Selam kızlar, uzun zamandır giremiyordum foruma.Şehir dışındaydım yeni döndüm. Nerede kaldığıma bakayım dedim ama oku oku bitmiyor
Görmeyeli sayımız epey çoğalmış hatta bir gebemiz de var aramızda
hayırlı uğurlu olsun
Kızlar kafamı kurcalayan bir şey var. Biliyosunuz ben daha korunmayı bırakmadım. Spiralim var. Geçen ay kist olduğu için doktor kisti eritme amacıyla myralon adlı hapı verdi. Eczacı yanlış anlamış miranova vermiş, dikkat etmemişim. sonra değiştiremedim de başlamam gerekiyordu, ben de onu içmeye başladım. Korunma amaçlı olmadığı için sanrım pek önemsemedim. Bütün hapları içtim ancak başlarda 3 kez unuttum. Eskiden hap kullandığım dönemde akşamları alırdım unutunca sabah uyanınca aklıma gelir gelmez yani yaklaşık 12 saat içinde bir daha alırdım. Yani günde iki doz olurdu. Hiçbir şey olmazdı. Bunda da aynı yöntemi uyguladım prospektüsünde de yazdığı üzere... 2 doz aldığım günler mide bulantım oldu, hatta bir seferinde kustum, dozu fazla geldiği için..
Bunu takip eden günlerde 4-5 gün süren lekelenmem oldu, yani hapın tam ortasına denk geldi. 9 aralıkta hapa başladım 22sinde lekelenme oldu,pembe kahve...Devamı düzenli gitti,unutmadan kullandım ve 29 Aralıkta hapım bitti. 1 ocakta adet olmam gerekiyordu. önce pembe az az geldi, 2. gün biraz daha fazla ama yapışkan bulanık renkli bir şey geldi yani tamamen bir kanama olmadı.Sadece bir kez tuvalate gittiğimde kırmızıyı gördüm onun dışında hep pembe kahve..3. gün bitti zaten. Normalde adetim 5 gün sürer ama bu kez 3 günde gelen akıntı avucumun yarısı kadar ya var ya yoktur. İlk defa bu kadar az oldum.(onuda tam bilemiyorum ya kanama olmadı) Hap kullandığım zamanlarda adetim çok olmazdı evet ama normal olurdu yani,taşmazdı sadece...
Şimdi aklımda iki soru var, birincisi acaba kistim geçmedi mi? Gerçi ağrım sızım yok ben geçip geçmediğini anlayabiliyorum kendimce ve bence geçti.. İkincisi hap mı bu kadar baskıladı? 3. ihtimali pek düşünmüyorum. Çünkü en güçlü iki yöntemi aynı anda kullanıp da hamile kalan insan olmamıştır heralde bu güne kadar
Gerçi rabbime zorluk yok ama...Sanmıyorum..Kafama çok takılıyor, olumsuz bişeyle karşılaşıcam diye... Düşüncelerinizi paylaşın lütfen..