Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Sen nerden öğrendin ya böyle mantıklı düşünmeyi. Senden elektrik aldım valla :) tebrik de ediyorum bu düşüncelerin için. Azcık da bana bulaştırsan :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dün cerenin yaşadığını belki bugün o yaşadı. Anladın mı? O senden beklerken sen gittin gibi ? Olabilir bence ama..

şuan yanımda olsan saan sarılırım kuzum valla ellerine saglık biraz uğraştırır seni ama böyle böyle kafası dank eder valla, gazan mubarek ola

Allahımm şuan kendimle gurur duyuyorum iyi bişey yapmış olmalıyım ki hepiniz arkamdasınız
haklısın gizemcim aynen de öyle derdi çok iyi yaptım kendi istediğim bişeyi yaptım sonuçta mutlu oldum
aman boşver nurdanım uğraştırsın tıpış tıpış döner artık sallamıyorum, haklı olduğum sürece tabi..

çok tatlısın canım yaa

valla tecrübe diyeceğim, başka bi açıklaması yok ehh yaşın da biraz etkisi vardır tabi

haklısın canım ya bak ben hiç öyle düşünmemiştim, doğru ben çizgimde kalayım anlayışlı olarak ki utansın bana karışmaya :26: çok sağol canım valla şimdi dank etti ben niye ona uyuyorum ki dimi ama

Aramadımı hala canım

aa arar mı ayıp ettin

hem de nasıl doğru bişey yaptın, bi bilsen.. ilişkinin gelecekteki halinin temelini attın

eğer dinleyip gitmeseydin, bir daha asla gidemeyecektin... çünkü, yazdığım gibi olayı başka boyuta çekecekti.. "önceden dinliyodun, sonradan değiştin, sen artık beni sevmiyosun"a doğru gidecekti işler, ve bu sefer bel altı vurduğu için "sevgini kanıtlayabilmek" adına, mecburen onu dinlemeye devam edecektin... ve ondan bağımsız bir hayatın olamayacaktı...

haklısın kuzum mecbur dönecek, hele ki geçen seferki korkusundan sonra çok da güzel dönecek ve artık bişeylerin eskisi gibi olmadıgını da anlayıp çeki düzen verecek kendine sonuçta ortada abes bi durum yokki arkadaşlarınla iftar yaptın, ona da haber verdin olay tamamdır yani

gerçi sen çok değiştin gibi bir arıza çıkarır mı acaba bilemedim :26: gerçi o kız tribi oluyor yaa erkekler o tiribi yapmaz pek

Ben nerede kaybettiğimi anladım canım sayende.. Aramamış ve sen rahatsın mesela ben olamazdım hep bir korku olurdu içimde:26:

Dün cerenin yaşadığını belki bugün o yaşadı. Anladın mı? O senden beklerken sen gittin gibi ? Olabilir bence ama..

aman yok be canım istese derdi o gizlemez delleneceği tutmuş yine kimbilir neye kızdı o ara ben tombaladan çıkınca bana sardı

aman yok be canım istese derdi o gizlemez delleneceği tutmuş yine kimbilir neye kızdı o ara ben tombaladan çıkınca bana sardı

Anladm canıımm. Aman biliyosn huyunu boşver. Kızar kızar döner geri. Takma kafana. Dediğin gibi bişeye sinirlenp sana patladı belki de

ayy canım sen ne kadar haklısın böyle ilişki uzmanı gibisin valla sevgilin çok şanslı

canım ben inadan bindirdim mi aykırı olurum biraz oda bilir, o yüzden değiştin diyemez..
eğer haklı bi sebebi varsa tabi ki gitmediğim olmuştur ama yoksa üzgünüm
ayy bide geçen sene izmirde arkadaşımın düğünü vardı ona da gitme demişti gittim

Anladm canıımm. Aman biliyosn huyunu boşver. Kızar kızar döner geri. Takma kafana. Dediğin gibi bişeye sinirlenp sana patladı belki de

aynen canım biliyorum o yüzden içim rahat

Ben nerede kaybettiğimi anladım canım sayende.. Aramamış ve sen rahatsın mesela ben olamazdım hep bir korku olurdu içimde:26:

evet canım sende kaybetme duygusu var acaba ben istemediği bişey yapsam aramasa beni ayrılır mı benden diyorsun içten içe..aa öyle değil bırakamz sadece o ayarı sana vermiş sende yutmuşsun

bende hiç yok mesela ben ayrılabilirim belki o ihtimal aklıma gelir ama o yapamaz bensiz

Bence de sevgilisi çok şanslı. Siz kavga
Edince noluyo gamze abla. Ya da iye kavga edersiniz :)

sevgilim kadar ben de şanslıyım, çünkü gerçekten harika birisi... 1 senelik ilişkimizde hiç kavga etmedik ya, bi tek kez bile... o benim hayatıma gereken anlayışı gösterdi ben de ona... eski ilişkilerimdeki şahıslar sizinkiler tarzında kişilerdi, ve ben şu anki ilişkimde anlıyorum ki hep bi diken üstündeymişim o zaman... aman bişi der mi, aman sorun eder mi vs... oysa şimdi o kadar huzurlu bi ilişki yaşıyorum ki... sizin de buna sahip olabilmeniz için dil döküyorum bu kadar

hee o zaman sen değiştin e de baglayamaz konuyu, bikaç güne gazı geçince düzelir yeniden ayyy acaba arkalarından böyle konuştugumuzu duysa ne derdi sevgilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…