Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

oh ne güzel maşallah da aksakmamaya çalış canım akşam namazı zor olur misafir olunca ama hemen yemekten sonra kılabilirisn iki arada bi derede

ya işte kuzum mutfagı toparlamak direk bana düşüyor çay servisini yapana kadar ortalıktan kaybolamıyorum yani malesef neyse canım Rabbim bu kadarını kabul etsin inşallah

İyiyim been :) iyiydim kii. Hasta mıydım been? :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok hasta değildin de üzülüyordun ya canım

neden kiiiiiiiiiiii :26:

ama yok ki sözlü durumu :26:

arkadaşlarıyla iftara gitmiş facede gördüm..tamam bi bakıma işi varmış doğru ama ölür müsün desen böyle böyle diye
yok canım daha hiç bişey yapmam o kadar da değil

Son durum nedir:26:

ya işte kuzum mutfagı toparlamak direk bana düşüyor çay servisini yapana kadar ortalıktan kaybolamıyorum yani malesef neyse canım Rabbim bu kadarını kabul etsin inşallah

amin canım çok mutlu oldum başlamana ramazandan sonra rahatça kılarsın

Son durum nedir:26:

söyledim mi sana bilmiyorum canım dün msj attım öğlen gibi iftardan sonra çıkıyoruz konuşucaz dedim..işim var benim yazdı..bende bişey yazmadım daha, bu kadar başka bişey yok şimdilik..3 gündür aramıyoruz..
beyefendi arkadaşlarıyla iftar yapıyor, yine arkadaşları hep arkadaşları

Şaka gibi resmen 3 gündür bu saçma sebepten dolayımı böyle yapıyor

aynen görende onu aldattığımı falan sanır bu surat yapmasıyla geçen sene ramazanda da olmuştu bi ara böyle artık diyorum oruç sigarasızlık kafasına vuruyor

Aynen bak bu olabilir. Çok agresif olabilirler. Dayımdan biliyorum. Sevgilim içmez de. Kaçıcak yer ara yani :)

Aynen bak bu olabilir. Çok agresif olabilirler. Dayımdan biliyorum. Sevgilim içmez de. Kaçıcak yer ara yani :)

bıraksın o zaman ben nasıl içmiyorsam mülayimsen o da olsun
yok canım ya inadı var ondan oluyor bu dediğime göre iftardan sonra yumuşaması lazım olur yani

Ya ne olursa olsun iletişimi kesmemesi lazım böyle olmaz ki..

olmaz tabi konuşmadan sorunu nasıl çözeceğiz ki..bari mesajla halletsek o da yok
en son beş ay önce yine böyle yapmıştı tıpış tıpış geldi çicek yolladı bu sefer on katının çektirmezsem

ne cocuğu canımcım kırklı bebek

aslında birbirimizi görmeyince böyle oluyor tek sıkıntısı o, özleyince bana sarıyor cezalandırıyor aklınca

Olabilir ya. Biz de sevgilimle özleyince birbirimize sarardık. Bence tek çözüm ne biliyo musun. Bi akşam yemek yiyin. Sonra lünaparka gidin deli gibi eğlenin :). Onun huyunu biliyosun zaten. Bi mesaj daha at. Nolcak. :)

Olabilir ya. Biz de sevgilimle özleyince birbirimize sarardık. Bence tek çözüm ne biliyo musun. Bi akşam yemek yiyin. Sonra lünaparka gidin deli gibi eğlenin :). Onun huyunu biliyosun zaten. Bi mesaj daha at. Nolcak. :)

aynen canım tek derdi o özlemek..
eğer dün kabul etseydi çıksaydık şuan bu konumda değildik..birbirimizi görünce konuşmasak bile barışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…