- 3 Ağustos 2011
- 43
- 25
- 53
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.001
Maşallah hadi bakalım.. yolun en başı ve yol çok uzun :)düzenli cnm 30 günde bi oluyorum şaşmıyo ama benimki geç döllenme olmuş büyük ihtimal sat a göre hesaplayınca 4 haftalık çıkıyo
Maşallah hadi bakalım.. yolun en başı ve yol çok uzun :)
:) ilk hamilelik bir başka gerçekten.. allah nazarlardan korusun öncelikle.. doktora gitsende doktor şu anda zaten hiçbişey göremez.. ancak rahmin kalınlaşmış vs gibi yorumlar yapabilir ultrasonla baktığında.. bunun içinde alttan muayeneye bence hiç gerek yok şu aşamada.. beklemek zor oluyor biliyorum ama okuduğun gibi 1500-2000 arası bhcgde alttan ultrasonla görülebilir hale geliyor kese.. dolayısıyla beklemek en mantıklısı.. zaten bi hafta sonra testi tekrarladığında muhtemelen bu değerlere ulaşır bhcg sen de göbül rahatlığıyla gidersin doktora..sağol patikperisi teşekkür ederim evet 10 gün beklemek daha mantıklı sanırım peki şu anda doktora gitmeli miyim sizce zaten kese görünmicek bu değerle bi arkadaşımızın söylediğine göre 1500-2000 arası görünüyomus kusura bakmayın ilk hamileliğim de biraz fazla heyecan yaptım o yüzden
amin canım inşallah.. sonucu yazacağım..aynen cnm sırada kese ve kalp atışları var rabbim görmeyi duymayı nasip etsin inşallah
Merhaba,
Bende yeniyim.. Öncelikle hayırlı olsun.. Benim de muhtemelen sat 25 eylül gibi düşünülecek geç yumurtlama olduğum için.. Bugün kan testi yaptırıcam.. İdrarda silik çizgi var.. bhcg değerlerini merak ettim hangi tarihlerde kaç çıktı diye.. Mahsuru yoksa yazabilirmisin?
Aminnnnn inşallah.. demekki erken yumurtlamışsın.. herkesin bünyesi birbirinden nekadar farklı.. inşallah görünür kese.. yarın yaz mutlaka durumu..Inşallah hamilesindir canim. Benim sat 23 eylül. Aşırı Uyku halinden suphelenip test aldim 16 ekimde ve cok net çift çizgi çıktı. Aynı gün emin olmak için kan verdim 248.9 cikti. Sonra 21 ekimde 2500 civarında çıktı. Henüz dr a gitmedim. Ama çok merak ediyorum. Burdaki arkadaslara göre hcg yüksek cikiyo benim. O yüzden yarına randevu aldim bakalım gorunecek mi bisey hayırlısı
değerin gayet yüksek.. tam yumurtlama zamanı hiçbizaan bilinemediğinden herkesin bünyesi birbirine göre farklılık gösterdiğinden bhcg değerleri kişiden kişiye değişiyor.. endişelenecek hiçbişey yok:)Arkadaslar doktorq gittim beta hcg 691 normal mi sizce 5 gün gecikti adetim
amin çok teşekkür ederim o zaman beklicez mecbur Allah tüm bebek bekleyen anneleri ve bebekleri korusun inşallah şimdi biraz daha rahatladım ilk ay değer düşünce korktum tekrar düşerse diye ondan böyle panik yaptım sağol inşallah senide değerin yükselir bu kez sorunsuz bi hamilelik geçirirsin:) ilk hamilelik bir başka gerçekten.. allah nazarlardan korusun öncelikle.. doktora gitsende doktor şu anda zaten hiçbişey göremez.. ancak rahmin kalınlaşmış vs gibi yorumlar yapabilir ultrasonla baktığında.. bunun içinde alttan muayeneye bence hiç gerek yok şu aşamada.. beklemek zor oluyor biliyorum ama okuduğun gibi 1500-2000 arası bhcgde alttan ultrasonla görülebilir hale geliyor kese.. dolayısıyla beklemek en mantıklısı.. zaten bi hafta sonra testi tekrarladığında muhtemelen bu değerlere ulaşır bhcg sen de göbül rahatlığıyla gidersin doktora..
Tesekkür ederim cevabin için içim rahatladı :)değerin gayet yüksek.. tam yumurtlama zamanı hiçbizaan bilinemediğinden herkesin bünyesi birbirine göre farklılık gösterdiğinden bhcg değerleri kişiden kişiye değişiyor.. endişelenecek hiçbişey yok:)
inşallah canım çok teşekkür ederim.. hiç korkma.. stres öyle kötü birşey ki mercimek tanesi kadar da olsa bebeklerimizi etkilemesin..amin çok teşekkür ederim o zaman beklicez mecbur Allah tüm bebek bekleyen anneleri ve bebekleri korusun inşallah şimdi biraz daha rahatladım ilk ay değer düşünce korktum tekrar düşerse diye ondan böyle panik yaptım sağol inşallah senide değerin yükselir bu kez sorunsuz bi hamilelik geçirirsin
ne demek:)Tesekkür ederim cevabin için içim rahatladı :)
patikperisi senin son adet tarihin ne zamandı bugün kaç gün geçti merak ettiminşallah canım çok teşekkür ederim.. hiç korkma.. stres öyle kötü birşey ki mercimek tanesi kadar da olsa bebeklerimizi etkilemesin..
şöyle ki.. ben polikistikoverim.. yani nezaman yumurtladığım pek belli değil.. dolayısıyla adetlerimde düzensiz.. kimi zaman 60 günü bile görüyorum.. 37 -45 aralığında değişir döngülerim.. normalde son adet tarihim 11 eylül.. 1 ekimde doktora gittiğimde yumurtam yoktu daha yumurtlamamıştım.. kontrol amaçlı gittim.. önümüzdeki ay tedaviye başlayacaktık.. doktor bu ayı pas geç olmaz dedi.. o öyle diyince biz hiç umutlanmadık. 3 kere birlikte olduk toplam.. 6 ekim 7 ekim birde ya 8 ya 9 ekim.. muhtemelen de benim tahminim 9 ekim civarı yumurtladım.. bu hesaba göre gebeliği takip için son adet tarihi olarak 25 eylül falan yazıcaz sisteme.. tabi bu akşam ki testten güzel haberler alırsam inşallah..patikperisi senin son adet tarihin ne zamandı bugün kaç gün geçti merak ettim
şöyle ki.. ben polikistikoverim.. yani nezaman yumurtladığım pek belli değil.. dolayısıyla adetlerimde düzensiz.. kimi zaman 60 günü bile görüyorum.. 37 -45 aralığında değişir döngülerim.. normalde son adet tarihim 11 eylül.. 1 ekimde doktora gittiğimde yumurtam yoktu daha yumurtlamamıştım.. kontrol amaçlı gittim.. önümüzdeki ay tedaviye başlayacaktık.. doktor bu ayı pas geç olmaz dedi.. o öyle diyince biz hiç umutlanmadık. 3 kere birlikte olduk toplam.. 6 ekim 7 ekim birde ya 8 ya 9 ekim.. muhtemelen de benim tahminim 9 ekim civarı yumurtladım.. bu hesaba göre gebeliği takip için son adet tarihi olarak 25 eylül falan yazıcaz sisteme.. tabi bu akşam ki testten güzel haberler alırsam inşallah..
yani bugün yumurtlamaya göre adet olmam gereken gün sanırım..patikperisi senin son adet tarihin ne zamandı bugün kaç gün geçti merak ettim
anladım canım inşallah bugün değerin yükselir bi an önce sende hamişler arasına katılırsın da tedaviye gerek kalmazyani bugün yumurtlamaya göre adet olmam gereken gün sanırım..
inşallahhhh aminnnn.....anladım canım inşallah bugün değerin yükselir bi an önce sende hamişler arasına katılırsın da tedaviye gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?