kalmazdı teyzeme bizim yanımızda.. Yok canım o konuda eminim öyle şeyleri yoktur savunmayı bırakmasın yeter nasılsa yapıyr falan diye düşünüp de susmasın yani:26:

ayy istersen yollayım resmini ama bence görmesen daha iyi gerçi ilk eklediginde beni profilimde görmüşsündür belki o zaman ikimizin beraber resmi ekliydi burda

özlersin tabi kuzum bikaç güne normal ayarlarına dönünce de görürsün kendisini

Ayy kızlar koptum muhabetinize

hangisine

işte maddi özgürlük, karakter falan hepsi rol oynuyor
evlilik de şans işi en süper dedğin kişi de bi bakmışsın değişmiş aynı eve girince..
biz şanslıyız bence o konuda özlerinde iyiler şu sinirlerini bi aldırsak

Evet evet çok iyi olur valla özünde çok iyi bir insan bana kıyamaz falan ama şu egosu yokmu öldürecek beni.. Erkek ya ondan o bilir o yapar o anlar falan filan pof

hatırlayamadım :44::44: ama senin albümünde vardı resmi galiba hayal meyal geldi aklıma..neyse geçmiş bitmiş önümüze bakalım dimi ama
mutlu mesut hayatından memnun niye görsün ki beni

Evet evet çok iyi olur valla özünde çok iyi bir insan bana kıyamaz falan ama şu egosu yokmu öldürecek beni.. Erkek ya ondan o bilir o yapar o anlar falan filan pof

yemeği pek konuşamadık ne götürdünüz giderken
genel olarak iyi geçmiş sanırım maşallah

hatırlayamadım :44::44: ama senin albümünde vardı resmi galiba hayal meyal geldi aklıma..neyse geçmiş bitmiş önümüze bakalım dimi ama
mutlu mesut hayatından memnun niye görsün ki beni

aman kel kör bişeydi zaten hatırlamana gerek yok

seni duyanda kızlarla beraber partide egleniyor sanacak, adam alt tarafı bi resim koymuş

aman kel kör bişeydi zaten hatırlamana gerek yok

seni duyanda kızlarla beraber partide egleniyor sanacak, adam alt tarafı bi resim koymuş

ayy çok hoşsun onunda kendine göre alıcısı bulunur
valla çok fenayım galiba haklısın, ya teraviye gitmiştir yada arkadaşlarıyla çay içiyordur benim tepkime bak bide

yemeği pek konuşamadık ne götürdünüz giderken
genel olarak iyi geçmiş sanırım maşallah

Çok güzel geçti canım darısı başınıza inşallah Dondurma birde tatlı götürdük canım.. Çok çok güzel geçti yine gelemedik bir türlü sürekli oturun biraz daha dediler bizde kaldık sahura kal dedi bana hatta annemlerin evde işi olduğu öğrenince de kalmadım Çok özlüyorum kızım seni o gün eve gittin ev bomboş kaldı hiç gitmeni istemedik dedi Kp ile şakalaştık falan kardeşiyle zaten abla kardeş gibiyiz Vakit geçirmeyi seviyorum onlarla ama sık sık gitmiyorum malum kurallar var birde çok muhabbet tez ayrılık gibi cümleler kanıtları var açıkçası korkuyorum bu mutluluğumuz bozulacak diye..

Ne mutlu sana yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…