- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi RainbowColors
-
herkes nerdeeee :)
bende düşüyorum ama bu adetim bir geçsin öyle
ilacı dün bıraktım, doktora gidicem, doktor bekle derse napcam bilmiyorum
bende düşüyorum ama bu adetim bir geçsin öyle
ilacı dün bıraktım, doktora gidicem, doktor bekle derse napcam bilmiyorum
Insallah cifter cifter bebisler verir bizlere rabbim :) bende pko var tedaviyi biraktim yoruldum cunku artik 7 aydir duzenli giden adetim bu ay gecikti umutlanamiyorum bileeeee
Herkese merhaba.
2014 yılında yeniden anne olmak hayaliyle yanıp tutuşuyorum dilerm Rabbim nasib eder bu süreci birlikte paylaşacağım gönül dostlarını buraya davet ediyorum...
Haydin çıkın çıkın gelinnn
mrb benide aranıza alırsanız memnun kalırım bende klomenim biteli 2 gün oldu yarın yumurta takibine gitcem inşllh iyi sonuçlar alrm allah herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versn
Insallah cifter cifter bebisler verir bizlere rabbim :) bende pko var tedaviyi biraktim yoruldum cunku artik 7 aydir duzenli giden adetim bu ay gecikti umutlanamiyorum bileeeee
bende 2014 e kaldım sanırım 2013 te olmadı gebelik inşallah 2014 de olur
güzel dileğin hepimizle olsun inşş :)
Aramıza hoşgeldin canım
Dilerim çok bekletmeden hemen gelir bebişinDoktora kontrol amaçlı mı gidiyorsun..
teşekkür ederim, :)
dogum kontrol hapı ıle ılgılı soru sorucam hemde hhormonlarıma baktırıcam kı bı problem var mı dıye
dogum kontrol hapı bırakınca beklemek gerekıyor dıyorlar ondan endıse edıyrm. beklemek ıstmyrm
Merhaba.bende varim..24 yasindayim evlendigimizden bu yana bebek istiyoruz fakat hic gebelik olmadiesim 18 ay once varikosel ameliyati oldu.sukur degerleri yenice duzeldi.bende prolaktin ve tsh yuksek.ilac kullaniyorum.baska bir problemimiz yok.dilerim 2014 te Rabbim dileyen isteyen herkese tattirir bu duyguyu..artik o kadar bunaldim ki cevremdeki herkes bana inat hamile kalmis sanki..
kızlar ben geldimm iyi akşamlar herkesee
Rainbow cnm bişe sorcam ama gülmeyin bu bat dediğiniz tam olarak ne
Beklenen Adet Tarihi
Hoşgeldin canım.
Daha çok gençsin önünde upuzun bir yol var 2014 sanada uğurlu geleceksin göreceksin bakk:)
Beklenen Adet Tarihi
Kontrol olmakta yarar var ama merak etme bişey çıkmayacak ,beklemezsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?