Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Öyle valla. Çocuğu delirtiyorum işte. O iyi de ben arızayım biraz. :) ama iyiym artık. Takmıyorum artık kafama fazla. Bunaltmıyorum da. O yazıyo hatta )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

he yaa çok şımardı şimdi geri dönüşde yapamıyorum, nasıl düzelir ki

allahtan kızla tanışmadım ben saçını yolar eline verirdim de neyse..benimki de konduramıyor aslında biliyor da..çocukluk arkadaşı çünkü..
bigün oturuyoruz aradı açma dedim açmadı neyse sonra yine aradı bu kız, açtı ama hopörlerle duyayım içim rahat etsin diye..kıza dedi işte burcuyla oturuyorz kızın sesi düştü resmen neyse tamam kapatayım dedi..sonra benimkide anladı ama çaktırmıyor bana huzursuzluk çıkmasın diye..
şimdi bu kız napılır yani

Burcu mu senin adın :)

o kız kaşınıyor da sen çizginden ödün verme boşver

geri dönüşü olabilir ama riskli biraz, mecbur böyle idare edeceksin

Allah razı olsunn. İnşallah Rabbim senin de gönlüne göre verir :) sayenizde iyiyim ben.

ayy amin canım benim çok saol

Eyvaah :) ama haketti bence. Bu ne canım. Kaç gündür üzüldün yani. Asılan kızın karaktersizliği ya. Böyle pislikler yüzünden kimseye güvenimiz kalmıyo işte

kırk satır mı kırk katır mı hep beraber karar veririz öyle ceza veriirm ona

Ya kabakla kayınvalidem yapmış Selennnnnnnnnnnn Ay valla bir ağız tadıyla menü hazırlayamadım:27

anamm bu ne ya sizin aklınızı mı okumuş ne
kv ana yemek ne yapmıştı peki..

o kız kaşınıyor da sen çizginden ödün verme boşver

geri dönüşü olabilir ama riskli biraz, mecbur böyle idare edeceksin

aynen ben kalitemden ödün vermem
gerçi kızda cahil bi tip değil okumuş etmiş, çok iyi bi şirkette çalışıyor şuan mesela..aman neyse konum farklı şuan o kızı düşünemem ortalıkta yok zaten şimdilik

he aman ortalıkta da yoksa boşver ne hali varsa görsün

Düzgünü denk gelen herkes çok mu iyi düzgün sence =)

ee o zaman bende ki sorun ne de hep öküzgilleri buluyorum :84:

bu kıskançlık konusunda ben neden bu kadar rahatım yaa

ben de senin gibiyim bu konudaaa

bu ayrılık çok ii oldu bence sizin için... ilişkiniz kurtuldu bence

Senden değil sana denk gelenlerden

mor lahanadan bi salata yapabilirsin canımm, ben bi kere yaptım, beğendim, mor lahanayı rendeliyosun, sarımsaklı yoğurt döküuosun üzerine, yoğurtla karışınca pespembe bi görüntüsü oluyo, çok güzel, hatta direk resimle göstereyimm

kırk satır mı kırk katır mı hep beraber karar veririz öyle ceza veriirm ona

anamm bu ne ya sizin aklınızı mı okumuş ne
kv ana yemek ne yapmıştı peki..

Valla bende çok şaşırdım her yemeği gördüğümde içimden oha dedim En son tatlıda çenemi tutamadım anne bunu ben siz gelince yapcaktım dedim M. çorbası musakka pilav fırında tavuklu patates salata falan

Ay çok güzel görünüyor canım valla bayıldım ben mor lahanaya ölürüm Bakalım bulursam yapayım bizim burda pazar bugündü Tatlı alayım birde senden sütlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…