- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #12.701
Nerdesiniizz. Sıkıldım yahu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şuan azmetmekle meşgulum canım sözlüm dışarda o yazmadıkça yazmıyorum şuana kadar başardım
Aferin bak sakın yazma :) daha çok özlüyo biliyo musun. Yazma. O özleyip yazıyo. Gecen ben yazmadım. Dışarı gidiyorum da demedim. Artk cok demiyoruz ya. İnternetim yoktu. Mesaj atmıs görmemişim. Aradı sonra. Azcık merak etsinler :)) kızlarla mı gitti ki :)
Şuan azmetmekle meşgulum canım sözlüm dışarda o yazmadıkça yazmıyorum şuana kadar başardım
aferin sanaaaaaaaaaa
Hahaha kız mıOnun kız arkadaşı olamaz canım Ben adamı ne yaparım be
Net tavır yanii. Ben diyemem ya böyle. Olmasa iyi de. İşi gereği de olmalı. Kısıtlayamam ben
Valla ben derim ben eski sevgililerini düşündükçe deli oluyorum da birde kız arkadaş stresi hiç çekemem kısıtlarım beni kısıtladıklarına saysın
Benimki de senin de erkek arkadaşın olsun diyo. Okuduğum bölümde de iki erkek var. Hey Allahım. Keşke olsa da beni anlasa
Bir kere lafın arasına sıkıştırsan bak bakalım bir daha olsun der mi
Bana yazarken güle oynaya yazıyor ben soru sorunca suratı asılıyor valla bende iyi sabır varHadi iyi eğlenceler dedim pek sevindi
hımmmm, umarım seninki kendine saatleri girişi çıkışı belli olan ve hep aynı olan güzel bi iş bulur en kısa zamandaa
Anenm tas kebabı düşünüyor canım ana yemek olarak da onun yanına ne gider bilemedim:26:
Selen nerdesinn. Napıyosun. Gel buraya bari. Sıkılma :/
inş canım tek temennim o
ana yemek tamam o zaman..ara sıcak bulmanız lazım..bamya, fasülye börek vs olabilir..
tatlı içinde kadayıflı muhallebiyi önerebilirim..tanışmada yapmıştım ben herkes bayıldı
teraviye gittik canım annemle..hatimle kılıyoruz uzun sürüyor 12 bucukta geldik nerdeyse..
Allah kabul etsiinn canım. Nasılsın peki?
Diyo ya. Onun için normal. Çünkü arkadaşlık yani. Normal aslında. Benim için anormal. Aslında yanlış olan tavır benimki. Sadece iyi insan olma sartı arıyo. Kırk yılda bir arkadasım olmustu. O gerizekalıda face duvarıma senin yanında oturmak güzel bilmem ne zırvaladı. Diğeri çok tatlısın dedi. Bi de ben samimi de olmam. İstemiyorum dedim ya. Olmaz olsun. Bana hep böyle kendini bilmez "arkadaş" lar denk geldiği için. Böyle karma ortamları hep böyle zannediyorum. Psikolojik olmalı
sonuçta erkek arkadaşlarıyla çıkıyormuş zaten, yazmayıver sen de bikaç saat
yani şahsen, ben kız arkadaşlarımla bir araya geldiğimde hiç aklıma gelmez mesela benimkiyle mesajlaşmak, hatta o sürekli bana mesaj atsa acayip sinir olurumben burda kız kıza iki muhabbet mi etcem, sana mı laf yetiştircem diyee
ama allaha şükür, o da böyle durumlarda size iyi kaynatmalar diyor ve sadece yolda giderken ararsın beni eve dönüşte diyor o kadar
Tas kebabını porsiyon halinde fırında yapmış bu sitede bir bayan onun yanına pilav olsa başka ana yemek olsa olmaz mı:26: Ah canım o tatlıyı yapcaktım ben daha ramazan girmeden aklımdaydı ama kv o tatlıdan yapmışinş canım tek temennim o
ana yemek tamam o zaman..ara sıcak bulmanız lazım..bamya, fasülye börek vs olabilir..
tatlı içinde kadayıflı muhallebiyi önerebilirim..tanışmada yapmıştım ben herkes bayıldı
teraviye gittik canım annemle..hatimle kılıyoruz uzun sürüyor 12 bucukta geldik nerdeyse..
bu kıskançlık konusunda ben neden bu kadar rahatım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?