- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #13.641
Öyle yapmayı planlıyorum canım ama eğer yarın uyurda çıkmazsak korksun benden
valla hiç şansın yok kuzum uyur pazar pazar :18: iftardan sonra gidersiniz zaten sinemaya dimi oruçlu nasıl çıkacaksınız, o zamana da kalkar zaten
hayırdır canım ne oldu, regl mi oldun yoksa :26: geçmiş olsun
iyiyim çok şükür bende teraviye gittk geldik annemle, geldiğimden beri bişeyler yiyorum yarın tatil ya oturucam sahura kadar
Kendimi şuan inanılmaz kötü hissediyorum hiç bu kadar boşlamamıştır sanırım beni.. bak cevap gelmedi bile şimdi eve gider uyur pazar akşamı kalkar olan bana olur :)
yok canım regl ime daha var da geçen teravih kıldım, o zamandan beri namaz için eğilip kalkarken acı çekiyorum, hatta bugun o acı o kadar arttı ki merdiven inerken çığlık atacaktım nerdeyseamma hamlamışım yaaa
ohh bugun senin keyif günün desene süpermişgerçi söylemesi ayıptır o keyiften bende hergun var
şuan elimizden bişey gelmedigine göre, bu konuyu yarın akşam olup da sevgilinle görüşme yada görüşmeme durumu söz konusu olana kadar konuşmuyoruz anlaştık mı
Zaten umurunda değil canım mesaj atmayı bıraktı.. Beyefendi bu saatte cafede ben burda evde sıkıntıdan ölüyorum Allahım bu düşünce bile sini ediyor beni
İftardan sonra en son 9.30a vardı galiba ona da yetişemeyiz yine yolarım canım
yok canım regl ime daha var da geçen teravih kıldım, o zamandan beri namaz için eğilip kalkarken acı çekiyorum, hatta bugun o acı o kadar arttı ki merdiven inerken çığlık atacaktım nerdeyseamma hamlamışım yaaa
ohh bugun senin keyif günün desene süpermişgerçi söylemesi ayıptır o keyiften bende hergun var
sürekli onu düşünüyorsun ama çıkar onu aklındannn :84: hoşuna gidecek şeyler düşün
Zaten umurunda değil canım mesaj atmayı bıraktı.. Beyefendi bu saatte cafede ben burda evde sıkıntıdan ölüyorum Allahım bu düşünce bile sini ediyor beni
vardır canım ya 10 seasnları bile oluyor sen araştır gece gidin pek kimse de olmaz salonda
ama deme çıkalım seansa yetişelim bilmem ne diye kendi düşünsün
Allah allah belin mi tutuldu nedir..aman zorlama gerekirse oturarak kıl, uzun sürerse de doktora görün geçen sene bu zamanlar ben iki büklümdüm geç kaldım doktora gitmede çok çektim, ama sen önlemini al..
ooo bu saatte cafelerde kız kaynıyorduk napsak ki
Allah allah belin mi tutuldu nedir..aman zorlama gerekirse oturarak kıl, uzun sürerse de doktora görün geçen sene bu zamanlar ben iki büklümdüm geç kaldım doktora gitmede çok çektim, ama sen önlemini al..
Hoşuma gidecek şeyler bile şuan onu kesip biçmek ile ilgili canım
Deşme yaramı deşme deşmeYanında 3 4 erkek var hepsi bekar sevgilisi de yok hiçbirinin Allahım sana geliyorum
O zaman yine evdeyiz canım zaferde varmış 10da en geç o bakalım kısmet sesimi çıkartmayacağım görümcemde gelecekti birde :)
yok canım ben bildigin hamlamışım, bacaklarımın üst kısmındaki kaslar agrıyor yani1 ay boyunca evde yatınca egilip kalkmak bile zor geldi demek benim hassas bunyeme gerçi çarşamba günü dizlerimden gidecem doktora gitmişken de sorarım belki
içinde o olmayan bişey düşün mumkunse
Amaan canım taktığın şeye bak. Sen sevgilini tanımıyo musun. Kızlar da üç sapa mı bakcaklar. :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
korupark ta 22.15 de bile varmış baktım şimdi hemde korku filmi "göz" tam senlik..sen hangi filmi istiyordun..:26:
hem korupark bize çok yakın dönüşte de bana uğrarsınız
Sen nasılsın Nurdanımmm
Senin de şu pozitifliğin öldürcek beniCanım kızlara güven olmaz
Deşme yaramı deşme deşmeYanında 3 4 erkek var hepsi bekar sevgilisi de yok hiçbirinin Allahım sana geliyorum
Sen nasılsın Nurdanımmm
Şşşt iki ses var bende. Susturuyorum diğerini :) ama bişey olmaz. Düşünme sen ya. Sevgilinin gözü görmez aa pardon sözlününsenden başkasını. Kızlara güven olmazsa sevgiline olur :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aman be canım erkekte bitiyor her şey sen eminsin tamam tedirginliğe gerek yokbak bizle bi kız hala uğraşıyor büyü olayı ben hiç takmıyorum bile havlar havlar durur
heehh bak güzel bi başlangıç oldu bu
bacaklarım ve başım ağrıyor, sabah erken kalktım diye uykum var ama sahuru yapana kadar yatmayı düşünmüyorum, kafaları yedim ben sanırım :111::111:
Arınma gecesine gidicez canım biz
yok canım ben bildigin hamlamışım, bacaklarımın üst kısmındaki kaslar agrıyor yani1 ay boyunca evde yatınca egilip kalkmak bile zor geldi demek benim hassas bunyeme gerçi çarşamba günü dizlerimden gidecem doktora gitmişken de sorarım belki
içinde o olmayan bişey düşün mumkunse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?