Saç Uzatma Yöntemleri 2014 yazına kadar saç uzatma

evet denemedim ama faydası olduğunu çok okudum

Son bı kac gundur benımde dıkatımı cektı o topık yarın sınemakı kurumu yaptıktan snra dusta uclarndan alacam ınsalah ıse yarar ya 26 yıllık omru hayatımda saclarım hıc bı zaman gogsumun altına ınmemıstır, en uzun halı o profıldekı halıdır, artık kararlıyım bunu asacam

Ama sağlıklı görünüyor resim ufak olsa da gür gibi duruyor bence bunlar çok güzel bende olmayan şeyler

Ama sağlıklı görünüyor resim ufak olsa da gür gibi duruyor bence bunlar çok güzel bende olmayan şeyler
ah canım ah ne saglıklı nede gür resımde düzlestırmıstım duzgun toka bıle tutmuyo bı tutam sacım var, fotoda öyle gürünüyo, bıde cok mat suan ucları tuy gıbı olmus, yarın aksam kendım kırıkları alacam bakalım artık herseyı denıyorum..

aman kesince benimde uzamıyor saçlarım bende kesiyorum kesiyorum yine kırık doluyor en iyisi düzleştirmeden sürekli bakımla saçları canlandırmak ama ilk önce tabiki al çoksa kırığın ... saçın sağlıklı gözüksün istiyorsan ilk önce biraz kesiceksin sonra bakıma başlıycaksın ki en azından saçların uzadıkça kopmasın :) ben 5 ay önce kestirmiştim ve azıcık ucundan dedim yinede çok kesti kat istemiyorum dedim yanlarında kat zaten var diyip katta verdi... en iyisi bakım ve saçı yıpratmamak...

2 ya da 3 ayda bir kırık almak zaten yeterli normal şartlarda
E önemlisi ben tepemde topuz yapmayı bıraktım evde hep salık ya da örgütlü dürüyorum maçım artık çok az kırılıyor
Ve saçı ıslakken taramayın kızlar çok hassas olduğundan kırılıyor, kurulunca saç açıcı sprey sıkarak taramak en iyisi
Ben morfose un keratinle serumunu sürüyorum ıslakken, kurulunca da tarıyorum hemen açılıyor

Ilk kür

Bu da 6. Kür

Bu da artık boydan ölçeceğim için saçımın boydan bir fotosu

6 kürde uzamış birazcık sanki kızlar ne dersiniz?

merhaba ben de boya röfle gibi sebeplerden dolayı uzatmaya çalıştığım saçlarımı 2 hafta önce kestirmek zorunda kaldım. şu an saçlarım ensemi bile kapatmıyor. çok mutsuzum. sinameki kürü için gerekenleri aldım başlayacağım. ancak bir sorum var. 4 defa uyguladıktan sonra ara vermek mi gerekiyor? sürekli yaparsan döküyor diye bir şey duydum arkadaşımdan. mesela ben kaç kür yapmalıyım? saçlarım çok kuru,yağsız ve kısacık. bir an önce uzasın demiyorum ama en azından yaza kadar omuzlarıma inmesini isterim tabii. kaç kür ve kaç kürden sonra ara vermemi önerirsiniz? şimdiden çok teşekkür ederim.

Bence uzatmaya çalışırken bir yandan da kısa saçın tadını çıkar :)
Çoook uzun yıllar kısa kullandım ve severim de kısacık saçı, malum nişanlım saç hastası dedim uzun olacaksa tam olsun ara boylar güzel durmuyor

Ben de aslında sinemaki konusunda eksper değilim ama 8 haftadan sonra 2 hafta ara diye yapıyorum evet işlem görmüş yıpranmış saçlarda dökme yapıyormuş ama benimki de işlem görmüş açma boyama hatta cila yapıyorum arada yine hiç sorun olmadı dökülmem azaldı durdu hatta kişiden kişiye değişebiliyor bence dene çok dökülme olursa turp su denersin o da güzel onarıyormuş

8 hafta kür, 2 hafta ara ya da 3 hafta ara şeklinde yapıyorum mesela ben:)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biliyomusunuz benim saçlarım artık daha geç yağlanıyor bu 2 günde vıcık vıcık olurdu saçım şimdi daha iyi :)) ya ben çok seviyorum artık saçlarımı çok düzelcek inanıyorum sevgimi veriyorum aşkımı veriyorum bide güzel güzel bakımımı yapıyorum.. :)))) yarından itibaren başlıyorum yeniden vee bende çizgiliyle önden çekcem mantıklı bayılıyorum size

hoş buldumm :)
benim bugün yıkama günüm. gün aşırı yıkıyorum. ısırgan suyu döküyorum banyodan çıkmadan hemen önce. bir de argan yağlı şampuanımı kullanmaya devam. yarın da kuaföre gidip uçlarından aldıracağım....

vuuu bence baya bi uzamışş bide uzamıyo diyosun dibe baksana..
Uzamış mı cidden bana az geliyor canım 6 kürde bu akdarcık :)

Ben de haftada 2 kez yıkıyorum, hiç yağlanmaz saçlarım hatta geçen hafta 1 kez yıkadım aradaki günde bebek pudrasıyls aldım yağını :)

Ne güzel canım yağlı saç evet sıkıntı oluyormuş öyle olanlara ama ben de diyorum ki keşke yağlı olsa da böyle kupkuru olmasa
Düzelir tabi bak ne güzel sevgini de veriyorsun düzelir uzar mis gibi olur
Sinameki mi uygulayacaksın canım

Allah'ım o ne güzel bir şey öyle,hafta da bir kez yıkamak.Bunun terside bana ait haftasonu 1 gün yıkamıyorum o kadar Herkes kendinde olmayanı ister işte bende yağsız bir saç isterdim.Hergün saç yıkamaktan bıktım.Yıkamayayım diyorum bu sefer de sürekli insan içindesin olmuyor.Aaaa pis e bak bakımsız kız derler diye mecbur yıkıyorum işte :)

Kuru şampuan denedin mi hiç canım 2.günü o şekilde atlatırsın belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…