♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Kızlar bende 7 haftalik hamileyim bugun Allah'a şükür kalp atışını duyduk sadece bisi sorcam saclarim platin alttan kendi koyu rengi cikio cok fena duruo buna bı care duyan bilen var mı

mrb benim sat 16 eylül tam bir hafta geçti idrar testi pozitif ben de kan testi vermedim henüz sanırım hamileyim tek korkum mide bulantıları çünkü 2.hamileliim bu:)

Kızlarr bugün doktora gittim bebeğimizi gördük ve kalp atışlarınıda duyduk çok mükemmel bişey. O an o sedyeden kalkmak istemiyorsun karşındaki ekrana saatlerce bakmak o pıt pıt pıt pıt sesi duymak istiyorsun. Allahıma şükürler olsun. Darısı tüm bebeğini göremeyen ve kalp atışlarını duyamayan hamiş arkadaşlarıma.

Çok sevindim cnm Allah tamamına erdirsin bende çok heycanlıyım Allah kısmet ederse 10 gün sonra bende keseyi görecem o anı bi anı bian önce yaşamak istiyorum valla

Kaç haftalıkken gördün cnm hem keseyi hem kalp atışlarını

merhaba canım nekadarlıktın kalp atıslarını karındanmı rahımdenmı duydunuz? bende kısmetse pazartesı gıdecegım kalp atıslarımızı duymaya

Cnm ilk önce çok gecmiş olsun ve insallah bebişin sıkıca tutunur ve kucağına alabilirsin. Maalesef kendi dokrotun dışında bazı hastanelerdeki drlar çok acımasız olabiliyor ki bende geçenlerde bişey paylaşmıştım. Yanlış bilmiyorsam dışta bir kanama olmazsa bir sorun olmuyor genelde hep bildiğim duyduğum bu. Bence içini ferah tut olumlu düşün ve. 1 haftayı bekle. Bizide habersiz bırakma

Canım yatıyorsan ve kanaman durduysa şu an sıkıntı edecek bir şey yok bence . Yatak istirahatine çok dikkat et moralni yüksek tut, İnşallah iyi olacak.

Çoook tebrik ederim Newesta arkadaşım:) Çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin.

Belim cok agriyor bide kahverengi damla damla akintim oldu dr um yerlesme doneminde bazi bunyelerde olabilecergini soyledi usume banada arada geliyor onrada ates badiyor folik asit ve progestan basladi dr folikasiti gunde 1kere iciyorum progestan sabah ogle aksam akiuorum

baya yeni gelen arkadaşlar olmuş onlara hoşgeldiniz demek isterim. Newesta gibi kalp atışını duyan herkes için de çok sevindiğimi dile getirmek isterim.
ben de hala kese aşamasındayım. geçn çarşamba doktor iki hafta sonra gitmemi söylemişti. daha 3 gün geçmiş üstünden sanki haftalar olmuş gibi.ben hergün hastanedeyim ama. bugun tiroid im içn gittim. hamilelikte2,5 un altı isteniyormuş ama benim ilk kan testimde 4 çıktı. ilacımın dozajını artıtrdık şimdi 2,4 şükür. inş önceki yüksekliği sorun olmamştır.
ayrıca tahlil sonuçlarımı verdim. kanlar iiyi de idrar da iltihap varmış kültür yapılack e sanırım durmua göre tedavi başlanacak. enfeksiyon iltihap olayları çok tehlikeli hamileliktede. kızlar hepiniz dikkat edin.
doktor bana kedi köpekten uzak dur dedi, dışardan özellikle salata felan yeme dedi. bir de stres etkiler dedi.
kızlar içimde hep olumlu şeyler vardı hep. hatta hamileliğim bile içime doğdu ancak idrar iltihabı beni biraz korkuttu. bi de ilk hafta daki yüksek tsh.

kızlar ben bir de fazla kaderciyimdir. eğer Allah ın vermeye muradı varsa yanlış olan ne varsa yapsan bile düşmez o çocuk ama muradı yoksa ne yaparsan yap gidecektir o. şimdi tevekkül ile elimden gelen dikkati gösterip Allah ın kararını beklemek için sabırsızlanıyorum. inş bi 10-11 gün sonra karından minnoşu görmeye gideceğim. umarım hepimizin herşeyleri yolunda gider.

merhaba cnm merak etme tıroıt ıcın benımde yuksektı bunuda tesadufen 2 yıl once ogrendım 7 lerdeydı sımdı sureklı eutrox 150mm kullanıyorum her gun ac karnına 1 tane 1,8 lerdeyım sen nasıl kullanıyorsun ? bırde her gun folıx asıdım var

merhaba canım nekadarlıktın kalp atıslarını karındanmı rahımdenmı duydunuz? bende kısmetse pazartesı gıdecegım kalp atıslarımızı duymaya

Merhaba canım, geç döllenme oldu benim bu hesaba göre 6+2 de bebeği ve kalp atışlarını görmüş oldum. Allahım sizede nasip etsin. Son adet tarihin ne senin ?

Canım çok saol inş. sende en yakın zamanda duyarsın bu müthiş sesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…