Saç Uzatma Yöntemleri 2014 yazına kadar saç uzatma

24 kasımdan itibaren 5 haftalık süreç sonuncu resim 22 aralık yani düne ait dün kür yapmadım çarşamba yapmıştım 5. kürü haftada bir en iyisi abartmamak lazım

Bende varım bende 2014 yazına rapunzel olucam Düzleştiriciyi rafa kaldırdım saçımı örüyorum ve sinameki kürü yapıyorum 5 günde 1

Maşallah canım çok güzel uzamış :)
Benim de 3. Kürümü yaptım sma bu kadar uzama yok ne yazık ki

banada uzamamış gibi geliyo ama fotolardan görüyorum uzadığını zaten çabuk uzar saçlarım kürle daha çabuk uzuyor sanki kahküllerim dudağımın altındaydı şimdi çenemden bir parmak aşağıda

bn yarın yani bugün 2. yi uygulicam saçımda yaklaşık 1 cm uzama var dip boyam çıktı daha yeni boyatmıştım 1 buçuk hafta önce falan

1. kür 24 kasım 3. kür
5.kürden 3gün sonra
6. kür 6. kür 25 aralık

24 kasım 25 aralık ilk haftalarda daha çok uzamıştı sanki şimdi durdu gibi geliyo bide çok düzleşti saçlarım zaten düzdü şimdi oldu pırasa

Eki Görüntüle 909238
Bir önceki kür:)

Eki Görüntüle 909239
Şimdiki hali 3.kürden 3 gün sonra

Bana hiç uzuyormuş gibi gelmiyor

bence uzamış bariz fark yok ama uzamışlar canım bende dipten bakıyorum 1. kürle aynı gün kendi rengine boyamıştım sanki dibi 1 cm gibi duruyo ama boy farkını gördünüz sürekli foto koyyorum ben dibinden anlayamıyorum uzadığını çünkü sinemaki açıyo rengii..

Bende 2014 yazına kadar uzun saçlarım olsun istiyorum, sineameki havuç ıbıdık zıbıdık ne varsa yapıyorum

Bende 2014 yazına kadar uzun saçlarım olsun istiyorum, sineameki havuç ıbıdık zıbıdık ne varsa yapıyorum

hepsini karıştırma istersen belli dönemlerde sadece birini yap derim belki biri iyi gelmez en azından hangisinin iyi gelmediğini bilirsin yada hangisinin daha etkili olduğunu görürsün

Son düzenleme:
Bilemiyorum canım doğru olabilir boydan da pek fark yok gibi bundan sonra boydan ekleyeyim bari resimleri

Cimcime de demiş bence de karıştırma birini dene sonra bir dahaki aya digerini denersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…