2014 Yılı içerisinde gebelik planlayan anne adayları- Buluşma Noktası-

bende düşüyorum ama bu adetim bir geçsin öyle

ilacı dün bıraktım, doktora gidicem, doktor bekle derse napcam bilmiyorum

mrb benide aranıza alırsanız memnun kalırım bende klomenim biteli 2 gün oldu yarın yumurta takibine gitcem inşllh iyi sonuçlar alrm allah herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versn

Insallah cifter cifter bebisler verir bizlere rabbim :) bende pko var tedaviyi biraktim yoruldum cunku artik 7 aydir duzenli giden adetim bu ay gecikti umutlanamiyorum bileeeee

Insallah cifter cifter bebisler verir bizlere rabbim :) bende pko var tedaviyi biraktim yoruldum cunku artik 7 aydir duzenli giden adetim bu ay gecikti umutlanamiyorum bileeeee

çifter çifter versin de herkese isteyen herkese versin teker teker olsun saglıklı olsun allah gönlümüze göre versn

mrb benide aranıza alırsanız memnun kalırım bende klomenim biteli 2 gün oldu yarın yumurta takibine gitcem inşllh iyi sonuçlar alrm allah herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versn

Başımızın üstünde yerin var canım.. Belkide topiğin ilk bebeği geliyordur kimbilir Hadi inşAllah

Umutlamamak olur mu hiç umut hep var.. Belkide bebişin seninledirr

bende 2014 e kaldım sanırım 2013 te olmadı gebelik inşallah 2014 de olur

İnşAllah canım 2014 hepimize uğurlu gelsin..

güzel dileğin hepimizle olsun inşş :)

Amin inşAllah..

Aramıza hoşgeldin canım

Dilerim çok bekletmeden hemen gelir bebişin Doktora kontrol amaçlı mı gidiyorsun..

teşekkür ederim, :)

dogum kontrol hapı ıle ılgılı soru sorucam hemde hhormonlarıma baktırıcam kı bı problem var mı dıye

dogum kontrol hapı bırakınca beklemek gerekıyor dıyorlar ondan endıse edıyrm. beklemek ıstmyrm

Merhaba.bende varim..24 yasindayim evlendigimizden bu yana bebek istiyoruz fakat hic gebelik olmadi esim 18 ay once varikosel ameliyati oldu.sukur degerleri yenice duzeldi.bende prolaktin ve tsh yuksek.ilac kullaniyorum.baska bir problemimiz yok.dilerim 2014 te Rabbim dileyen isteyen herkese tattirir bu duyguyu..artik o kadar bunaldim ki cevremdeki herkes bana inat hamile kalmis sanki..

Kontrol olmakta yarar var ama merak etme bişey çıkmayacak ,beklemezsinnn

Hoşgeldin canım.

Daha çok gençsin önünde upuzun bir yol var 2014 sanada uğurlu geleceksin göreceksin bakk:)

Hoşgeldin canım.

Daha çok gençsin önünde upuzun bir yol var 2014 sanada uğurlu geleceksin göreceksin bakk:)

hoşbulduk ben kendim için değil eşim için acele ediyorum aslında.o 31 yaşında.bir an önce baba olsun istiyorum ama benim istememle değil Rabbimin takdiriyle olacak inşallah.2014 hepimize uğurlu gelir inşallah

ben bu ay henuz olmadım ama buyuk olasılık bat aralık 8 ama bu adetımden sonra deneyecegım ıcın bat 08 01 2014 dıyebılırız :) bı aksılık olursa guncellerız :)

Kontrol olmakta yarar var ama merak etme bişey çıkmayacak ,beklemezsinnn

bılmıyorum kı bu bekleme durumu kısının hormonlarına vs. ne gore degısıyor mu, gnel olarak nette okudugum beklenmesı gerektıgı

hıc ornegı var mı bılmıyorum. bı konu actım oraya dıs gebelık yasayan falan yazzdı. beklenmezse oyle olabnlıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…