- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #13.801
sevgilim kadar ben de şanslıyım, çünkü gerçekten harika birisi... 1 senelik ilişkimizde hiç kavga etmedik ya, bi tek kez bile... o benim hayatıma gereken anlayışı gösterdi ben de ona...eski ilişkilerimdeki şahıslar sizinkiler tarzında kişilerdi, ve ben şu anki ilişkimde anlıyorum ki hep bi diken üstündeymişim o zaman... aman bişi der mi, aman sorun eder mi vs... oysa şimdi o kadar huzurlu bi ilişki yaşıyorum ki... sizin de buna sahip olabilmeniz için dil döküyorum bu kadar
sevgilim kadar ben de şanslıyım, çünkü gerçekten harika birisi... 1 senelik ilişkimizde hiç kavga etmedik ya, bi tek kez bile... o benim hayatıma gereken anlayışı gösterdi ben de ona...eski ilişkilerimdeki şahıslar sizinkiler tarzında kişilerdi, ve ben şu anki ilişkimde anlıyorum ki hep bi diken üstündeymişim o zaman... aman bişi der mi, aman sorun eder mi vs... oysa şimdi o kadar huzurlu bi ilişki yaşıyorum ki... sizin de buna sahip olabilmeniz için dil döküyorum bu kadar
Bizimkilere de bir kaya fırlatıldı buradan =))
Bence de sevgilisi çok şanslı. Siz kavga
Edince noluyo gamze abla. Ya da iye kavga edersiniz :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hee o zaman sen değiştin e de baglayamaz konuyu, bikaç güne gazı geçince düzelir yenidenayyy acaba arkalarından böyle konuştugumuzu duysa ne derdi sevgilin
valla canım ilişkimiz 1 yıllık, ve biz daha hiç kavga etmedik, bi kez olsun sesimiz bile yükselmedi...
ikimizin de temel prensibi karşıdakini anlamak ve "bana yapılmasını istemiyorsam, ona da yapmamalıyım" düşüncesi olduğu için, hiç sorun olacak bi mevzu olmadı aramızda
kabullenemiyor canım ona karşı çıkmama ondan o gazıher dediğini yaptıracağı pısırık kızlardan sandı herhal beni
valla bende bilmiyorum ne derdi inanamazdı heralde böyle bi siteye üyeyim de arkadaşlr buldum da onu çekiştiriyorumbana bile böyle söyleyince bi değişik geldi
Ben senin gibi olsam varyaaa. . Hiç kavga yüzü görmezdik biz. Ne güzel olurdu. Büyük nimet gerçekten..
Hahahah. Evet farkettm ben de :)
kafaları yarılır belki de ayarları düzelir
seninkine kayadan da fazlası gidebilir, belki aklı başına gelir birazseni çok üzüyo çünkü...
aslında olaya şu açıdan baksa çok rahatlardı : gelip ona saracagına burada bize anlatıp rahatlıyorsun
yeminle siz olmasaydınız şayet ona roman yazmıştım mesajla roman
ama şuan relaxım gayet
Maşallah diyelim de yarın da sen yazma buraya tartıstık diye :)
maşallah Alah bozmasın huzurunuzu hep daim olsun
çok teşekkür ederiz canım o zman bizi düzeltiyorsunbende senin yolunda ilerliyorum hani
ama şuan relaxım gayet
Bizim ilişkimizde arıza olan benim sanırım kızlar ya anlattıklarınız hep bende var onda yok ki:26:
ee şimdi doğruya doğru cerenim biraz sende de var bişeyler, kısıtlayıcısın biraz ki bu erkeklerin hiç hoşuna gitmezkafanda da çok kuruyorsun bana bak nasıl rahatım feyz al
Bizim ilişkimizde arıza olan benim sanırım kızlar ya anlattıklarınız hep bende var onda yok ki:26:
ama şuan relaxım gayet
zaten onun seni sevdiginden eminsen ortada sorun yapılacak bişey yokki, alt tarafı bi tartışma yani mutlaka düzelir
annemle babam 30 yıllık evliler, geçen gün babam bi gömlegini giymek istemiş, annem de başka bi gömlek vermiş ona, babam da bana karışma demiş diye annem küsmüşsonra babam onun gönlünü almaya çalışınca annem yüz vermedi diye de babam küsmüş, 3 gündür konuşmuyorlar birbirleriyle bir ömür olacak bu kavgalar yani, sakin olmak en güzeli
iyi de bu tamamen senin elinde...
seninki bence en az benimki kadar düzgün bi adam... sen kendine sorun arıyosun sadece...
hadi örneğin cereninki, gerçekten sorunlu biraz, cerenin onu adam edebilmesi için çaba göstermesi gerek, ama seninki zaten düzgün ayarlarda, yalnız bu gidişle sen bozabilirsin adamın ayarını saçma kıskançlıklarla, demedi deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?