• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

aa nerde dünkü savaşçı aşık, ne değişti bir günde :53:
bence sen bu sözleri sevgiline deme garibi iyice üzülmesin :20:

ters tepki yapar diye öyle söylüyorum ya :1::1::1:
akışına bırakma yöntemim benim :1:

o zaman içimdeki deniz le başl bakalım, bir de kafaya taktıgın bişeyler oldugu zaman o şeyi düşünme, seni keyiflendirecek şeyler yap, bak bu da iyi gelir :34: eger bunlar da yetmez de hala ufak şeyleri büyütüp kafana takarsan bana gel, ben senin ayarlarını düzeltirim :27:

geçen made of honor u izledim çok eglenceliydi tavsiye ederim kuzum :32:

ev işi yaptım ben de biraz :1: hadi uyu bakalım, gecenin ilerleyen saatlerinde görüşürüzz :3:

:27: :27: hemen vaz da geçme, sadece bazı şeyleri zamana bırak acele etme :34: daha yaşın genç zaten evde kalmış degilsin merak etme :1:

Allahtan yaşım genç ya valla yoksa daha çok tutuşurdum :1:

hee iyi bari, ama içinde tut ne ailene nede sevgiline bu akışına bırakma yöntemini deme yanlış anlarlar :9:

t

evrene olumsuz sinyal de gönderme ama böyle diyerek :34:

akışına bıraktım de, herşey olacagına varır de, güzel şeyler düşün zaten hayırlısı her neyse o olacak nasıl olsa :34::34:

elimdeki film bitsin başlarım buna canımcım :1:

senin vaktin musait aslında, yabancı dizilerden de izleyebilirsin kuzum :34: hem her seferinde ne izleyecem derdine düşmezsin :27:

hee iyi bari, ama içinde tut ne ailene nede sevgiline bu akışına bırakma yöntemini deme yanlış anlarlar :9:

yok yok hep kendi içimde canım :1:

evrene olumsuz sinyal de gönderme ama böyle diyerek :34:

akışına bıraktım de, herşey olacagına varır de, güzel şeyler düşün zaten hayırlısı her neyse o olacak nasıl olsa :34::34:

senin vaktin musait aslında, yabancı dizilerden de izleyebilirsin kuzum :34: hem her seferinde ne izleyecem derdine düşmezsin :27:

uy evet yaa
o zaman akışına bıraktım Allahın dediği olur
Rabbim bize yuva kurmayı hayırlı ve bereketli eylesin
bize kolaylıklar versin
amin

uy evet yaa
o zaman akışına bıraktım Allahın dediği olur
Rabbim bize yuva kurmayı hayırlı ve bereketli eylesin
bize kolaylıklar versin
amin

heh şimdi oldu işte :31: aminnn :34:

evet canım bende istiyorum şöyle sürükleyici dizi ama :26:
sen izliyordun bişeyler ne tavsiye edersin :24:

ne tür seversin sen onu söyle benim liste kabarık :27:

hmm ben mi farketmez aslında türü ama gizemli şeyler severim :27:

eger hem gizemli hem de bilim kurgu olsun diyorsan Fringe i tavsiye ederim, eger hem gizemli hem de aksiyonulu olsun dersen Dexter ı tavsiye ederim, eğer sadece gizemli olsun diyorsan da HOUSE MD :34:

başka yardımcı olabilecegim bir konu var mıydı :33:

eger hem gizemli hem de bilim kurgu olsun diyorsan Fringe i tavsiye ederim, eger hem gizemli hem de aksiyonulu olsun dersen Dexter ı tavsiye ederim, eğer sadece gizemli olsun diyorsan da HOUSE MD :34:

başka yardımcı olabilecegim bir konu var mıydı :33:

oyy canım benim çok sağol ben iyisi mi hepsini sırayla izleyeyim :27:
fringe çok duydum sanırım güzel bişey :21:

saydıgım dizilerin üçünü de çok severek izledim o yuzden seç begen al kuzum :16:

gerçi ben film delisiyim bugün iki film izledim seri filmlerdi çok etkilendim ya süperdi :10:
ama dediğin dizileride izleyeceğim ders çalışma yok zman bol artık :23:

o zaman içimdeki deniz le başl bakalım, bir de kafaya taktıgın bişeyler oldugu zaman o şeyi düşünme, seni keyiflendirecek şeyler yap, bak bu da iyi gelir :34: eger bunlar da yetmez de hala ufak şeyleri büyütüp kafana takarsan bana gel, ben senin ayarlarını düzeltirim :27:

geçen made of honor u izledim çok eglenceliydi tavsiye ederim kuzum :32:

ev işi yaptım ben de biraz :1: hadi uyu bakalım, gecenin ilerleyen saatlerinde görüşürüzz :3:

:27: :27: hemen vaz da geçme, sadece bazı şeyleri zamana bırak acele etme :34: daha yaşın genç zaten evde kalmış degilsin merak etme :1:

evet takıyorum şuan gel ayarlarımı düzelt:27: çok sinirliyim:47:

Yine boş yere takıyorsun diyeceksiniz ama elimde değil takıyorum işte.. Geçen hafta 5de evden işe geldi uyudu haber vermedi ben anladım ama neyse iftara kalkıyor diye üstünde durmadım ama kalkmadı 9 oldu 10 oldu en son merak ettim 11 gibi kardeşine yazdım uyuyormu haber alamadım diye uyanmış o sırada. Mesaj attı hemen bana uyumuşum cart curt. Benim surat beş karış merak ettiğimi biliyor ailesine kızıyor kaldırmadılar diye birde bana kızıyor uyudum diye surat yapıyorsun diye ya dedim niye ona kızayım merak ettim yemeğede kalkmayınca haberde vermiyorsun dedim hak verdi bana özür diledi bir daha olmaz falan.. Bugün yine aynı 5t e eve geldim yazmış ben uyuyordum kalkınca yazdım baktım cevap yok yemeğede kalkmadı saat 12 oldu.. Birde bugün belki dışarı çıkarız diye konuştuk ayıp ama be salak gibi hissediyorum kendimi resmen umurunda değil

Yine boş yere takıyorsun diyeceksiniz ama elimde değil takıyorum işte.. Geçen hafta 5de evden işe geldi uyudu haber vermedi ben anladım ama neyse iftara kalkıyor diye üstünde durmadım ama kalkmadı 9 oldu 10 oldu en son merak ettim 11 gibi kardeşine yazdım uyuyormu haber alamadım diye uyanmış o sırada. Mesaj attı hemen bana uyumuşum cart curt. Benim surat beş karış merak ettiğimi biliyor ailesine kızıyor kaldırmadılar diye birde bana kızıyor uyudum diye surat yapıyorsun diye ya dedim niye ona kızayım merak ettim yemeğede kalkmayınca haberde vermiyorsun dedim hak verdi bana özür diledi bir daha olmaz falan.. Bugün yine aynı 5t e eve geldim yazmış ben uyuyordum kalkınca yazdım baktım cevap yok yemeğede kalkmadı saat 12 oldu.. Birde bugün belki dışarı çıkarız diye konuştuk ayıp ama be salak gibi hissediyorum kendimi resmen umurunda değil

nasıl yani canım oruç tutuyor da yemeğe niye kalkmıyor :26:
haklısın ama çok durma üstünde, erkekler bizim kadar aldırış etmez merak etmelere, haber vermelere falan :31:

abartıyosun tabiki de yine :1:

yani bu gece buluşma ihtimaliniz varken böle ypması biraz ayıp oluş, ama onun dışında normaldir yaa, yoruluyodur çocuk, oruç oruç çalışmak hiç kolay değil canım benim :34:

sen de sonuçta işten eve geldiğini biliyosun, evde ne gelebilir ki başına :34:

hadi diyelim ki oldu da birden çok hastalandı, sonuçta yalnız değil, ailesi yanında :34: fazla vesvese yapıyosun...

Back
X