- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #12.661
hay huyuna ben onun
canımcım sen namaza başladın mı
günaydın canım bugün izinliyim ya 3 de kalktım ohh mis, iki haftadır sabahın köründe uyanıyordum
oh ne güzel maşallah da aksakmamaya çalış canım akşam namazı zor olur misafir olunca ama hemen yemekten sonra kılabilirisn iki arada bi derede
İyiyim been :) iyiydim kii. Hasta mıydım been? :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
neden kiiiiiiiiiiii :26:
arkadaşlarıyla iftara gitmiş facede gördüm..tamam bi bakıma işi varmış doğru ama ölür müsün desen böyle böyle diye
yok canım daha hiç bişey yapmam o kadar da değil
ya işte kuzum mutfagı toparlamak direk bana düşüyor çay servisini yapana kadar ortalıktan kaybolamıyorum yani malesefneyse canım Rabbim bu kadarını kabul etsin inşallah
Son durum nedir:26:
amin canım çok mutlu oldum başlamanaramazandan sonra rahatça kılarsın
Yok hasta değildin de üzülüyordun ya canım
ama yok ki sözlü durumu :26:
Son durum nedir:26:
söyledim mi sana bilmiyorum canım dün msj attım öğlen gibi iftardan sonra çıkıyoruz konuşucaz dedim..işim var benim yazdı..bende bişey yazmadım daha, bu kadar başka bişey yok şimdilik..3 gündür aramıyoruz..
beyefendi arkadaşlarıyla iftar yapıyor, yine arkadaşları hep arkadaşları
Şaka gibi resmen3 gündür bu saçma sebepten dolayımı böyle yapıyor
aynen görende onu aldattığımı falan sanır bu surat yapmasıylageçen sene ramazanda da olmuştu bi ara böyle artık diyorum oruç sigarasızlık kafasına vuruyor
Aynen bak bu olabilir. Çok agresif olabilirler. Dayımdan biliyorum. Sevgilim içmez de. Kaçıcak yer ara yani :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen görende onu aldattığımı falan sanır bu surat yapmasıylageçen sene ramazanda da olmuştu bi ara böyle artık diyorum oruç sigarasızlık kafasına vuruyor
Ya ne olursa olsun iletişimi kesmemesi lazım böyle olmaz ki..
bıraksın o zaman ben nasıl içmiyorsam mülayimsen o da olsun
yok canım ya inadı var ondan oluyorbu dediğime göre iftardan sonra yumuşaması lazım olur yani
olmaz tabi konuşmadan sorunu nasıl çözeceğiz ki..bari mesajla halletsek o da yok
en son beş ay önce yine böyle yapmıştı tıpış tıpış geldi çicek yolladı bu sefer on katının çektirmezsem
olmaz tabi konuşmadan sorunu nasıl çözeceğiz ki..bari mesajla halletsek o da yok
en son beş ay önce yine böyle yapmıştı tıpış tıpış geldi çicek yolladı bu sefer on katının çektirmezsem
Akıl ermiyooo :) dicektm
Senin işin benden de zor :26:
ne cocuğu canımcım kırklı bebek
aslında birbirimizi görmeyince böyle oluyor tek sıkıntısı o, özleyince bana sarıyor cezalandırıyor aklınca
ne cocuğu canımcım kırklı bebek
aslında birbirimizi görmeyince böyle oluyor tek sıkıntısı o, özleyince bana sarıyor cezalandırıyor aklınca
Olabilir ya. Biz de sevgilimle özleyince birbirimize sarardık. Bence tek çözüm ne biliyo musun. Bi akşam yemek yiyin. Sonra lünaparka gidin deli gibi eğlenin :). Onun huyunu biliyosun zaten. Bi mesaj daha at. Nolcak. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?