- 30 Eylül 2013
- 910
- 7
- 118
- 32
- Konu Sahibi Afilli_kiz
-
canım şampuandan saçına zerre kadar fayda bekleme derim :) %100 organik içerikli buldum zararlı kimyasal yok içinde diyorsan ayrı mesele tabi
zaten şuan şampuanım 750 ml kullan kullan bitmezben bi dahakisindede şampuan alırım içine bu sefer öbür doğum kontrol hapından kırarım yani düşüncem bu bide içine yağ koyuyorum saçlarım çok kuru ya o yüzden bide bu çörek otu yağı saçlarıma iyi gelmeye başladı akşamları birazcık çörek otu yağı sürüyorum dışarı çıkacağım zamanda biryantin sürüyorum saçlarım şimdi daha canlı duruyor artık okadar yağ döküyorum yinede kuruyor daha napacağımı şaşırdım normal bi saç vıcık vıcık olur benimki daha önce hiç öle olamadı halende olmuyor bi yağlansa uzayacak benimkide yağlanmıyor işte
benimki de çok zor yağlanıyor canım ya şampuan kullanırken hele hışır hışır ses geliyordu bu sabundan beri o azaldı en azından
bakalım bugün turplu su karışımı yapmaya başlayacağım canım
bilmiyorum düşündükçe iğrenç geliyor bana mayonez :44:
Eki Görüntüle 883482
ah çok güzel saçlar benim de bu kadar olsa
Çok uzun buda ben bu kadar istemem belimde olsun yeter
isterim valla çok severim uzun saçıı
Ben lisedeyken vardı buna yakın bi kız saçları iğrençti ama ben yıpranmış saçtan midem bulanıyor ben göğüslerimin altında olsun kafi :))
abartma canım miden niye bulansın ben de hoşlanmıyorum ama o kadar da rahatsız olmam valla
benim saçlarımın da şu an uçları yıpranmış boyadan iyi ki uçlarının resmi paylaşmıyorum demek ki canım miden falan bulanırdı gelmezdin başlığıma iki sohbet edemezdik
Arkadaşlar saçlarımı 2012 temmuz ayında arkalar kısa önler uzun şeklinde baya bir kısa kestirmiştim.En uzun saçım bile kulak hizamdan 2 cm uzundu ,ensem tamamen görünüyordu.O sıralar burada ki yazıları okudum hangi kürü yapsam diye düşünürken sinameki kürünü yapmaya karar verdim.
Tam kesin hatırlamıyorum ama kasım ya da aralıktı kürüme başladım 8 hafta yapıp 2 hafta dinlendirme yapıyordum.Bazı zaman oldu bemiks almaya üşenip sadece yumurta ,zeytinyağı karışımları yaptım. 2013 ün Haziran ayından Ekim ayına kadar herhangi bir kür yapmadım ve Ekimde saçlarımı katlı bir şekilde 4 cm kadar kestirdim ve kürüme devam etmeye başladım. Geçen yıl Aralık ayında yani küre başlarken fotoğrafım var saçlar ensemdeymiş ,şubat ayında aynanın karşısına geçip saçlarımı çekip çekip yüzümü geçiyor mu diye bakıyordum
Şuan 4 cm kestirdiğim saçlarım sütyen hizamda.Görenler senin saçların ne kadar çabuk uzadı diyorlar.Tabi bana göre hala kısalar :) Beden ve boyun kısmım uzun olduğu için arkadan daha uzun ve belirgin duruyor.2014 yazına kadar belime gelmese de bir bu kadar daha uzar diye düşünüyorum.Fotoğraf koymak isterdim ama mesaj sayım yetmeyeceği için koyamıyorum.
Teşekkür ederim :) Şöyle söyliyeyim normalde saçım , günlük dökülmesi gerektiği kadar dökülür ancak sinameki kürü yapıp yıkadığım zaman ya da herhangi bir kür yaptığımda o anlık (duş esnasında) biraz daha fazla dökülüyor, bu durum benim canımı hayli sıkıyor.Ancak duştan sonra normal haline tekrar dönüyor ,sıkıntı olmuyor yani :) Sizin çok mu dökülüyor ??
Benim de öyle aslında ama saçım da az benim, çok döküyorsa moralim alt üst olurbu aralar turplu karışım yapıyorum bakalım bir etkisi olacak mı
maşallah diyeyim tekrardan, çok güzel uzamış :)Fotoğraf yükleyebildim mi bilmiyorum.Eğer yükleyebildiysem ilk fotoğraf saçımı kestirmemden tam 2 ay sonra ki uzunluk
- 09.09.2012
- 11.12.2012 (küre başladığım ilk hafta )
- 06.11.2013 ( 18 Ekim de 4 cm kestirmiştim)
ben şampuan kullanmayı bıraktığımdan beri ciddi anlamda azaldı saç dökülmem ve başta saçlarım kazık gibi oluyordu ama şimdi daha canlılar şampuan kullandığım zamana nazaranİlla ki bir etkisi oluyor tabi , 2 kere yaptım bende ama daha sonra bi daha yapmadım turplu kürü. Şuan bir şampuan kullanıyorum saçımı dökmüyor, ancak normal şampuanla yıkamaya kalkınca duş esnasında çok döküyor.Saçları çok çabuk yağlanan birisiyim hergün yıkamak zorunda kalıyorum.Normal şampuan kullanınca daha çabuk yağladığı için kullanmaya başladım bu şampuanı ve baya sevdim kendisini :) Bundan sonra bununla devam etmeyi düşünüyorum hatta
Tekrardan teşekkür ederim :) Hangi sabunu kullanıyorsun URL çıkmamışta ,yazarsan sevinirim :)
doa kozmetiğin hint yağı ve sarımsak sabununu kullanıyorum:)
Hint yağınında saça çok faydalı olduğunu söylüyorlar,memnun musun? Ben de ticari sabun kullanmak istiyorum ancak hangi markanın sabunu doğaldır bilemiyorum.Arada ege bölgesinde köylülerden alınan zeytinyağlı sabunu kullanıyorum ama bitince şampuana devam ediyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?