- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Afilli_kiz
-
ne çekiyoz bu saçları uzatacaz diye yahuu
Aynen yaa şu ansaçımda sinemaki bekliyorum
ne mutlu sana güzel uzuyor saçların bakalım bugün son kürü yapcam ve bekleme süresi o beklenen uzama olacakmı merak ediyorum delirim oluryaşasınnnnnnnnnnngerçektenmi ya rapunzellllllllllllll olucamm olucam banane olucam kızlarrrrrr saçlarımı geçen sene ben sinamekiyle uzatmıştm ama tabi saçlarım o zaman hiç işlem görmemişti daha iyidi tabi sürekli düzleştirici yapıyodum bakımda yapsam... ama şimdi düzleştiriciyi çıkardım hayatımdan saçlarımı örüyorum önemli bişey olursada fön çektiriyorum.. açıcı uygulandı saçlarım sarıydı benim ama epeyde uzundu yine aynı boya gelmeme az kaldı
hahah kaçıncı kür oldu senin foto koy yıkayınca
saçı yapısından canım birde bence düzleştiric fön makinesinden uzak durmak lazım uzayan saçlarıda koparmayalım uçlardann olabildiğince nemlendirceksin saçlarını
6.kür canım
Koycam Koycam da benimki sizler gibi hızlı uzamıyor ühühü niye acaba
foto koy bakalım kesin uzuyodur benimkide bana uzuyo gibi gelmiyo bide dibinden pek anlamıyorum ben boydan daha çok anlaşılıyor
Kızlar bende yarın 3 kürümü yapacam ama sımdıye kadar bi fark yok acaba benmi sabırsızım..
Kızlar bende yarın 3 kürümü yapacam ama sımdıye kadar bi fark yok acaba benmi sabırsızım..
Boydan koyacağım ben de canım yıkadıktan sonra şöyle çizgili bir tişörtle :)
Evet kızlar ya genel anlamdada cok sabırsızımdr hele konu saclarım olunca sureklı aynanaın karsısndayım, ve benım saclarım tam 1 yıldır o profılde gördugunz boyda artık sabredemıyorum..vakıt ayırıp ılgılendıgınız ıcın tskurler.
canım tam 1 yıl önce kestım ve hıc uzamadı hep aynı boyda, galıba bana kustü saclarım1 yıldır derken kestirmedinmi hiç :44::44:
canım tam 1 yıl önce kestım ve hıc uzamadı hep aynı boyda, galıba bana kustü saclarım
canım tam 1 yıl önce kestım ve hıc uzamadı hep aynı boyda, galıba bana kustü saclarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?