Saç Uzatma Yöntemleri 2014 yazına kadar saç uzatma

Kuru şampuan derken anlayamadım,açıklayabilir misin ? Prozinc yeşili kullanıyorum şampuan olarak gayet memnun kaldım yağlanma biraz daha azaldı.Birde saf zeytinyağı sabunu kullanıyorum 2. güne az çok çıkarıyor.Diğer ticari şampuanlarda ise 1 gün sonra kesin yağlanıyor.Vücut derim yağlı değil ama kafa bölgem yağlı alnıma düştüğü anda saçlar bitti ,o saç o gün yıkanacak Meslek gereğide hergün yıkamam gerekiyor ,umarım önümüzde ki 20 yıl saçımla ilgili herhangi bir sorun çıkmaz diye umut ediyorum :) 6 gün yıka 1 gün yıkama ne kadar sağlam kalır bilmiyorum :)))

Yok canım bu bahsettiğim öyle şampuan değil
Yurt dışında çok kullanılıyor ama ülkemizde pek kullanılmıyor watsons sephora falan oralarda var
Sprey şeklinde saçlarının diplerine sıkıyorsun saçının yağını alıyor yıkamana gerek kalmıyor
Çok yıkamak iyi değil çünkü canım saçındaki tüm keratini söküp alıyor saçın güçsüzleşir kırılır

Kızlar biliyorum konumuz değil ama ben hem kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum hemde avatarıma resim eklemek ama yapamadım bilen varsa yardımcı olsa :) ne olur

Kızlar biliyorum konumuz değil ama ben hem kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum hemde avatarıma resim eklemek ama yapamadım bilen varsa yardımcı olsa :) ne olur

kullanıcı adı değişiyor mu bilmiyorum, belki yöneticilerle irtibata geçersen onlar bir şeyler yapabilir. avatarını yukarda "kullanıcı kontrol paneli" var orada avatar var solda oradan değiştirebilirsin.

ben dün yıkamadım saçımı kirli görünmediler, şimdi hala iyiler kuaföre de gitmedim eşimin berber makası var vakit buldukça kırıklarımı temizliyorum. tek tek temizleyince o kadar çok göründüler ki gözüme
ben duşta çok sıcak su kullanıyorum, saçım için en azından artık ılık su kullanacağım. haftada iki kez yıkamayı planlıyorum.

bu arada saçımın üst kısmında bir tane beyazım var dün onu kestim ben de ondan takip edeceğim uzamasını :)

Meraba kizlar ben araniza yeni katiliyorum..butun yorumlari tek tek okudum.. bende saclarimdan memnun degilim ( dalgali ve ortaboy.. kat kat kestirdim bide en son.. 3 veya 4 gunde bir duzlestiriyorum yoksa asla bi sekil veremiyorum ve cok kotu duruyor( duzlestirincede bi tutam kaliyor zaten ( saclarimi bugune kadar hic boyamadim.. bende sizler gibi sinemaki yapmaya basladim.. bugun 5. Kuru yaptim .. her carsamba yapiyorum.. bide allah kismet ederse bu yil belki nisanlanirim.. saclarim uzun olsun istiyorum (( ayrica sivilce ilaci kullaniyorum aknetrent dudaklarda parca parca (( bu yaza kadar guzellesmem lazim ( allah yardimcimiz olsun (

Meraba kizlar bende araniza yeni katiliyorum .. malesef benim saclarda iyi durumda degil.. orta boy dalgala ve birde kat kat (( aglasam mi gulsemmi bilemiyorum.. duzlestirmezsem asla duzgun bi sekil almaz (( hemsireyim hastanede calisiyorum ve o saclarla oyle gidemiyorum mecburum duzlestirmeye.. zaten duzlesince bi tutam kaliyo ( bende sinemaki yapiyorum bugun 5. Kur bitti. az uzama var sanki .. ve bu yil allah kismet ederse belki nisanlanirim ( saclarim bele kadar gelmeli.. ve dusunun lisede iken saclarim ogrenci trasi idi.. hani erkekler yaparya iste ondan ((((

Son düzenleme:

evet kuzum uzamış boydan fotolara devam et bence daha çok motive olursun

merhaba kızlar...
ben de 2 ay önce belime kadar gelen saçlarımı bir anlık gafletle bob modeli kestirdim kuş kadar kaldı saçlarım ensem bile kapanmıyodu o kadar kısa yani.. kuaförden çıkınca pişmanlığımın nasıl tavan yaptığının tahmin edersiniz az çok şimdi uzatmaya çalışıyorum internetten hc complex alıp onu kullanıyorum kestirdiğimden beri ama fiyatları biraz uçuk olduğundan tekrar sipariş vermeyeceğim sanırım..sinameki kürünün bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum elimdeki complex bittiğinde ona başlamayı düşünüyorum ama benim saçlarım çok dökülüyodu hc dökülmesini durdurdu şimdi sinamekiyle tekrar başlar mı diye korkuyorum sizde nasıl bi etki yaptı? yardımcı olursanız çok çok sevinirimm

teşekkür ederim kızlar sağolun bi tur daha yapıcam inşallah şimdilik dinlenme yine süreçte fotoları paylaşırım..

foto koysaydın kuzum bakardıkk

Hoşgeldiiinn:)
Canım bence bir süre topuz örgü ya da toplama modellerine bakıp internetten onları uygula, her hafta 2 kez saç düzleştirsem kafamda saç kalmazdı benim herhalde bence bırak sen de düzleştirmeyi...
Eki Görüntüle 925288 başlangıç Eki Görüntüle 925286 8. kür
kızlar beklediğim küre ara verme zamanı nihayet geldi

Harika uzamış canım yaaa maşallah :)))

Benim uzamayan saçlarım ;

Ceviz yağı-hint yağı-badem yağı karışımını her banyodan sonra sadece 3 damla avucumun içine alıp sadece saç uçlarıma yedirerek bildiğin çooook uzadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…