- Konu Sahibi Afilli_kiz
-
Yeşiller için boyama yapma bence, beyaz sabunla (hacı Şakir falan) yıka yeşil olan yerleri bir kaç haftaya tüm yeşillikler akar eğer diğer yerlerden memnunsan renginden boyanmana gerek kalmaz
Yeşil kısımlar hemencecik kalkıp gidiyor sıkma canını
Yıprandıysa da yağlı bakımlar yapabilirsin yıpranan kısımlara ama turplu su yumuşatdık yapıyormuş saçı, saç konusunda sözüne çok güvendiğim bir ablam söyledi, forumda da yapıp memnun kalanlar var
cvp verdiğiniz için teşekkür ediyorum. zeytin yağı kullanmayı düşünüyorum yumuşatma maksatlı. beyaz sabunun siyah saçı akıtmakta kullanıldığını biliyordum ama yeşilleri akıtmada etkili oldugunu bilmiyordmsaçım bi boyayı daha kaldırmaz zaten öneriniz için saolun
bu hafta 2 kez yaptım sinemaki4 haftada 5. uygulama bemiksim bitti
Sık yapmak bu kadar sakıncalı olmasın, çok yormasaydın saçını :26:
bu hafta 2 kez yaptım sinemaki4 haftada 5. uygulama bemiksim bitti
saç uzatma aşkıyla ne yaptığımı bilmiyorum engel olamadın hafta sonu gelsede yapsam diye bekliyorumevet haklısınız haftada 1 kafi ama hergün yapanlarda varmış :44:
ne yaparsan yap normalin dışında extra bir uzama olmaz..bu beslenmeye bağlı..dışarıdan uygulanan kürler fayda vermiyor...tecrübeliyimdeHer ay fotoğraf ekleyeceğim yaptığım uygulamalarla bakalım ne kadar uzayacak
ben daha önce hiç ayda kaç cm uzuyor diye takip etmedim ama sonuçta 2 cmden fazla kesinlikle değil:)
Eki Görüntüle 849228
Dibimden gelen boyadan ölçmeyi düşünüyorum çünkü uçlardan 2 ayda bir alacağım için azıcık yanlış fikir verebilir renk farkı anlaşılsın diye biraz ıslattım saçımı iğrenç görünmüş ama napalım inşallah iyice uzağında dibindeki renge boyayacağım tüm saçımısonra da bir daha asla boya sürmeyeceğim
Yapacağım uygulamalar
Pelincim sağolsun bana bir tarif verdi, bemiks evigen ve bepanthen ampulleri kırıp içine bir çay kaşığı çamterebentin koyup bunu 2 haftada 1 diplerime uyguluyorum henüz 1 kez yaptım, haftada 1 e çıkartmayı düşünüyorum:44:
Daha sonra haftada 1 tüm saçıma sıcak yağ terapisi yapacağım Hindistan cevizi yağıyla
Bemiks kokusu bana yine de kalıyor gibi geldiğinden karanfili su kullanacağım tüm saçıma saç spreyi gibi
Ve bu kadar şampuan olarak şu an giovanni nin şampuanı var ama bir süre sabun kullanacağım saçıma (saç kremim ise doa kozmetik) sabundan memnun kalmazsam giovanni şampuanıma devam edeceğim
Bir de turplu karışımı deneyeceğim eğer saçımı dökmezse devam edeceğim turp çok severim inşallah saçım da sever
Uygulamalarımda yaptığım değişiklik;
Hala sabun kullanıyorum krem değişiyor ne olursa..
Haftada 1 sinemaki kürü yapıyorum
***gelişimi gösteren fotoğraflar 2. 7. 11. 16. sayfalardadır
ne yaparsan yap normalin dışında extra bir uzama olmaz..bu beslenmeye bağlı..dışarıdan uygulanan kürler fayda vermiyor...tecrübeliyimde
henüz 2.kürü yaptığım için kesin bir şey söyleyemeyeceğim canım, dediğin gibi de olabilir olmayabilir de ben henüz tecbüre etmedim
ama multivitamin almanın balık yağı kullanmanın faydasını gördüm yani beslenme çok önemli buna katılıyorum
Ben zeytin hariç taştan yumuşak herşeyi yiyorum yani evde olduğum zamanlarda kahvaltı da yumurta yiyorum hızlı uzamasına yardımcı oluyormuş ama benim çok yavaş uzuyor ve dökülüyor baya :18:
yumurtayı zaten yemelisin canım günlük protein ihtiyacın için
ben günde en az 2 tane yiyorum kahvaltıda
ama ne zamandan beri multivitamin kullanıyorum dökülme durdu beraberinde de karanfil kürü yaptım hiç ama hiç dökülmüyor şu an
Multivitamin derken canım ?
ben supradyn kullanıyorum, istersen solgar ın var bir çok markanın var
içeriğine baktım ben bir çok vitaminin günlük ihtiyacına uygun hemen hemen yeterli zaten beslenme ile de alıyoruz vitaminleri yeterli oluyor fiyatı da solgara nazaran daha uygun :)
öyle olanı da var bir de şurubu var ama ben tablet kullanıyorumBu suda eriyenlerdenmi hani Portakallı genelde olanlardan
2014 yazında benımde düğünüm var biran önce başlasam bu küre iyi olur
öyle olanı da var bir de şurubu var ama ben tablet kullanıyorum
o suda eriyenleri içemiyorum midem çok bulanıyor
başla tabiii
kızlar aşk anlatılmaz YAŞANIRfoto koyunda bizde görelim anlatmayla olmuyor demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?