- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #12.641
Allahın sevgili kuluymuşSanmıyorum canım çocuk dha askerde ama yüzük takmışlar kendi aralarında ilişki durumu nişanlı yazıyor hatta bizde bile hala ilişkisi var yazıyor oysa
değştirsenize face de sözlü durumuda vardı
bende hiç bi halt yazmıyor korkudan
Yok canım ben bakmadım sözlü yokArtık yap sende aileler tanıştı
araba alma gelişmesi bile vardı söz olayını koymamışlar mı
nişan olsun sonra yaparım belki
sende iyi sabırlısın bu konuda canım ben olsam şimdiye onun tüm sosyal ortamlardan yok etmiştim..sinirin bozulmuyor mu onu face de falan görünce
son durum şu ki öldürücem onu yeminlen
dün hiç aramadı zaten..bende biraz önce msj attım akşam iftardan sonra gelip alıyosun beni konuşacağız dedim..akşam işim var yazdı sadece..
ama kendi bilir ne arar ne sorarım artık çok önemli işlerini icra etsin..
Kııızlaaaar :) nabiyonuz :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyiyiz canım sendenNasıl oldun
Bende n,şandan sonra yapmayı planlıyorum
ben sinir oluyorum da nefretim sinirimi aşıyor, o benim mutlulugumu görmeden silmeyecem işte
sen elinden geleni yaptın şekerim bırak şimdi ne hali varsa görsünayy iftar saati yaklaştı ya ben sinirlenmeye başladım yine
arkadaşlarıyla iftara gitmiş facede gördüm..tamam bi bakıma işi varmış doğru ama ölür müsün desen böyle böyle diye
yok canım daha hiç bişey yapmam o kadar da değil
arkadaşlarıyla iftara gitmiş facede gördüm..tamam bi bakıma işi varmış doğru ama ölür müsün desen böyle böyle diye
yok canım daha hiç bişey yapmam o kadar da değil
Ölürler. Sinirlendircekler ya illa :) boşver takılma dicem de. Mesaj atsın arasın artk ya
enişte baya büyük oynuyor bu seferneyse ki sen adımı attın kuzum mevzuyu uzatırsa onun hatası olur sen de burnundan getirirsin
aa aşk olsun oynar o inatçıya..bide kendini haklı görüp kenara çekilmesi yok mu
sıramı savdım canım içim rahat kenara çekildim artık
er yada geç arayacak işte o zamana kadar sabret sonra pişman edersin onu bu yaptıklarınahak etti hepsini
ya nurdan gerçekten çok sinir oluyorum ya öyle böyle değil..
ya ben istiyorum ki yanlış bile olsam uyarsın beni sessiz kalmasın..küçücük bişeyde elimi bırakıyor..
huy bu yavrum değiştiremezsin ki, kimisi çata çat kavga eder sorunu çözene kadar rahat vermez sana da kendisine de, kimi de kabuguna çekilir kendi kafasında halleder önce sonra karşına çıkarve malesef bu ikisi rasında bir geçişleri de yoktur ya öyle ya da öyle yani, üzme sen kendini
Günaydıııın :)
hay huyuna ben onun
canımcım sen namaza başladın mı
başlamaya başladım da misafir o bu derken hep aksıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?