- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #14.721
ben vazgeçtim demiştim benimkine şimdi yine istiyorum diyecem kafayı yiyecektamam o zmaan oldu bu iş
renkli topuklu ayakkabılar da çok şeker okuyor ya gelinliğin altında, ona uygun buketle birlikte
canım soluk olmaz bence çok yumuşak çok hoş bi görüntü olur sarı tüllemasaya ona uygun çiçek de konur olmazsa o da renklendirir biraz
havuza denize giremem o zaman amagüzel, güzel de dediğin gibi yemek temizlik vs sıkıntı bence git bi otele ohh mis hem o tarihlerde uygunda olur
içmeyin içmeyin sizde vişne suyuyla idare edin
bence de fikrin çok güzel sadece size ait olan bi havuz, akşam oturması falan
ayy canım çok hoşsun kadın mı daha tazecik çıtırız
ben vazgeçtim demiştim benimkine şimdi yine istiyorum diyecem kafayı yiyecek
Eki Görüntüle 1208522 Eki Görüntüle 1208529 bunları istiyorum
ben vazgeçtim demiştim benimkine şimdi yine istiyorum diyecem kafayı yiyecek
Eki Görüntüle 1208522 Eki Görüntüle 1208529 bunları istiyorum
havuza denize giremem o zaman ama
şu an bile girmiyorum ben rahat edemiyorum en son 10 sene önce girmiştim
İnş bir gün bizde bırakırızBen burda bir konu okumuştum nişanlısı tesettürlü olan bir bey böyle bir konu açmış orada öğrendim ve hoşuma gitti dışardan havuz da görünmüyor sen de istediğin gibi gezebilirsin hem çok rahat olacaktır onu giydin bunu çıkardın derdi de yok bizimkiler kıskanç ya birde o yönden çok iyi olur Ben sözlüme söyledim mantıklı geldi o da kıbrısa gitmek istiyordu ama bilemiyorum ben villa olayını daha çok benimsedim :26:
bugün söylerim30 uma 1 kalmış benden çıtır olmaz artık
bir an önce de de bari söylenmesi de bir an önce btsin
ayakkabıyla çiçekler de çok hoşmuş
bende senin gibiyim zaten giymem ya hemde denizi sevmiyorum ben..balayı için ne bileyim merak ettiğimiz bi bölgeye gidip hangi şehirse işte gezmek de bana cazip geliyor
peki nerde daha çok varmış bu villalardan :26: kıbrıs pek güzel değilmiş teyzemler gitmişti, hemde çok pahalıymış
bugün söylerim
dimi dimiiii
o ayakkabının aynısından nasıl bulacam bilmiyorum
çok tutar mı:26:
yaptırabilirsin aslında, dans ayakkabısı yapan yerler de yaparlar, andırıyor dans ayakkabısını
çiçek yapay mı yoksa gerçek mi :26:
bugün söylerim
dimi dimiiii
o ayakkabının aynısından nasıl bulacam bilmiyorum
ben de daha çok dinlenme olarak baktığımdan öyle düşündüm ama bakalım, belki de çok alakasız biyer olacakbende senin gibiyim zaten giymem ya hemde denizi sevmiyorum ben..balayı için ne bileyim merak ettiğimiz bi bölgeye gidip hangi şehirse işte gezmek de bana cazip geliyor
peki nerde daha çok varmış bu villalardan :26: kıbrıs pek güzel değilmiş teyzemler gitmişti, hemde çok pahalıymış
http://www.bitezturizm.com/villalar/muhafazakar/
Baksana canım şunların güzelliklerineBodrumda bunlar sanırım
çok tutar mı:26:
yapay olsun diyorum saklarım diye ama bakalım
ben de daha çok dinlenme olarak baktığımdan öyle düşündüm ama bakalım, belki de çok alakasız biyer olacak
ehehe tamam yazarım hepinizinkiniAyakkabı çiçek uyumuna bayıldım inşallah bulursunNasıl bulursun bilmiyorum ama altına adımı yazmayı unutma sakın
ehehe tamam yazarım hepinizinkiniama en önü nurdana rezerve ettim
olur canım hatta çok iyi olur ben benimkini bi dürteyim de öncegeçen sene 70 80 civarıydı sanırım ayakkabıyı yaptırmak, çok da artmış olacagını sanmıyorumeger ankarada yaptırmayı düşünürsen dans kursundan sebep önerebilecegim yerler var canım, aklında olsun
kendimi denek faresi gibi hissettimkısmoet az kaldı size de yaneyse sen git memnun kalırsan bize de önerirsin villaları
off harikalar bence süper fikirfiyatlari ne kadar acaba
ehehe tamam yazarım hepinizinkiniama en önü nurdana rezerve ettim
3 kere yazıyım mı adınıhak ettim tabi ben en önübu yaşta bekarlık kolay degil
olur canım hatta çok iyi olur ben benimkini bi dürteyim de önce
3 kere yazıyım mı adını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?