Saç Uzatma Yöntemleri 2014 yazına kadar saç uzatma

cvp verdiğiniz için teşekkür ediyorum. zeytin yağı kullanmayı düşünüyorum yumuşatma maksatlı. beyaz sabunun siyah saçı akıtmakta kullanıldığını biliyordum ama yeşilleri akıtmada etkili oldugunu bilmiyordm saçım bi boyayı daha kaldırmaz zaten öneriniz için saolun

Rica ederim bence de boyamak yerine kendisi aksın, zaten beyaz sabun kullanmasan da bir aya falan akar gider yeşiller

saç uzatma aşkıyla ne yaptığımı bilmiyorum engel olamadın hafta sonu gelsede yapsam diye bekliyorum evet haklısınız haftada 1 kafi ama hergün yapanlarda varmış :44:

saç uzatma aşkıyla ne yaptığımı bilmiyorum engel olamadın hafta sonu gelsede yapsam diye bekliyorum evet haklısınız haftada 1 kafi ama hergün yapanlarda varmış :44:

Benim kesin bir bilgim yok canım, fikrimi söyledim, belki de zararı yoktur:)
Ben pazar 3.kürü yapacağım :)

ne yaparsan yap normalin dışında extra bir uzama olmaz..bu beslenmeye bağlı..dışarıdan uygulanan kürler fayda vermiyor...tecrübeliyimde

ne yaparsan yap normalin dışında extra bir uzama olmaz..bu beslenmeye bağlı..dışarıdan uygulanan kürler fayda vermiyor...tecrübeliyimde

henüz 2.kürü yaptığım için kesin bir şey söyleyemeyeceğim canım, dediğin gibi de olabilir olmayabilir de ben henüz tecbüre etmedim

ama multivitamin almanın balık yağı kullanmanın faydasını gördüm yani beslenme çok önemli buna katılıyorum

Ben zeytin hariç taştan yumuşak herşeyi yiyorum yani evde olduğum zamanlarda kahvaltı da yumurta yiyorum hızlı uzamasına yardımcı oluyormuş ama benim çok yavaş uzuyor ve dökülüyor baya :18:

Ben zeytin hariç taştan yumuşak herşeyi yiyorum yani evde olduğum zamanlarda kahvaltı da yumurta yiyorum hızlı uzamasına yardımcı oluyormuş ama benim çok yavaş uzuyor ve dökülüyor baya :18:

yumurtayı zaten yemelisin canım günlük protein ihtiyacın için
ben günde en az 2 tane yiyorum kahvaltıda
ama ne zamandan beri multivitamin kullanıyorum dökülme durdu beraberinde de karanfil kürü yaptım hiç ama hiç dökülmüyor şu an

Multivitamin derken canım ?

Multivitamin derken canım ?

ben supradyn kullanıyorum, istersen solgar ın var bir çok markanın var
içeriğine baktım ben bir çok vitaminin günlük ihtiyacına uygun hemen hemen yeterli zaten beslenme ile de alıyoruz vitaminleri yeterli oluyor fiyatı da solgara nazaran daha uygun :)

Bu suda eriyenlerdenmi hani Portakallı genelde olanlardan

2014 yazında benımde düğünüm var biran önce başlasam bu küre iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…