Saç Uzatma Yöntemleri 2014 yazına kadar saç uzatma

Var canim calistigim yere de 5 dk bizim de eve 15 dk yurume mesafesi
Canim gordum gecen uskudara yeni acilmis ama sanki baska yerde de vardi okumustum ben:26:En yakin Uskudar'da mi diyorsun yani

Avrupa yakasında otururken Mecidiyeköy'dekine gidiyordum bu tarafta hiç gitmedim daha bakayım tekrar belki daha yakında vardır :44:

Avrupa yakasında otururken Mecidiyeköy'dekine gidiyordum bu tarafta hiç gitmedim daha bakayım tekrar belki daha yakında vardır :44:

Gittim iki kez ama cok karisik istanbul, sanki ayri bir ulke gibi

Ben de Rossmann in sitesine daldim cikamiyorum alacaklar listesi yapiyorum :)

Makyaj urunlerimden de bitmek uzere olanlar var alterra dan makyaj urunlerimi de alicam :)

saçım röfleliydi en sonuncu röflem bi felaketti .saçımı evde kendi başıma koleston küllü kumrala boyadım uçlar koyu yeşil dipler açık kumral oldu .görenler çok değişik saçın var diyorlar boyayamıyorumda çok yıprandı 1 hafta önce boyadım . sizce ne kadar zaman sora tekrar boya yapmalıyım ?:26:

Yeşiller için boyama yapma bence, beyaz sabunla (hacı Şakir falan) yıka yeşil olan yerleri bir kaç haftaya tüm yeşillikler akar eğer diğer yerlerden memnunsan renginden boyanmana gerek kalmaz
Yeşil kısımlar hemencecik kalkıp gidiyor sıkma canını
Yıprandıysa da yağlı bakımlar yapabilirsin yıpranan kısımlara ama turplu su yumuşatdık yapıyormuş saçı, saç konusunda sözüne çok güvendiğim bir ablam söyledi, forumda da yapıp memnun kalanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…