2014 Yılı içerisinde gebelik planlayan anne adayları- Buluşma Noktası-

RainbowColors

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
5.370
9
0
İstanbul

Herkese merhaba.

2014 yılında yeniden anne olmak hayaliyle yanıp tutuşuyorum dilerm Rabbim bana ve her isteyene nasib eder.Amin

Bu süreci birlikte paylaşacağım gönül dostlarını buraya davet ediyorum...

Haydin çıkın çıkın gelinnn

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick [/td]
[td]yaş :82:[/td]
[td]B.A.T [/td]
[td]K.Deneme [/td]
[td] Sonuç :92:[/td]

[/tr]
[tr] [td]pinkangell[/td]
[td]23[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulbesseker[/td]
[td][/td]
[td]17 Aralık[/td]
[td].Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]melzoy[/td]
[td][/td]
[td]19 Aralık[/td]
[td].Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]gamze21[/td]
[td]29[/td]
[td]22 Aralık[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]hanimis[/td]
[td][/td]
[td]23 Aralık[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]klomen[/td]
[td][/td]
[td]23 Aralık[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozsu[/td]
[td]27[/td]
[td]25 Aralık[/td]
[td].Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]okaplan[/td]
[td]27[/td]
[td]25 Aralık[/td]
[td]5.Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]tugce76[/td]
[td]36[/td]
[td]27 Aralık[/td]
[td] 3.Deneme[/td]
[td]
[/td]
[/tr]
[tr] [td]kaykut[/td]
[td]23[/td]
[td]27 Aralık[/td]
[td]2.Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]sentimental[/td]
[td]29[/td]
[td]1 Ocak[/td]
[td] 8.Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]loveperfect19[/td]
[td]26[/td]
[td]1 Ocak[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]balbademlinuga[/td]
[td]28[/td]
[td]2 Ocak[/td]
[td]2.Deneme [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr] [td]sevgipitirciğim[/td]
[td]27[/td]
[td]6 Ocak[/td]
[td]2.Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]lilipit[/td]
[td]29[/td]
[td]8 Ocak[/td]
[td] 1.[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]medi61[/td]
[td]30[/td]
[td]9 Ocak[/td]
[td]5.Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]cınarada[/td]
[td][/td]
[td]9 Ocak[/td]
[td]1.Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]hatibulut[/td]
[td]30[/td]
[td]20 Ocak[/td]
[td]17.Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr] [td]hopdedikportakal[/td]
[td]22[/td]
[td][/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]babylove[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]leylakxx[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Rochak[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kiraztepe[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]duygummm24[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]vegetable[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]snmonrssr[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber89[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]tuz_karabiber[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]didemmmmmmm[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]ankaram[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td].Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[/table]

Son düzenleme:
ben geldiiim :) Ben de 2. yi düşünüyorum bir dahaki yaza...Benim kızım 33 aylık martta 3 ü bitecek. Biraz daha büyüsün istiyorum ben ama herkes çok ara verme zamanı geldi diyor, en başta da eşim:) Senin çalışma var galiba? Kaçıncı olacak insallah 2. mi?

Ne güzel ilk konuğumuzda geldi

hg. canım

Benim çalışmalar epeydir varda ilk sene tutturamadık bu sene ara verdim 2014ün sonuna kadar süre verdim kendime elimden geleni ardıma koymayacağım Rabbim nasib edecek inşAllah. Benimde 5,5 yaşında bir oğlum var ikincisi için çalışmalara start verdim :))

Canım bencede çok ara verme peşpeşe büyüsün bak bende 3 yaşını doldurunca başladım çalışmalara henüz denk getiremedim bazen ilki gibi kolay gelmeyebiliyor bu kuzular..Gelse bile emin ol şimdiki aklım olsa hemen düşünürdüm 2.yii

Amin cümlemizinkiyle inşAllah.

Canım ben sezeryan oldum ama normal doğurmayı çok isterdim .Sana sadece şunu söyleyeyimm bebeğini kucağına aldığında yaşadığın her sıkıntı uçup gidiyor dünyada bundan büyük bir mutluluk yok..Rabbim her isteyene nasib etsin inşAllah.

ay evet zaten erken yaşta anne olmak lazım.. Arayı açtıkça yaş da ilerliyor. Gerçi daha 29um ama Allah nasip ederse 3. yü de düşünürüm:) Eee bu yüzden çok ara vermemek lazım. Çalışmak da istiyorum. Rabbim hayırlı zamanda nasip eder insallah. Gelene git diyemem ama hazır olmadığım bir anda hamile kalmaktan da istediğim anda hamile kalamamaktan da korkuyorum. Lakin ilki biraz sürpriz oldu. Aslında korunmayı bırakmıştık ama çevremizde aylarca çocuk sahibi olamayan o kadar çok kişi vardı ki onları duydukça bizimde hemen olmaz diye düşünüyoduk. Hapı bıraktım bir ay sonra hemen hamile kaldım. Nasip işte...Darısı ikincilerimizin başına :)

ne güzel paylaşıyorsunuz çok sağolun. ilk evlendiğim aylarda gercekten hiç istemiyordum ama artık 1 yıl oldu ister istemez düşünüyor insan. inşallah hemen olur. çünkü ilk denemede olur diyipte olmayan çok kişi var gercekten

inşallah çok tesekkür ederim.sizde aynı şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Amin inşAllah

madem 3.yü düşünüyorsun bence çok bekleme Yazayım hemen listeye

Hemen ilk denemede hamile kalacağım diye şartlandırma kendini lütfen ilk denemedede olur bir kaç ay sonrada hatta 1 yıla kadar normal kabul ediyor doktorlar.. Ovulasyon testleri eğer ki taraftada sorun yoksa hamile kalmayı kolaylaştırıyor..Doğru zamanda çalışma sağlıyor yada en garantilisi regl bittikten sonra gün aşırı çalışma

peki cnm anladım ama inşallah çok beklemem. birde direk bayıltılarak mı sezeryan doğum yaptınız

Son düzenleme:
Allah bağışlasın evladınızı. doğum çok zor mu peki bu beni korkutuyor

Ben normal doğum yaptım. Kolay olduğunu söyleyemem ama hayatında 1-2 bilemedin 3 kez nasip olacak bir şey. İnanılmaz, mükemmel bir duygu!... Çok ciddi ağrılar çekiyorsun ama buna rağmen bütün enerjini gücünü kuvvetini bebeğini dünyaya getirebilmek için sarfediyorsun.. Bebek çıktığı anda bir anda kesiliyor sancın, her şey bitiyor, sonrasında çok rahatsın. Büyük bir fedakarlık, bir mucizeye bizzat tanıklık ediyorsun, sezeryan olan arkadaşlarım kızmasınlar ama normal doğumun hissettirdiği duygu bambaşka..Ben bir hafta boyunca yaşadığım bu mucizeye ağladım, etkisinden kurtulamamıştım..Bebeğini kucağına aldıktan sonra çektiğin acıları unutuyosun, sanki hiç yaşamamış gibi...
İnsanoğlunun yaşayıp acı çektiği halde defalarca aynı acıya katlanmayı kabul edebileceği tek acı doğum sancısı... Zaten zor olan kısmı sancı, doğum çok hızlı gelişiyor anlamıyorsun bile. Tabi benim doğumum kolay bir doğumdu hafif sancım başlayıp doğumun bitmesi toplam 5 saat sürdü. Herkeste böyle olmayabilir ama bence korkma ben yapabildiysem herkes yapar! Senin ve bebeğin için sağlıklı olan bu, tabi mecburi durumda başvurulan sezeryanı ayrı tutuyorum.Hakkında hayırlısı olsun, hele bi olsun da onu da konuşuruz inşallah..

peki cnm anladım ama inşallah çok beklemem. birde direk bayıltılarak mı sezeryan doğum yaptınız

İnşAllah beklemezsin canım..

Belli ki doğum sreci korkutuyor seni..Sana şöyle anlatayım bende senin gibiydim hatta ben içten içe bebeği karnımda nasıl taşıyacağımı nasıl hareket edeceğimi falanda düşünürdüm ama hamile kalınca beyin kendini hem bu değişikliklere hemde doğuma hazırlıyor merak etme..İnan bana doğumu nasıl yaptığının bir önemi yok yavrunu kucağına aldığında bitiyor herşey yada o anmı başlıyor demeliyim..Sanki sende yeniden doğuyorsun onunla..

Ben tamamen bayıltılmıştım sezeryanda fakat farklı yöntemleride var bunun .Mecbur olmasaydım asla tercih etmezdim en güzeli normal doğum..

cnm gercekten çok sağolun inanın rahatlatıyorsunuz. çokta güzel bir anne olduğunuzu hissettiriyorsunuz çocuklarınız çok şanslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…