Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

biz gizemle hem face te arkadaşız, hem telefon numaralarımız var ama yine de burda da kovalıyoruz birbirimizi

tel numarası da verirdim whatsapp için ama benim telefon akıllı değil
valla ben face den çok buraya takılıyorum, bişey olursa beni burda arayın

Burcu son durumlar nedir tatlım? :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dünden beri ilk defa biraz önce aradı meşgule attım açmadım, patron yanımdaydı öyle kaldı sonra ararım aslına bakarsan pek istemiyorum yine bağıracak kavga edeceğiz

dünden beri ilk defa biraz önce aradı meşgule attım açmadım, patron yanımdaydı öyle kaldı sonra ararım aslına bakarsan pek istemiyorum yine bağıracak kavga edeceğiz

Ya bak taktik maktik ters tepmesin. Aramaz görürsün sonra. Çok uzamasın bence yaa :/

Ya bak taktik maktik ters tepmesin. Aramaz görürsün sonra. Çok uzamasın bence yaa :/

iş çıkışı ararım, bende pek uzaması taraftarı değilim ama görüyorsunuz işte daha yeni düzelmişken gereksiz sorunlar yaratıyor

kalktıgıma göre linki atarım şimdi sana canım ayrıca aramızda kalsın ama cerenin face i sevgilisiyle ortaK oldugu için kimseyi eklemiyor o face e

Eklemesine eklerim de konuşamayız ki canım aynı şey bir işe yaramaz yani

evett artık face den konuşuruz buraya hacet yok

tabi canım şaka yaptım ceren bizi yolar valla burayı çok seviyorum ben face e pek takılmam zaten

Vaaaayy Selen hanım demek buraya gerek yok

Evet doğru tahmin yolarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…