2014 Yılı içerisinde gebelik planlayan anne adayları- Buluşma Noktası-

iyi geceler kızlar yarın adet günüm inşallah olmam...
test de almadım
bakalımne olcak...
yoksa pazartesi sabah wc gitmeden eczaneye gitmem gerek

her ay oldugu gibi buayda gögüslerim büyüdü ama farklı olarak
gögüs uclarım sızlıyo ve sıkıca süt gibi bişeyler geliyoo0
rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin
sağlıklı bebişler versin inşallah
:

Son düzenleme:

inşallh canım hamilesindir karamsarlıga düşme belirtilerin hamilelikle ilgi test yapıncada hemen haber ver bizi merakta bırakma ilk çocugunmu hakkında hayırlısı olsun

Canım neyaptın inş bebişin seninledir haber wer bizede

canım bende merak ettim insallah hamilesindir

Kimseden yanıt alamadım ama bunu yazdıktan hemen sonra doktora gittim. Kist geçmiş, çok şükür. Lekelenme şeklinde kanamayı da hap yapmış. yalnız kafamı karıştıran bir şey oldu. Spiralin ipi çok kısalmış dedi muayene ederken, şu an çıkartırım ama 1 sene sonra çok zor olur dedi. Ben de o kadar beklemeyeceğim dedim. Sonra ultrasona geçtik. Rahmin ters dönmüş ondan ipi kısalmış dedi. O an anlamaya çalıştığımdan soramadım ama bu ne anlama geliyor sizce? İnternetten araştırdığım kadarıyla bu doğuştan ya da doğum sonrası olabilecek birşeymiş. durup dururken olur mu? Yani her seferinde söylerdi spiral yerinde duruyor diye bu kez birşey söylemedi. Kaymış fln olsa anlaşılırdı değilmi??:44:

Ben de varimmm...Nisan gibi de ben başlıyorum çalışmalara aslında şimdi de baslayabilirim ama doktor verebildigin kadar kilo ver dedi
Yaş 27 boy 165 kilo 70

kızlar lişteye eklerşiniz artık temmuz ayı calışmalar başlıyo inşallah allahın izniyle 3.kez anne olmayı iştıyorum kızım 4.5 ohlum 2.5 yaşınta şeneye nişan şonu olucak heşaplarımca e cocuklarım bıraz taha buyur kızım okula başlar ben ıkışını cıkarırım birlikte nıyetim oyle zor olucak ama ıkıyı bakan 3ute bakar rahata alışmaztan yapıcamı yapıyım buyutuyım şonra cocuklarımın keyfını cıkarıyım iştıyorum bakalım hayırlışı allahtan inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…