Saç Uzatma Yöntemleri 2014 yazına kadar saç uzatma

yaşasınnnnnnnnnnn gerçektenmi ya rapunzellllllllllllll olucamm olucam banane olucam kızlarrrrrr saçlarımı geçen sene ben sinamekiyle uzatmıştm ama tabi saçlarım o zaman hiç işlem görmemişti daha iyidi tabi sürekli düzleştirici yapıyodum bakımda yapsam... ama şimdi düzleştiriciyi çıkardım hayatımdan saçlarımı örüyorum önemli bişey olursada fön çektiriyorum.. açıcı uygulandı saçlarım sarıydı benim ama epeyde uzundu yine aynı boya gelmeme az kaldı

ne mutlu sana güzel uzuyor saçların bakalım bugün son kürü yapcam ve bekleme süresi o beklenen uzama olacakmı merak ediyorum delirim olur

saçı yapısından canım birde bence düzleştiric fön makinesinden uzak durmak lazım uzayan saçlarıda koparmayalım uçlardann olabildiğince nemlendirceksin saçlarını

saçı yapısından canım birde bence düzleştiric fön makinesinden uzak durmak lazım uzayan saçlarıda koparmayalım uçlardann olabildiğince nemlendirceksin saçlarını

Hiç kullanmam ki düzleştirici fön maşa en son geçen yaz kullandım o da düğünde

Son düzenleme:
Kızlar bende yarın 3 kürümü yapacam ama sımdıye kadar bi fark yok acaba benmi sabırsızım..

miracım sen sabırsız değilsin hepimiz öyleyiz ama bence 5. kürden sonra anlıyorsun yavaş yavaş uzadığını sonra bi bakmışsın 8. kür btmiş araya girmiş o 2 haftada zaten uzuyor azcık azcık yani sabrettt uzuyodur emin ol. daha yeni balşamşssn sen.

Evet kızlar ya genel anlamdada cok sabırsızımdr hele konu saclarım olunca sureklı aynanaın karsısndayım, ve benım saclarım tam 1 yıldır o profılde gördugunz boyda artık sabredemıyorum.. vakıt ayırıp ılgılendıgınız ıcın tskurler.

1 yıldır derken kestirmedinmi hiç :44::44:

canım tam 1 yıl önce kestım ve hıc uzamadı hep aynı boyda, galıba bana kustü saclarım

canım bana sorarsan küstürdüysen saçlarını, dolunay epilasyonu başlığı var istenmeyen tüyler bölümünde orda saçların küsmemesi iin hızlı uzaması için tarihler var
o tarihlerde uçlarından kendin de alabilirsin makasla çok az alırsan saçın küsmüşse düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…