- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #13.781
yooooooook, orda dur
ona sarma bu konuda... bırak o da sitediği zaman arkadaşlarıyla çıksın, huzursuz etme sen yine... ama kendin de istediğinde onun itirazlarına kanmadan çıkmaya devam et... böyle böyle alışır yeni düzene... ve ilerleyen zamanlarda, bu sorunu aşmış olursunuz.
lakin sen ona "görürsün, ben de sana izin vermiycem, dışarı çıkınca burnun getircem" dersen, iş inada biner... ipleri koparırsınız...
yok be canım üç kızdık, erkek arkadaşım pek yoktur benim..
aslında olabilir bugün izinliydi belkide çıkalım diyecekti ben erken davrandım planım var dedim..
ee söyleseymiş sanki yabancıyız tövbe tövbe yani bu olsa bile saçma bi neden
şuan yanımda olsan saan sarılırım kuzum valla ellerine saglıkbiraz uğraştırır seni ama böyle böyle kafası dank eder valla, gazan mubarek ola
aynenn, ve bi kere taviz verdiğinde hep vermek zorunda kalırsın, bunu unutma...
sen bu akşam onu dinleyip gitmeseydin, başka bi zaman bi program olsaydı ve o zaman onu dinlemeyip çıksan, bu sefer de derdi ki "sen önceden beni dinlerdin, sözüme önem verirdin, şimdi değiştin!"...
o yüzden bu tip konularda istikrarlı olup tavrınızı koruyun...
Sen nerden öğrendin ya böyle mantıklı düşünmeyi. Senden elektrik aldım valla :) tebrik de ediyorum bu düşüncelerin için. Azcık da bana bulaştırsan :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok tatlısın canım yaa
valla tecrübe diyeceğim, başka bi açıklaması yokehh yaşın da biraz etkisi vardır tabi
yooooooook, orda dur
ona sarma bu konuda... bırak o da sitediği zaman arkadaşlarıyla çıksın, huzursuz etme sen yine... ama kendin de istediğinde onun itirazlarına kanmadan çıkmaya devam et... böyle böyle alışır yeni düzene... ve ilerleyen zamanlarda, bu sorunu aşmış olursunuz.
lakin sen ona "görürsün, ben de sana izin vermiycem, dışarı çıkınca burnun getircem" dersen, iş inada biner... ipleri koparırsınız...
Aramadımı hala canım
Allahımm şuan kendimle gurur duyuyorum iyi bişey yapmış olmalıyım ki hepiniz arkamdasınız
haklısın gizemcim aynen de öyle derdi çok iyi yaptım kendi istediğim bişeyi yaptım sonuçta mutlu oldum
aman boşver nurdanım uğraştırsın tıpış tıpış döner artık sallamıyorum, haklı olduğum sürece tabi..
Allahımm şuan kendimle gurur duyuyorum iyi bişey yapmış olmalıyım ki hepiniz arkamdasınız
haklısın gizemcim aynen de öyle derdi çok iyi yaptım kendi istediğim bişeyi yaptım sonuçta mutlu oldum
aman boşver nurdanım uğraştırsın tıpış tıpış döner artık sallamıyorum, haklı olduğum sürece tabi..
haklısın canım ya bak ben hiç öyle düşünmemiştim, doğru ben çizgimde kalayım anlayışlı olarak ki utansın bana karışmaya :26: çok sağol canım valla şimdi dank etti ben niye ona uyuyorum ki dimi ama
aa arar mı ayıp ettin
Kaç yaşındasın senn :) adın gizem dimiii?
Dün cerenin yaşadığını belki bugün o yaşadı. Anladın mı? O senden beklerken sen gittin gibi ? Olabilir bence ama..
evet gizem
28 yaşındayım canım
aman yok be canım istese derdi o gizlemez delleneceği tutmuş yine kimbilir neye kızdı o ara ben tombaladan çıkınca bana sardı
Aaaa hiç öle düşünmemiştim ben ya. Sana da abla demeliymişm o zmaan :)
sen kaç yaşındaydın canım
hem de nasıl doğru bişey yaptın, bi bilsen..ilişkinin gelecekteki halinin temelini attın
eğer dinleyip gitmeseydin, bir daha asla gidemeyecektin... çünkü, yazdığım gibi olayı başka boyuta çekecekti.. "önceden dinliyodun, sonradan değiştin, sen artık beni sevmiyosun"a doğru gidecekti işler, ve bu sefer bel altı vurduğu için "sevgini kanıtlayabilmek" adına, mecburen onu dinlemeye devam edecektin... ve ondan bağımsız bir hayatın olamayacaktı...
haklısın kuzum mecbur dönecek, hele ki geçen seferki korkusundan sonra çok da güzel dönecek ve artık bişeylerin eskisi gibi olmadıgını da anlayıp çeki düzen verecek kendinesonuçta ortada abes bi durum yokki arkadaşlarınla iftar yaptın, ona da haber verdin olay tamamdır yani
gerçi sen çok değiştin gibi bir arıza çıkarır mı acaba bilemedim :26: gerçi o kız tribi oluyor yaa erkekler o tiribi yapmaz pek
Anladm canıımm. Aman biliyosn huyunu boşver. Kızar kızar döner geri. Takma kafana. Dediğin gibi bişeye sinirlenp sana patladı belki de
Ben nerede kaybettiğimi anladım canım sayende.. Aramamış ve sen rahatsın mesela ben olamazdım hep bir korku olurdu içimde:26:
ayy canım sen ne kadar haklısın böyle ilişki uzmanı gibisinvalla sevgilin çok şanslı
canım ben inadan bindirdim mi aykırı olurum biraz oda bilir, o yüzden değiştin diyemez..
eğer haklı bi sebebi varsa tabi ki gitmediğim olmuştur ama yoksa üzgünüm
ayy bide geçen sene izmirde arkadaşımın düğünü vardı ona da gitme demişti gittim
ayy canım sen ne kadar haklısın böyle ilişki uzmanı gibisinvalla sevgilin çok şanslı
canım ben inadan bindirdim mi aykırı olurum biraz oda bilir, o yüzden değiştin diyemez..
ayy bide geçen sene izmirde arkadaşımın düğünü vardı ona da gitme demişti gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?