Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

hayırdır canım ne oldu, regl mi oldun yoksa :26: geçmiş olsun
iyiyim çok şükür bende teraviye gittk geldik annemle, geldiğimden beri bişeyler yiyorum yarın tatil ya oturucam sahura kadar

yok canım regl ime daha var da geçen teravih kıldım, o zamandan beri namaz için eğilip kalkarken acı çekiyorum, hatta bugun o acı o kadar arttı ki merdiven inerken çığlık atacaktım nerdeyse amma hamlamışım yaaa

ohh bugun senin keyif günün desene süpermiş gerçi söylemesi ayıptır o keyiften bende hergun var

Kendimi şuan inanılmaz kötü hissediyorum hiç bu kadar boşlamamıştır sanırım beni.. bak cevap gelmedi bile şimdi eve gider uyur pazar akşamı kalkar olan bana olur :)

şuan elimizden bişey gelmedigine göre, bu konuyu yarın akşam olup da sevgilinle görüşme yada görüşmeme durumu söz konusu olana kadar konuşmuyoruz anlaştık mı

Zaten umurunda değil canım mesaj atmayı bıraktı.. Beyefendi bu saatte cafede ben burda evde sıkıntıdan ölüyorum Allahım bu düşünce bile sini ediyor beni

İftardan sonra en son 9.30a vardı galiba ona da yetişemeyiz yine yolarım canım

vardır canım ya 10 seasnları bile oluyor sen araştır gece gidin pek kimse de olmaz salonda
ama deme çıkalım seansa yetişelim bilmem ne diye kendi düşünsün

Allah allah belin mi tutuldu nedir..aman zorlama gerekirse oturarak kıl, uzun sürerse de doktora görün geçen sene bu zamanlar ben iki büklümdüm geç kaldım doktora gitmede çok çektim, ama sen önlemini al..

O zaman yine evdeyiz canım zaferde varmış 10da en geç o bakalım kısmet sesimi çıkartmayacağım görümcemde gelecekti birde :)

Allah allah belin mi tutuldu nedir..aman zorlama gerekirse oturarak kıl, uzun sürerse de doktora görün geçen sene bu zamanlar ben iki büklümdüm geç kaldım doktora gitmede çok çektim, ama sen önlemini al..

yok canım ben bildigin hamlamışım, bacaklarımın üst kısmındaki kaslar agrıyor yani 1 ay boyunca evde yatınca egilip kalkmak bile zor geldi demek benim hassas bunyeme gerçi çarşamba günü dizlerimden gidecem doktora gitmişken de sorarım belki

Hoşuma gidecek şeyler bile şuan onu kesip biçmek ile ilgili canım

içinde o olmayan bişey düşün mumkunse

O zaman yine evdeyiz canım zaferde varmış 10da en geç o bakalım kısmet sesimi çıkartmayacağım görümcemde gelecekti birde :)

korupark ta 22.15 de bile varmış baktım şimdi hemde korku filmi "göz" tam senlik..sen hangi filmi istiyordun..:26:
hem korupark bize çok yakın dönüşte de bana uğrarsınız

Sen nasılsın Nurdanımmm

Amaan canım taktığın şeye bak. Sen sevgilini tanımıyo musun. Kızlar da üç sapa mı bakcaklar. :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin de şu pozitifliğin öldürcek beni Canım kızlara güven olmaz

Sen nasılsın Nurdanımmm

Senin de şu pozitifliğin öldürcek beni Canım kızlara güven olmaz

Şşşt iki ses var bende. Susturuyorum diğerini :) ama bişey olmaz. Düşünme sen ya. Sevgilinin gözü görmez aa pardon sözlünün senden başkasını. Kızlara güven olmazsa sevgiline olur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Deşme yaramı deşme deşme Yanında 3 4 erkek var hepsi bekar sevgilisi de yok hiçbirinin Allahım sana geliyorum

aman be canım erkekte bitiyor her şey sen eminsin tamam tedirginliğe gerek yok bak bizle bi kız hala uğraşıyor büyü olayı ben hiç takmıyorum bile havlar havlar durur

aman be canım erkekte bitiyor her şey sen eminsin tamam tedirginliğe gerek yok bak bizle bi kız hala uğraşıyor büyü olayı ben hiç takmıyorum bile havlar havlar durur

heehh bak güzel bi başlangıç oldu bu

bacaklarım ve başım ağrıyor, sabah erken kalktım diye uykum var ama sahuru yapana kadar yatmayı düşünmüyorum, kafaları yedim ben sanırım :111::111:

En iyisi sahurdan sonra yat canım daha iyi uyursun

ama yok ben atamıyorum aklımdan.. Mesaj atmış şimdi başka bir cafeye gitmiş buu diye kızların miniyle gezdiği bir cafe.. Cafe bu :) yazdım evet ? yazmış iyi eğlenceler dedim sadece.. Sınıryor bugün beni

Arınma gecesine gidicez canım biz

ayy canım ben bugün bi film izledim, bilmiyorum belki izlemişsindir, süper gerilimdi yahu "acil arama" diye bi film :18:

tembel şey seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…