- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #13.761
iyi akşamlar kızlarr
bende sinirliyim ama başınızı ağrıtmayacağım merak etmeyin kendi içimde hallederimüniversiteden arkadaşlarla iftara gittik biraz önce geldim..beyefendi gitme dedi bende dinlemedm gittim, hayır yani bu kadar anlayışsızlık olmaz..
şimdiden karışmaya ne hakkı var dimi ama kendi fink atarken iyi
Bende geldimGel dertleşelim Selenim Seninki de fazla anlayışsız gerçekten oldu gitmeymiş
hoşgeldin canım erkencisin
varya canım bigün öyle bir patlayacağım ki herşey yerle bir olacak..bi yere gitmeme laf etmeyen insan bugün ters döndü..halbuki planı duyar duymaz hemen arayıp söyledim, neymiş onu dinlemeyeceksem niye soruyormuşum..mantıksz konuşuyor deli oluyorum..
ohh dinlemedim ya onuama dedim ona bundan sonraki burcu nasıl olacak gör dedim her dışarı çıktığında huzursuz edicem seni dedim
İyi iyi senden taktik alayım ben gitme dediği yere gitmiş olsaydım şuan ölümüne kavga ederdik
Sorma yarın iş var ona canım mecbur şimdi geldik eveKoruparkdaydık seni göremedim
iyi akşamlar kızlarr
bende sinirliyim ama başınızı ağrıtmayacağım merak etmeyin kendi içimde hallederimüniversiteden arkadaşlarla iftara gittik biraz önce geldim..beyefendi gitme dedi bende dinlemedm gittim, hayır yani bu kadar anlayışsızlık olmaz..
ah şekerim ben bugün heykeldeydim ters istikamet
bizde kavga ettik zaten teli suratıma kapattı, dediğini yapmak istemedim ya yırtındı telefondamsj atmış özgürsün sen artık sorma ban bişy diye..özgürüm tabi sevgilimsin diye hayatımı kısıtlamayamazsın..
ya canım zoruma ne gidiyor biliyor musun beş ay oldu işe gireli ki sizde biliyorsunuz iş saatlerim ne kadar fazla..işten eve evden işe hayatım..tek onunla çıkıyorum..demiyor ki bu kız bunalmıştır kırk yılda bir çıkıyor ne laf edeyim destekleyeyim demiyor..biliyor çıktığım arkadaşlarıda tanıyor yanibu kadar anlayışsız kıskanç olmasına dayanamıyorum
senin taktiğe ihtiyacın yok, sen kendin ağırlığını koyarak çözüyosun zaten olayı
aferin, takdir ettim seni...
evliyken bile böyle karışma hakları yok ki... karısı olacaksınız, kölesi değil... sizin de sosyal bi çevreniz, onsuz katılabileceğiniz etkinliklerin olması kadar doğal bişey yok ki...
Hahaha krize girdim şuan canım valla ay kendimden utandım hahahaÇok haklısın tatlım sen devam et biz arkandayız.. Bak sözlüme kızarım falan ama benim bunaldığımı biliyor kendisi çık diyorhatta bana nerde kaldı hayır demek:26:
Hahaha krize girdim şuan canım valla ay kendimden utandım hahahaÇok haklısın tatlım sen devam et biz arkandayız.. Bak sözlüme kızarım falan ama benim bunaldığımı biliyor kendisi çık diyorhatta bana nerde kaldı hayır demek:26:
dimi ama haklıyımben çok taviz vermiyorum ona bu konularda izin değil haber veriyorum sadece hayır derse de kendi bilir bugünkü olay gibi ben giderim yine..çünkü kendimden eminim çalışıyorum benimde hava almaya arkadaşarımla sohbete ihtiyacım var..onun olduğu gibi
bunu kendisi de öğrenecek zorla yada isteyerek kendi bilir
iyi akşamlar kızlarr
buda öyleydi ben evde oturmayı çok severim çalışmıyorken derdi çık arkadaşlarınla bi kahve iç bana sarma diye ben çıkmazdım..bugün dellenmiş bişeye benden çıkarttı acısını.
ama bakıyorum iş ciddiye bindikçe bi değiştı o yüzden ona taviz versem tepeme çıkar canım öyle bi karakteri var..eminim bugün çıkmasaydım gururu okşanacaktı ve bi dahaki sefere aynısını tekrarlayacaktı..
buda öyleydi ben evde oturmayı çok severim çalışmıyorken derdi çık arkadaşlarınla bi kahve iç bana sarma diye ben çıkmazdım..bugün dellenmiş bişeye benden çıkarttı acısını.
ama bakıyorum iş ciddiye bindikçe bi değiştı o yüzden ona taviz versem tepeme çıkar canım öyle bi karakteri var..eminim bugün çıkmasaydım gururu okşanacaktı ve bi dahaki sefere aynısını tekrarlayacaktı..
eee madem sana "çık dolaş" diyor, geçen akşam neden nurdanın onca ısrarına rağmen çıkmadın kuzenlerinle??? :26:
haklısın tabi ki..
allah aşkına bi düşün, annen baban sana hayır arkadaşlarınla iftara gidemezsin dese, evde nasıl kıyamet kopartırsın di mi??
eee, bu kişi anandan babandan daha mı öte de ki sana karışmaya hakkı olacak, hele de sadece sevgiliyken?
sakın taviz verme, yoksa evlilikte seni izinsiz markete bile gidemeyecek noktaya getirir, demedi deme...
gittiğin yer disko değil, bar değil... altı üstü toplu bi iftar yemeği... ayyy, sinirlerim zıpladı bak gene...
lütfen hayatınıza bu kadar müdahele ettirmeyin kızlar, abla tavsiyesi...
haklısın tabi ki..
allah aşkına bi düşün, annen baban sana hayır arkadaşlarınla iftara gidemezsin dese, evde nasıl kıyamet kopartırsın di mi??
eee, bu kişi anandan babandan daha mı öte de ki sana karışmaya hakkı olacak, hele de sadece sevgiliyken?
sakın taviz verme, yoksa evlilikte seni izinsiz markete bile gidemeyecek noktaya getirir, demedi deme...
gittiğin yer disko değil, bar değil... altı üstü toplu bi iftar yemeği... ayyy, sinirlerim zıpladı bak gene...
lütfen hayatınıza bu kadar müdahele ettirmeyin kızlar, abla tavsiyesi...
Ben o kızar diye değil canım kendim istemedim hiç halim yoktu hazırlanmak falan uzun sürer diye istemedim:26:
aynenn, ve bi kere taviz verdiğinde hep vermek zorunda kalırsın, bunu unutma...
sen bu akşam onu dinleyip gitmeseydin, başka bi zaman bi program olsaydı ve o zaman onu dinlemeyip çıksan, bu sefer de derdi ki "sen önceden beni dinlerdin, sözüme önem verirdin, şimdi değiştin!"...
o yüzden bu tip konularda istikrarlı olup tavrınızı koruyun...
En iyisi canım şuan biz öyle bir konu yaşamadık ama bende mantıklı açıklaması yoksa taviz vermezdim bir kere gitme dedi onda da maç vardı ortalık birbirine girdiCiddiyete binince kendilerini birşey sanıyorlar
aynen canım ailem beni öyle serbest büyüttü ki hiç bişeyime karışmadılar bu zmana kadar, güveniyorlar bana çünküee şimdi bu böyle yapınca zoruma gidiyor alışmamışım kısıtlanmaya ki hakkı yok buna..
bazen diyorum şimdi böyleyse evlenince dediğin gibi daha mı beter olur :26:
benim istediğim küçük bir anlayış o nasıl arkadaşlarıyla çıkıyorsa sıkıldığında ki bana sormayı bırak çok nadir haber verir, ee benimde hakkım var..
madem çiftiz benden istediğin şeyleri sende bana yapacaksın bu kadar basit
ama ben ipi çok gevşek tuttum suç bende, anlayış abidesiyim çünkü ama yok bundan sonra zor görür
aynen mantıklı bi açıklaması olsa gam yemiycemgitme diyor tek kelime..ya diyorum niye ne oldu yok gitme diyor hala..kendide bilmiyor neden istemiyor..
aman iyi oldu arar sorardı eve geldin mi nerdesin diye..ohh keyfimce gezdim eğlendim 12de de gldim çatlasında patlasın
Sevmediği erkek arkadaşlarn da mı vardı ki içlerinde. Belki senle mi görüşesi vardı ki sen oraya gittin diye sinirlendii. Bilemedim kii
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?