Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Benden bir b.k olmaz :)

ahh be canım o kadar konuştuk dedik laf söylersen sen haksız olacaksın söyleme diye ama sen yine bildigin i yapmışsın ki ne diyim şimdi ben sana uzun zamandır berabersiniz, sözlüsünüz de sevdiginden de şüphe etmiyorum diyorsun e o zaman artık bu adamı kabullen de yıpratma kendini. ortada yapılmış çok büyük kötü şeyler de yokki içimde tarifsiz acı var gibi şeyler düşünüyorsun. tamam düşüncesiz biraz, ama hep öyleydi yeni ortaya çıkmış bişey degil bu, demek ki artık kabullenmen lazım, bunun içinde önce kendinele barışman lazım. kafana takma huyundan vazgeçmen lazım. nasıl yapacam ama diye düşünmeyip bi yerden bi adım atman lazım ama sen benim dediklerimi de baştan dinliyorsun sonra yine kendi bildigini yapuyorsun, bu sefer onun gözünde de hepten istikrarsız oluyorsun, aman bugun böyle davranıyor nasıl olsa yarına geçer diyor, sen de biliyorsun bunu. halbuki biraz kararlı olsan gözünü korkutabilsen diyecem ama sen istemiyorsun ki bunu

özür dilerim yazamadm canım, mutsuzum kötüyüm işte benim yanmda yine 2 gun ailesinde 10 gun kalacak ve bunu yine sıkıntı etmiyor.. bana sana hic bi zaman yetmiiyor ki dedi en son..

en son oyle uzuldum ki sessizce konustum ama yine olmadı, bu kadar onemszmi gercekten benim yanma 2 gun kalması, askere giderkende aynsın yaptı.. kımsesizim acıyorum kendime

okudum canım gece konuştuklarınızı da gizem in söyledigi şeye katılıyorum, ya ayrılacaksın ya da kabulleneceksin. belirli bir yaşa gelmiş insandan değişmesini bekleyemezsin artık. mutlaka onun da hoşuna gitmeyen huyların vardır ama sen değişemiyorsun degil mi onun gibi yani

sen onun yanına gidemez misin ? sonuçta nişanlısınız degil mi, o senin yanına gelse 2 gün geçirseniz sonra beraber onun memlekete gitseniz bikaç gün kalsan dönsen, öyle bişey olamaz mı cnaım :26:

İyi pazarlar kızlar :116:
Geçmişi okudum her zamanki gibi
Noluyor kara bulutlar dolanıyor uzerimizde
Hepimizin iliskileri en kisa zamanda süper hale gelir insaAllah :116:

önünde o kadar bos zaman varken ben niye gidiyorum onun sulalesinin içine, basbasa kalmak gibi bi durum olmaz orada.. kaldı ki tek göndermez beni ailem ya da gerek duymazlar gitmeme.. ben de o boyle davranyorken gitmek istemyorum..
ben ona a iken z ol demiyorum, sevgilsine kymet verdiğini gostersin istiyorum.. bu kadar basit bişeyi de yapamyorsa ne olursa olsun artk...

Son düzenleme:

ee kuzum senin de şansına karşında bu kadar ice düşünmeyen bir adam var, eger eskiden düşünüyordu ama yakın zamanda tavırları değişti diyorsan evet sorun vardır ve umarım halledebilirsiniz. ama en başından beri böyleydiyse ve sen a iken b olmasını bile istiyorsan hiç bir zaman seni haklı görmeyecektir malesef

Amacım surat yapmak değildi canım valla bak tek bir lafım olayı bu hale getirdi.. Sonra delirdi bugün arkadaşlarımlayım sana bu battı öncekiler değil ne zamandır evdeyim ayda yılda bir çıkıyorum parmağımda yüzük erkek erkeğe muhabbet ediyoruz bu sorun falan dedi oldu istersen dantel ver elime dedi Sinemayı da kendisi açtı gidelim diye bende bozmadım

cesmınaz
onceden de dusuncesızdl ama uzdugunu kabul edıp ozur dileyebiliyordu, çabalıyordu en azından..artık hiç kimseden hiç bişey istemiyorum..

Son düzenleme:

dün de dedim canım sana, kendin de kabul ediyorsun eskiden çok surat yapardım diye şimdi doğal olarak bunu aklına getiriyor sürekli, ve senin söyledigin sözlerden de o anlamı çıkartıyor. neyse canım, şuan iyisiniz nasıl olsa tadını çıkar, bir başka krizde görüşmek üzere

cesmınaz
onceden de dusuncesızdl ama uzdugunu kabul edıp ozur dileyebiliyordu, çabalıyordu en azından..artık hiç kimseden hiç bişey istemiyorum..

hayırlısı olsun kuzum sizin için, inşallah o da senin kıymetini anlar tez zamanda

Aynen öyle canım çok haklısın nasılsa kızıp kızıp kendi alttan alıyor diyordur eminim

Hicbisey anlayacağı yok

Aynen öyle canım çok haklısın nasılsa kızıp kızıp kendi alttan alıyor diyordur eminim

sen de daha az tak o zaman kafana elimde degil diye de düşünme, kafandan geçer herşey senin elinde

Hicbisey anlayacağı yok

o zaman daha az düşün şekerim, herşeyi de olacagına bırak, Mevlam neylerse güzel eyler diye boşuna dememişlerdir

iyi akşamlar kızlarr
bende sinirliyim ama başınızı ağrıtmayacağım merak etmeyin kendi içimde hallederim üniversiteden arkadaşlarla iftara gittik biraz önce geldim..beyefendi gitme dedi bende dinlemedm gittim, hayır yani bu kadar anlayışsızlık olmaz..
şimdiden karışmaya ne hakkı var dimi ama kendi fink atarken iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…