- Konu Sahibi RainbowColors
-
ya bende istiyorum . 1 yıl oldu evleneli ocakta düşünüyorum
İnşAllah çok beklemeden hemencecik kavuşursun yavrunaa
Amin cümlemizinkiyle inşAllah.
Canım ben sezeryan oldum ama normal doğurmayı çok isterdim .Sana sadece şunu söyleyeyimm bebeğini kucağına aldığında yaşadığın her sıkıntı uçup gidiyor dünyada bundan büyük bir mutluluk yok..Rabbim her isteyene nasib etsin inşAllah.
inşallah çok tesekkür ederim.sizde aynı şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız
ay evet zaten erken yaşta anne olmak lazım.. Arayı açtıkça yaş da ilerliyor. Gerçi daha 29um ama Allah nasip ederse 3. yü de düşünürüm:) Eee bu yüzden çok ara vermemek lazım. Çalışmak da istiyorum. Rabbim hayırlı zamanda nasip eder insallah. Gelene git diyemem ama hazır olmadığım bir anda hamile kalmaktan da istediğim anda hamile kalamamaktan da korkuyorum. Lakin ilki biraz sürpriz oldu. Aslında korunmayı bırakmıştık ama çevremizde aylarca çocuk sahibi olamayan o kadar çok kişi vardı ki onları duydukça bizimde hemen olmaz diye düşünüyoduk. Hapı bıraktım bir ay sonra hemen hamile kaldım. Nasip işte...Darısı ikincilerimizin başına :)
ne güzel paylaşıyorsunuz çok sağolun. ilk evlendiğim aylarda gercekten hiç istemiyordum ama artık 1 yıl oldu ister istemez düşünüyor insan. inşallah hemen olur. çünkü ilk denemede olur diyipte olmayan çok kişi var gercekten
Hemen ilk denemede hamile kalacağım diye şartlandırma kendini lütfen ilk denemedede olur bir kaç ay sonrada hatta 1 yıla kadar normal kabul ediyor doktorlar.. Ovulasyon testleri eğer ki taraftada sorun yoksa hamile kalmayı kolaylaştırıyor..Doğru zamanda çalışma sağlıyor yada en garantilisi regl bittikten sonra gün aşırı çalışma
Allah bağışlasın evladınızı. doğum çok zor mu peki bu beni korkutuyor
peki cnm anladım ama inşallah çok beklemem. birde direk bayıltılarak mı sezeryan doğum yaptınız
Ben normal doğum yaptım. Kolay olduğunu söyleyemem ama hayatında 1-2 bilemedin 3 kez nasip olacak bir şey. İnanılmaz, mükemmel bir duygu!... Çok ciddi ağrılar çekiyorsun ama buna rağmen bütün enerjini gücünü kuvvetini bebeğini dünyaya getirebilmek için sarfediyorsun.. Bebek çıktığı anda bir anda kesiliyor sancın, her şey bitiyor, sonrasında çok rahatsın. Büyük bir fedakarlık, bir mucizeye bizzat tanıklık ediyorsun, sezeryan olan arkadaşları
evet çok iyi anladım. cevremde de bu şekilde duyuyorum ama işte yasamayınca insan cekimser kalabiliyor. ama Allah sabrını verir o an onada inanıyorum oyüzden düşünüyorum bebek işini artık
bak bayblove de çok güzel anlattı saolsun..
İnşAllah beklemezsin canım..
Belli ki doğum sreci korkutuyor seni..Sana şöyle anlatayım bende senin gibiydim hatta ben içten içe bebeği karnımda nasıl taşıyacağımı nasıl hareket edeceğimi falanda düşünürdüm ama hamile kalınca beyin kendini hem bu değişikliklere hemde doğuma hazırlıyor merak etme..İnan bana doğumu nasıl yaptığının bir önemi yok yavrunu kucağına aldığında bitiyor herşey yada o anmı başlıyor demeliyim..Sanki sende yeniden doğuyorsun onunla..
Ben tamamen bayıltılmıştım sezeryanda fakat farklı yöntemleride var bunun .Mecbur olmasaydım asla tercih etmezdim en güzeli normal doğum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?