- 23 Ekim 2012
- 334
- 261
- 303
- Konu Sahibi Afilli_kiz
-
Kuru şampuan derken anlayamadım,açıklayabilir misin ?Prozinc yeşili kullanıyorum şampuan olarak gayet memnun kaldım yağlanma biraz daha azaldı.Birde saf zeytinyağı sabunu kullanıyorum 2. güne az çok çıkarıyor.Diğer ticari şampuanlarda ise 1 gün sonra kesin yağlanıyor.Vücut derim yağlı değil ama kafa bölgem yağlı alnıma düştüğü anda saçlar bitti ,o saç o gün yıkanacak Meslek gereğide hergün yıkamam gerekiyor ,umarım önümüzde ki 20 yıl saçımla ilgili herhangi bir sorun çıkmaz diye umut ediyorum :) 6 gün yıka 1 gün yıkama ne kadar sağlam kalır bilmiyorum :)))
Kızlar biliyorum konumuz değil ama ben hem kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum hemde avatarıma resim eklemek ama yapamadım bilen varsa yardımcı olsa :) ne olur
Uzamış mı cidden bana az geliyor canım 6 kürde bu akdarcık :)
Ben de haftada 2 kez yıkıyorum, hiç yağlanmaz saçlarım hatta geçen hafta 1 kez yıkadım aradaki günde bebek pudrasıyls aldım yağını :)
Eki Görüntüle 925290 9 aralık 3, kür Eki Görüntüle 925291 22 aralık 5, kür Eki Görüntüle 925292 9 ocak 8. kür
Eki Görüntüle 925290 9 aralık 3, kür Eki Görüntüle 925291 22 aralık 5, kür Eki Görüntüle 925292 9 ocak 8. kür
Ya cok guzel uzamis masallah nazar degmesin:)) insallah bizimkide boyle olur..Eki Görüntüle 925288 başlangıç Eki Görüntüle 925286 8. kür
kızlar beklediğim küre ara verme zamanı nihayet geldi
canım saçların büyük bir farkla uzamış bence onuda geçtim yatışmış güzelleşmiş daha hoş daha sağlıklı duruyor ayrıca rengide çok güzel olmuş çok beğendimmaşllah bende tekrar başllıycam dinlenme sürem bitti bu dinlenmede uzadımı dersiniz ??
Hoşgeldiiinn:)Meraba kizlar ben araniza yeni katiliyorum..butun yorumlari tek tek okudum.. bende saclarimdan memnun degilim( dalgali ve ortaboy.. kat kat kestirdim bide en son.. 3 veya 4 gunde bir duzlestiriyorum yoksa asla bi sekil veremiyorum ve cok kotu duruyor ( duzlestirincede bi tutam kaliyor zaten ( saclarimi bugune kadar hic boyamadim.. bende sizler gibi sinemaki yapmaya basladim.. bugun 5. Kuru yaptim .. her carsamba yapiyorum.. bide allah kismet ederse bu yil belki nisanlanirim.. saclarim uzun olsun istiyorum (( ayrica sivilce ilaci kullaniyorum aknetrent dudaklarda parca parca (( bu yaza kadar guzellesmem lazim ( allah yardimcimiz olsun (
Eki Görüntüle 925288 başlangıç Eki Görüntüle 925286 8. kür
kızlar beklediğim küre ara verme zamanı nihayet geldi
Hoşgeldiiinn:)
Canım bence bir süre topuz örgü ya da toplama modellerine bakıp internetten onları uygula, her hafta 2 kez saç düzleştirsem kafamda saç kalmazdı benim herhalde bence bırak sen de düzleştirmeyi...
Haklisin gercekten bundan sonra duzlestirici yok.. oremiyorum cunku kat kat oldugu icin her yerden cikiyor ve ustler topladigim saclara kavusmuyor( en iyisi toplamak yine.. zaten toplayinca heryerden cikiyor ve daginik topuz oluyo kendiliginden :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?