- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #12.681
aynen canım tek derdi o özlemek..
eğer dün kabul etseydi çıksaydık şuan bu konumda değildik..birbirimizi görünce konuşmasak bile barışıyoruz
Böyle zamanlarda acaba ayrılmak istiyor mu soğudumu gibi düşünceler oluşmuyor mu sende:26:
yok canım hiç oluşmuyor ölüyor benim içinarada der bırakmazsın demi beni diye deli ya evleneceğiz hala bunu düşünüyor ..beni özleyince böyle yapıyor 17 gün oldu görmüyoruz .. iki güne zor dayanırdı
Kızlar sözlüm ve ailesi bu hafta içi bize iftara gelecek ne yapsak fikir alayım sizlerden:26::26:
Bizim fix menü şudur :) bamya çorbası, mantı, tepside fırında patates tavuk veya köfte, pilav. Tatlı salata vs :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O kadar kişiye mantı falan yapamam ben
Çok vakit almaz kii :) biz ufak ufak skarz. 4-5 beze mesela. 25 kişye yeter sanrm. Ama biz alıştk artk. Çok skmıyosanz zor gelir. Zaten mantı olunca menü ağırlasıyo çok geliyo. Ama değerli de oluyo :)
Başka bir gün mantı yemeye çağırırım ben en iyisi
Hmm o zaman sorun yok yaniBende hemen bunlar olur da
Kızlar sözlüm ve ailesi bu hafta içi bize iftara gelecek ne yapsak fikir alayım sizlerden:26::26:
Çok vakit almaz kii :) biz ufak ufak skarz. 4-5 beze mesela. 25 kişye yeter sanrm. Ama biz alıştk artk. Çok skmıyosanz zor gelir. Zaten mantı olunca menü ağırlasıyo çok geliyo. Ama değerli de oluyo :)
ayyy bayılırımmm
ya nurdan gerçekten çok sinir oluyorum ya öyle böyle değil..
ya ben istiyorum ki yanlış bile olsam uyarsın beni sessiz kalmasın..küçücük bişeyde elimi bırakıyor..
ama yok ki sözlü durumu :26:
yok canım hiç oluşmuyor ölüyor benim içinarada der bırakmazsın demi beni diye deli ya evleneceğiz hala bunu düşünüyor ..beni özleyince böyle yapıyor 17 gün oldu görmüyoruz .. iki güne zor dayanırdı
İmkan olsa hepinizi ağırlardım. Ne de iyi olurdu :)
bu durumun seni ne kadar üzdüğünü anlatmalısın ona konuştuğunuzda...
17 gündür neden hiç bi fırsat yaratıp görüşemediniz pekii :26: siz aynı şehirde değil misiniz zaten :44:
aynen ne iyi olurdu sohbet muhabbet mantı
hele bi konuşalım neler anlatıcam görsün bakalım
ramazan başlamadan önceki gün çıkmıştık, normalde iş çıkışı görüşüyoruz ama ramazan olunca iftardan sonra geç oluyor diye çekiniyorum ben..geçen hafta çıkacaktık hep bişey çıktı ama onunla alakalı arabası arkadaşları vs..işte geçende benden kaynaklı olunca sinirlendi ben onu beklerken iyi amayani anlayacağın hep bi engel çıktı hiç böyle olmamıştı şans
eeee iftara çıkın siz deee, neden ille iftar sonrası? :26:
bu hafta çıkacaktık onun işi saatleri ancak bu hafta uygundu
olmasın kuzum sende de seviyorlar eminiz yani kaç senedir
ağır misafierler geliyor demekki
bizde genelde ezogelin çorba, arasıcak olarak zeytintyağlı fasülye ve börek ortaya isteyen alır yani..
ana yemek olarak da kürdan kebabı çok hoş oluyor görüntü falan..pilav yaparsınız yanınanda fırında baharatlı elma dilimi patates mis gibi olur
Anenm tas kebabı düşünüyor canım ana yemek olarak da onun yanına ne gider bilemedim:26:
pilav olmaz mııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?