- Konu Sahibi Afilli_kiz
-
canım bana sorarsan küstürdüysen saçlarını, dolunay epilasyonu başlığı var istenmeyen tüyler bölümünde orda saçların küsmemesi iin hızlı uzaması için tarihler var
o tarihlerde uçlarından kendin de alabilirsin makasla çok az alırsan saçın küsmüşse düzelir
evet denemedim ama faydası olduğunu çok okudum
Son bı kac gundur benımde dıkatımı cektı o topık yarın sınemakı kurumu yaptıktan snra dusta uclarndan alacam ınsalah ıse yarar ya 26 yıllık omru hayatımda saclarım hıc bı zaman gogsumun altına ınmemıstır, en uzun halı o profıldekı halıdır, artık kararlıyım bunu asacam
ah canım ah ne saglıklı nede gür resımde düzlestırmıstım duzgun toka bıle tutmuyo bı tutam sacım var, fotoda öyle gürünüyo, bıde cok mat suan ucları tuy gıbı olmus, yarın aksam kendım kırıkları alacam bakalım artık herseyı denıyorum..Ama sağlıklı görünüyor resim ufak olsa da gür gibi duruyor bence bunlar çok güzel bende olmayan şeyler
aman kesince benimde uzamıyor saçlarım bende kesiyorum kesiyorum yine kırık doluyor en iyisi düzleştirmeden sürekli bakımla saçları canlandırmak ama ilk önce tabiki al çoksa kırığın ... saçın sağlıklı gözüksün istiyorsan ilk önce biraz kesiceksin sonra bakıma başlıycaksın ki en azından saçların uzadıkça kopmasın :) ben 5 ay önce kestirmiştim ve azıcık ucundan dedim yinede çok kesti kat istemiyorum dedim yanlarında kat zaten var diyip katta verdi... en iyisi bakım ve saçı yıpratmamak...
2 ya da 3 ayda bir kırık almak zaten yeterli normal şartlarda
E önemlisi ben tepemde topuz yapmayı bıraktım evde hep salık ya da örgütlü dürüyorum maçım artık çok az kırılıyor
Ve saçı ıslakken taramayın kızlar çok hassas olduğundan kırılıyor, kurulunca saç açıcı sprey sıkarak taramak en iyisi
Ben morfose un keratinle serumunu sürüyorum ıslakken, kurulunca da tarıyorum hemen açılıyor
merhaba ben de boya röfle gibi sebeplerden dolayı uzatmaya çalıştığım saçlarımı 2 hafta önce kestirmek zorunda kaldım. şu an saçlarım ensemi bile kapatmıyor. çok mutsuzum.sinameki kürü için gerekenleri aldım başlayacağım. ancak bir sorum var. 4 defa uyguladıktan sonra ara vermek mi gerekiyor? sürekli yaparsan döküyor diye bir şey duydum arkadaşımdan. mesela ben kaç kür yapmalıyım? saçlarım çok kuru,yağsız ve kısacık. bir an önce uzasın demiyorum ama en azından yaza kadar omuzlarıma inmesini isterim tabii. kaç kür ve kaç kürden sonra ara vermemi önerirsiniz? şimdiden çok teşekkür ederim.
ben de geldim :)
Eki Görüntüle 921356
Ilk kür
Eki Görüntüle 921357
Bu da 6. Kür
Eki Görüntüle 921359
Bu da artık boydan ölçeceğim için saçımın boydan bir fotosu
6 kürde uzamış birazcık sanki kızlar ne dersiniz?
Uzamış mı cidden bana az geliyor canım 6 kürde bu akdarcık :)vuuu bence baya bi uzamışş bide uzamıyo diyosun dibe baksana..
hoş buldumm :)
benim bugün yıkama günüm. gün aşırı yıkıyorum. ısırgan suyu döküyorum banyodan çıkmadan hemen önce. bir de argan yağlı şampuanımı kullanmaya devam. yarın da kuaföre gidip uçlarından aldıracağım....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbiliyomusunuz benim saçlarım artık daha geç yağlanıyor bu 2 günde vıcık vıcık olurdu saçım şimdi daha iyi :)) ya ben çok seviyorum artık saçlarımı çok düzelcek inanıyorum sevgimi veriyorum aşkımı veriyorum bide güzel güzel bakımımı yapıyorum.. :)))) yarından itibaren başlıyorum yeniden vee bende çizgiliyle önden çekcem mantıklı bayılıyorum size
Allah'ım o ne güzel bir şey öyle,hafta da bir kez yıkamak.Bunun terside bana ait haftasonu 1 gün yıkamıyorum o kadarHerkes kendinde olmayanı ister işte bende yağsız bir saç isterdim.Hergün saç yıkamaktan bıktım.Yıkamayayım diyorum bu sefer de sürekli insan içindesin olmuyor.Aaaa pis e bak bakımsız kız derler diye mecbur yıkıyorum işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?