Saç Uzatma Yöntemleri 2014 yazına kadar saç uzatma

prensesler burada rapunzelmı oluyomus neymıs bende geldımmmmmm belımdeki saclarımı kestırdım sinir oldum suan göğüs altımdalar anca o kadar uzzadılar 3 yıldır.saçlarımı hızlı uzatan bı yagda aldı ablam ablama uyguladık cok cabuk uzadı onun.benım 1 yıl kullandım uzamadı nabsak

Canım saçta rn önemli şey içten beslenmek
Vitamin mineral bol alacaksın :) ben bir multivitamin ve balık yağı kullanıyorum saçım için ve bunların da olumlu etkisi olduğuna inanıyorum vitamininin içinde biotin de var
Sonra saça kökten yapılan işlemler yardımcı olur uzatmaya ondan sinameki yapıyoruz
Senin ablanın kullandığı yağ neydi barcelino mu?

yok adını blmıomki turuncu bı yag . seffaf bı sıse adı sanı yok eczaneden mı aktardanmı alındıydı neydı. bıde loreal serumları var ama onlar dokulme karsıtı daha cok . ondan kullanmıom. turplu bı yontem vardı onu kullansam ıse yarayanınız varmı? sınameki otunu alamam smdıııııııııı burda kar kış kıyamet MULTIVITAMIN VE BALIK YAGINI ICIONMU SACA MI SURUON NABION:d

Son düzenleme:

Multivitamin ve balık yağını içiyorum tabiki de canım içten beslemek çok önemli :)
Turplu su çok zahmeti, her gün yapmak gerekiyor 2 hafta boyunca.
Yumurta var bir de ben yumurtasız yaptım denediğimde saçıma yumurta sevmiyorum
Sinameki alana kadar yap ama tabi istersen canım da hangisi fayda etti anlaması zor olur

iyi kızız ha bı suru ugrasacak seyımız var . erkek olsam anca otur dur sac boyataman makyaj yapaman ugrascak bişiy yok ot gibi yasam.. tamam cnm bı deneyeyım turp kürünne bakıp netten

iyi kızız ha bı suru ugrasacak seyımız var . erkek olsam anca otur dur sac boyataman makyaj yapaman ugrascak bişiy yok ot gibi yasam.. tamam cnm bı deneyeyım turp kürünne bakıp netten

Valla ben sözlümün de saçlarıyla ilgileniyorum, onun kullanacağı ürünleri alıyorum yüz temizliğinden vücut temizliğine şampuanı vs si hepsini alıyorum kullandırtıyorum :)
Geçen geldiğinde benim kil maskesi günüydü ona da yaptım ben temiz bakımlı koca istiyorum öyle ot gibi olmaz :)

Eki Görüntüle 890125 buda dün akşam çekildi 9 aralık

evet karamel di ilk fotoda belli sonra boyadım 1. kürden sonra orjinal renge döndüm biraz açıldı ama rengi

Evet baya parlamış canım, renk farklılığı var sanki ucuyla gövdesinde
Benim de öyle farklı renkler var saçımda artık uzaya uzaya gidecek inşallah doğal rengim de küllü kumral zor ona dönmem küllü kumral tutturması zor

haha yaptırıyorsa çok iyi ben eşimin kaşlarına zorla badem yağı sürüyorum

haha yaptırıyorsa çok iyi ben eşimin kaşlarına zorla badem yağı sürüyorum

Seviyor onunla ilgilenmemi, annem kızıyor gerçi evlenince hep bekleyecek uğraşmanı alıştırma diyor ama ben de seviyorum :)
Geçen hatta sakalını kestirecekti gel ben keseyim dedim top sakal yaptım bir güzel oldu çok hoşuna gitti onun da elimin ermesi yapabilmem

ışıktanda öyle duruyor ama evet renk farklılıklarıda var aktı boya bikez daha boyarsam orjinale kavuşurum heralde artık boyamayı düşünmüyorum çok yıpratıyor malesef

hahaha sakalınımı kestiinnn :)) evlenince elletmez söyleyim

ışıktanda öyle duruyor ama evet renk farklılıklarıda var aktı boya bikez daha boyarsam orjinale kavuşurum heralde artık boyamayı düşünmüyorum çok yıpratıyor malesef

Ben de boyamayacağım da turuncu azaltıcı boyayacağım cila yapacağım öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…