Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Böyle zamanlarda acaba ayrılmak istiyor mu soğudumu gibi düşünceler oluşmuyor mu sende:26:

yok canım hiç oluşmuyor ölüyor benim için arada der bırakmazsın demi beni diye deli ya evleneceğiz hala bunu düşünüyor ..beni özleyince böyle yapıyor 17 gün oldu görmüyoruz .. iki güne zor dayanırdı

Son düzenleme:

Hmm o zaman sorun yok yani Bende hemen bunlar olur da

O kadar kişiye mantı falan yapamam ben

Çok vakit almaz kii :) biz ufak ufak skarz. 4-5 beze mesela. 25 kişye yeter sanrm. Ama biz alıştk artk. Çok skmıyosanz zor gelir. Zaten mantı olunca menü ağırlasıyo çok geliyo. Ama değerli de oluyo :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Başka bir gün mantı yemeye çağırırım ben en iyisi

Hmm o zaman sorun yok yani Bende hemen bunlar olur da

olmasın kuzum sende de seviyorlar eminiz yani kaç senedir

Kızlar sözlüm ve ailesi bu hafta içi bize iftara gelecek ne yapsak fikir alayım sizlerden:26::26:

ağır misafierler geliyor demekki
bizde genelde ezogelin çorba, arasıcak olarak zeytintyağlı fasülye ve börek ortaya isteyen alır yani..
ana yemek olarak da kürdan kebabı çok hoş oluyor görüntü falan..pilav yaparsınız yanınanda fırında baharatlı elma dilimi patates mis gibi olur

ayyy bayılırımmm

ya nurdan gerçekten çok sinir oluyorum ya öyle böyle değil..
ya ben istiyorum ki yanlış bile olsam uyarsın beni sessiz kalmasın..küçücük bişeyde elimi bırakıyor..

bu durumun seni ne kadar üzdüğünü anlatmalısın ona konuştuğunuzda...

ama yok ki sözlü durumu :26:

aaaaaa, bak şu face'nin ayıbına seeen

17 gündür neden hiç bi fırsat yaratıp görüşemediniz pekii :26: siz aynı şehirde değil misiniz zaten :44:

İmkan olsa hepinizi ağırlardım. Ne de iyi olurdu :)

aynen ne iyi olurdu sohbet muhabbet mantı

bu durumun seni ne kadar üzdüğünü anlatmalısın ona konuştuğunuzda...

17 gündür neden hiç bi fırsat yaratıp görüşemediniz pekii :26: siz aynı şehirde değil misiniz zaten :44:

hele bi konuşalım neler anlatıcam görsün bakalım
ramazan başlamadan önceki gün çıkmıştık, normalde iş çıkışı görüşüyoruz ama ramazan olunca iftardan sonra geç oluyor diye çekiniyorum ben..geçen hafta çıkacaktık hep bişey çıktı ama onunla alakalı arabası arkadaşları vs..işte geçende benden kaynaklı olunca sinirlendi ben onu beklerken iyi ama yani anlayacağın hep bi engel çıktı hiç böyle olmamıştı şans

eeee iftara çıkın siz deee, neden ille iftar sonrası? :26:

Anenm tas kebabı düşünüyor canım ana yemek olarak da onun yanına ne gider bilemedim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…