- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.041
töbe töbeeee napalım cnm bebek önemli sonuçta neyse bebek biraz kendine gelince ucundan dokunduracaz artık napalım yoksa baş edilmez
Kızlarr bugün doktora gittim bebeğimizi gördük ve kalp atışlarınıda duyduk çok mükemmel bişey. O an o sedyeden kalkmak istemiyorsun karşındaki ekrana saatlerce bakmak o pıt pıt pıt pıt sesi duymak istiyorsun. Allahıma şükürler olsun. Darısı tüm bebeğini göremeyen ve kalp atışlarını duyamayan hamiş arkadaşlarıma.
Kızlarr bugün doktora gittim bebeğimizi gördük ve kalp atışlarınıda duyduk çok mükemmel bişey. O an o sedyeden kalkmak istemiyorsun karşındaki ekrana saatlerce bakmak o pıt pıt pıt pıt sesi duymak istiyorsun. Allahıma şükürler olsun. Darısı tüm bebeğini göremeyen ve kalp atışlarını duyamayan hamiş arkadaşlarıma.
Cnm ilk önce çok gecmiş olsun ve insallah bebişin sıkıca tutunur ve kucağına alabilirsin. Maalesef kendi dokrotun dışında bazı hastanelerdeki drlar çok acımasız olabiliyor ki bende geçenlerde bişey paylaşmıştım. Yanlış bilmiyorsam dışta bir kanama olmazsa bir sorun olmuyor genelde hep bildiğim duyduğum bu. Bence içini ferah tut olumlu düşün ve. 1 haftayı bekle. Bizide habersiz bırakmaDoktorumun verdigi bazi tahlilleru yaptirmak icin bugun bi hastaneye gittim.ben muayene etmeden sadece tahlilleri yazip yollar derken kadin muayeneye basladi.bilgilerimi aldi ve ultrasonla bakti.ve direk soyledigi sey cok yogun bir kanaman var buyuk ihtimalle bu hamileligin dusukle sonuclanacak her seye hazirlikli ol.bunun soyleme sekli bu mudur ya ?! Kendi doktorum da ilk muayene sonrasi aciklama yaparken 2 ihtimalin oldugunu bu kanamanin kesenin yerlesmeye calismasindan kaynakli damar yirtiklari olabilecegi ve kisa surede duzelecegi ilk ihtimalken,vucudun bebegi yabanci bir sey olarak algilayip ona tepki verdigni ve bunun sonucunun dusuk olabileceginin 2.ihtimal oldugunu gayet yumusatarak soyledi.
moralim direk yerle bir oldu ilk etapta.ama ben bastan beri doktorumun soyledigi iyi ihtimalin gerceklesecegini hissediyorum
Is yerinden izin alip eve geldim ve yatar pozisyonda istirahat halindeyim.gunde 3 kez 200 mg progestan kullaniyorum.dista hic kanamam lekem vs yok.
Size sorum su
Gorunen bir kanamam mevcut degilse herhangi bir karin kasik ya da rahim agrim yoksa dusuk ihtimali hala mevcut mudur ?
ve bu durumda yapilabilecek seyler nelerdirnm
Doktorum 1 hafta sonraya telrar kontrol verdi oncesinde acil bir durum olursa gel dedi.
bana cokca dua edin lutfen.bebegimiz guclu dayanikli olsun ve su sikintili zamanlari atlatip keyifli bir hamilelik yasayayim
Size sorum su
Gorunen bir kanamam mevcut degilse herhangi bir karin kasik ya da rahim agrim yoksa dusuk ihtimali hala mevcut mudur ?
ve bu durumda yapilabilecek seyler nelerdir
Doktorum 1 hafta sonraya telrar kontrol verdi oncesinde acil bir durum olursa gel dedi.
bana cokca dua edin lutfen.bebegimiz guclu dayanikli olsun ve su sikintili zamanlari atlatip keyifli bir hamilelik yasayayim
Çoook tebrik ederim Newesta arkadaşım:) Çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin.Kızlarr bugün doktora gittim bebeğimizi gördük ve kalp atışlarınıda duyduk çok mükemmel bişey. O an o sedyeden kalkmak istemiyorsun karşındaki ekrana saatlerce bakmak o pıt pıt pıt pıt sesi duymak istiyorsun. Allahıma şükürler olsun. Darısı tüm bebeğini göremeyen ve kalp atışlarını duyamayan hamiş arkadaşlarıma.
Belim cok agriyor bide kahverengi damla damla akintim oldu dr um yerlesme doneminde bazi bunyelerde olabilecergini soyledi usume banada arada geliyor onrada ates badiyor folik asit ve progestan basladi dr folikasiti gunde 1kere iciyorum progestan sabah ogle aksam akiuorumTatlim hic otobus tuttu mu seni hani bilirmisin bilmem ben cok kotu olurum otobuslerde oyle oluyorum arada ama Allahtan cok kisa anlik suruyo yoksa ayaga kalkamazdim afedersin kusardim yani. Onun haricinde nerem hamile benim diyom hicbir belirti yok. Bide arada uzume geliyor oda kisa suruyor. Sen nasilsin
baya yeni gelen arkadaşlar olmuş onlara hoşgeldiniz demek isterim. Newesta gibi kalp atışını duyan herkes için de çok sevindiğimi dile getirmek isterim.
ben de hala kese aşamasındayım. geçn çarşamba doktor iki hafta sonra gitmemi söylemişti. daha 3 gün geçmiş üstünden sanki haftalar olmuş gibi.ben hergün hastanedeyim ama. bugun tiroid im içn gittim. hamilelikte2,5 un altı isteniyormuş ama benim ilk kan testimde 4 çıktı. ilacımın dozajını artıtrdık şimdi 2,4 şükür. inş önceki yüksekliği sorun olmamştır.
ayrıca tahlil sonuçlarımı verdim. kanlar iiyi de idrar da iltihap varmışkültür yapılack e sanırım durmua göre tedavi başlanacak. enfeksiyon iltihap olayları çok tehlikeli hamileliktede. kızlar hepiniz dikkat edin.
doktor bana kedi köpekten uzak dur dedi, dışardan özellikle salata felan yeme dedi. bir de stres etkiler dedi.
kızlar içimde hep olumlu şeyler vardı hep. hatta hamileliğim bile içime doğdu ancak idrar iltihabı beni biraz korkuttu. bi de ilk hafta daki yüksek tsh.
Kaç haftalıkken gördün cnm hem keseyi hem kalp atışlarını
Çoook tebrik ederim Newesta arkadaşım:) Çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin.
merhaba canım nekadarlıktın kalp atıslarını karındanmı rahımdenmı duydunuz? bende kısmetse pazartesı gıdecegım kalp atıslarımızı duymaya
Canım çok saol Allah sanada nasip etsin . benim geç döllenme oldu canım buna göre 4+6 da 5 mm lik kese 10 gün sonra yani bugün 6+2 de bebeğin kendisi ve kalp atışları :)
baya yeni gelen arkadaşlar olmuş onlara hoşgeldiniz demek isterim. Newesta gibi kalp atışını duyan herkes için de çok sevindiğimi dile getirmek isterim.
ben de hala kese aşamasındayım. geçn çarşamba doktor iki hafta sonra gitmemi söylemişti. daha 3 gün geçmiş üstünden sanki haftalar olmuş gibi.ben hergün hastanedeyim ama. bugun tiroid im içn gittim. hamilelikte2,5 un altı isteniyormuş ama benim ilk kan testimde 4 çıktı. ilacımın dozajını artıtrdık şimdi 2,4 şükür. inş önceki yüksekliği sorun olmamştır.
ayrıca tahlil sonuçlarımı verdim. kanlar iiyi de idrar da iltihap varmışkültür yapılack e sanırım durmua göre tedavi başlanacak. enfeksiyon iltihap olayları çok tehlikeli hamileliktede. kızlar hepiniz dikkat edin.
doktor bana kedi köpekten uzak dur dedi, dışardan özellikle salata felan yeme dedi. bir de stres etkiler dedi.
kızlar içimde hep olumlu şeyler vardı hep. hatta hamileliğim bile içime doğdu ancak idrar iltihabı beni biraz korkuttu. bi de ilk hafta daki yüksek tsh.
Evet karından ultrasonla:)amin.çok teşekkürler...Senin adına çok sevindim canım. Darısı mutlu haber bekleyen bütün annelerin basına. Karından ultrasyonla mı gördü doktorun kalp Atıslarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?