- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #12.601
Çok güzel geçti canımdarısı başınıza inşallah Dondurma birde tatlı götürdük canım.. Çok çok güzel geçti yine gelemedik bir türlü sürekli oturun biraz daha dediler bizde kaldık sahura kal dedi bana hatta annemlerin evde işi olduğu öğrenince de kalmadım Çok özlüyorum kızım seni o gün eve gittin ev bomboş kaldı hiç gitmeni istemedik dedi Kp ile şakalaştık falan kardeşiyle zaten abla kardeş gibiyiz Vakit geçirmeyi seviyorum onlarla ama sık sık gitmiyorum malum kurallar var birde çok muhabbet tez ayrılık gibi cümleler kanıtları var açıkçası korkuyorum bu mutluluğumuz bozulacak diye..
Ne mutlu sana yaa
Çok teşekkür ederim Gizemcim daha güzel günler sizin olur inşallah
ne güzel Allah ağzınızın tadını bozmasın
bak gene olumsuz düşüncelere gitmiş aklın, yok öyle bişey hurafe onlar..ama sen tabi yine de çok gitme ağırdan al özlet kendini daha tatlı olursun
bizi de çağıracaklar iftara sanırım mecbur gideriz..
benim müstakbel kayınpeder bi değişik ya soğuk desem değil, sıcak desem yine değil..benimle öyle sohbet falan etmez çok ısınamadım..ama annesi çok içten
Amin canım amin.. Ya çağırıyorlar da ordayken konuşulurken gel bak özletme diyorlar öyle olunca arayıp gelicem diyemiyorum ama arasalar şu gün gel kızım deseler giderim anlatabildim mi:26: Benim kp çok sıcak kanlı bamyayı sevmiyorum onu öğrendi bana övüyor bamyayı şöyle iyi böyle yararlı diye bende ben sevmiyorum baba dedim o da e bende sevmiyorum zaten dedie bana niye övüp duruyorsun madem dedim gülüyor
Daha alışamamıştır belki canım belki zamanla düzelir.. Çağırırlarsa gitmemek olmaz zaten :26:
ayy çok hoşsun onunda kendine göre alıcısı bulunur
valla çok fenayım galiba haklısın, ya teraviye gitmiştir yada arkadaşlarıyla çay içiyordur benim tepkime bak bide
anladım canım tabi bu aşamada onların daveti gerekli biz çekinirz yani geliyorum demeye..seninde çok göresin gelirse onları sözlüne dersin o halleder
Allahm bamya sevilmez mi kız bitiyorum ben ona
belki de gerçi tek bana karşı değil herkese karşı mesafeli karakter meselesi, çok genç ama şeker hastası sanırım onunda verdiği asabiyet var bilemiyorum ki
benim ona olan sinirim geçmeden alıcı bulmasın kafasındaki 5 tel saçı da ben yolarım
sakin ol bak tepki verme, nasıl olsa yumuşar bikaç güne, bırak özgürlüğün tadını çıkarsın
Onlarda benden bekliyorlarÖnceden seviyordum sonradan soğudum şimdi yiyemiyorum:26: Hastalıktan olabilir canım anneler daha önemli zaten sürekli onunla muhattap olacaksın sonuçta
Hahah birde benim sözlüm vardiyalı çalışıyor ya 4 12 onu konuşuyorduk ben de evde korkarım tek dedim kardeşine gelir kalırsın bende dedim kv de ben de sıkılırım o da gidince falan dedi bende anne sende gelirsin aşk olsun gelin kalın dedim sonra oo bir baktım ben seni yanlız bırakmam zaten falan dediBenden bekledi önce çekindi sanırım kıyamam
kıskandın mı yoksa emrahıama inş önce sen bulursun
yoo canım gayet sakinim toparlansın kafası hyerine gelsin sıkmıyorum onu nasıl isterse
aynen canım senden beklemiş..sen öyle dedin diye nasıl mutlu olmuştur, aslında karşılıklı anlayış olunca gelin kaynana vukuatları da çıkmaz
kıskandın mı yoksa emrahıama inş önce sen bulursun
yoo canım gayet sakinim toparlansın kafası hyerine gelsin sıkmıyorum onu nasıl isterse
KAç kere allah bozmasın inşallah dedi onlarda korkuyor galibaBen istiyorum ki bana gelsinler kalsınlar bende giderim seviorum onları değişmez inşallah bu durum
kıskanmıyorum be nesini kıskanayım onunsadece bana yaptıklarını çeksin istiyorum o yuzden de henuz onun mutlu olmasına hazır degilim ama ben birini bulursam artık kafamdan emrahı tamamen çıkarıp onu affedebilirim o zaman sorun kalmaz işte ne hali varsa görebilir
sen iyi dayanıyosun yaa ben küs kalmaya dayanamıyorum direk ayrılalım madem diye atara baglıyorum
oo onuda denedim bi ara ama pişman oldum..barışınca sende ayrılmaya ne meraklıymışsın falan deyince utanmıştım..tabi oda biliyor sinirden dedğimi ama yüzüme vuruyor yine de
zaten birini bulsa haberin olurdu, bende isterim sen önce davran sinir olsun uyuz
değişmez canım meraklanma..anlattıığın kadarıyla özellikle annesi olumlu profil çizdi kafamda zaten kötü olsa belli ederdi şimdiye ufaktan lafları falan çarpardı gözüne, hiç korkma
bende severim içli dışlı olmayı ama benim görümcem yok kaynım varbenden iki yaş küçük ..yoksa isterdim bende kız kardeşi olsun, kardeş gibi olurduk
Bana da değişmez gibi geliyor canım mutlaka anlardım sanki birşey olacak olsa :26: BEnim iyiki görümcem var kız başka oluyor ya gidince bana arkadaş daha rahat ediyorum o zamanSeninde eltin olacak
di mi di miii
ben de ablasıyla iyi anlaşıyorum bakalımm
Ne güzel canımKaç yaş var aranızda ne diye hitap ediyorsun ( Takığım ya bu konuya )
6 yaş var, (isim) abla diyorum
Görüşüyor musunuz peki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?