- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.021
6 hafta bıtınce vajınal bakınca gozukuyor ben 6+1 de vajınal bakınca duydum ve suana kadar da hep alttan baktı bana kalp sesının duyana kadar alttan bakmayı tercıh edıyor benım doktor rahım cevresınde kanama falan varsa net gorsun deye.Sen pazartesı alttan baktırırsan duyarsın kalp atıslarını[/QU
çok teşekkürler cnm pazartesını bekliyoruz sabırsızlık ıle ınsallah duyulur da ıcımız rahat eder
sağol patikperisi teşekkür ederim evet 10 gün beklemek daha mantıklı sanırım peki şu anda doktora gitmeli miyim sizce zaten kese görünmicek bu değerle bi arkadaşımızın söylediğine göre 1500-2000 arası görünüyomus kusura bakmayın ilk hamileliğim de biraz fazla heyecan yaptım o yüzden
:) doğru insan içinde de tutamıyor ki.. allah nazarlardan korusun inşallah :) çok riskli bi süreç aslında ilk aylar.. benim ikinci hamileliğim.. ilki çok zor geçmişti.. sürekli düşük tehtidi falan.. bulantı ne ararsan vardı.. bu sefer dedik bi kalp atışlarını duyalım ondan sonra söyleriz.. allah korur zaten masum yavrularımızı.. ama inan içinde tutmak çok zor.. bide bu akşam ki testten hayırlı haber alıyım da içimiz rahatlasın.. bu seferki sorunsuz geçsin inşallah..
merhabalar benımde ılk hamılelıgım 6.haftadayım cevremdende duydugum sanırım kalp atıslarını duyunca bırazdaha rahatlıyor olacagız ondan sonrakı surecte yıne ılk 3 ay onemlı dıye dusunuyorum bırde censel bırlıktelık ıcın ne dıyorlar arkadaslar bız baya korkuyoruz bu konuda ?
Arkadaslar doktorq gittim beta hcg 691 normal mi sizce 5 gün gecikti adetim
Canım senin bence canını sıkmana gerek yok.. adetim şu kadar geçti bu kadar geçti diye hesap yapma.. çünkü gerçekten yumurtlama adetlerin düzenli olsa bile belli olmuyor.. geç yumurtlamış olabilirsin.. geç döllenmiş olabilir.. bhcg yi beklenen adet tarihine göre hesaplamak hata aslında.. önemli olan artış..benim değerim pazartesi den beri güzel arttı ama bugün adetim gecikeli 5 gün oldu 190,5 çıktı bu normal mi asıl
Allah korusun düşük tehlikesi olduğu zaman ilişki olmamalı doktorlar eğer bi sorun yoksa bişe demiyolar ama bence bütün hamilelik boyunca olmaması gerekiyoda gelde anlat işteee
Canım senin bence canını sıkmana gerek yok.. adetim şu kadar geçti bu kadar geçti diye hesap yapma.. çünkü gerçekten yumurtlama adetlerin düzenli olsa bile belli olmuyor.. geç yumurtlamış olabilirsin.. geç döllenmiş olabilir.. bhcg yi beklenen adet tarihine göre hesaplamak hata aslında.. önemli olan artış..
9 aymı ayyy yapma cnm ya
walla bence çok yeni 4 haftalık.. zaten test sonucunda orda referans değerler var.. ona göre de 4 hafta gibi.. Pazartesi 26 civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.. yani hücre sayısı yeni artmaya başlamış demek bu.. adetin geçmemiş olması lazım daha pazartesi günü.. dediğim gibi 4 haftalık bence..peki bu değere göre kaç haftalık cnm doktor söylemedi daha belli değil dedi nasıl oluyo anlamış değilim
walla bence çok yeni 4 haftalık.. zaten test sonucunda orda referans değerler var.. ona göre de 4 hafta gibi.. Pazartesi 26 civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.. yani hücre sayısı yeni artmaya başlamış demek bu.. adetin geçmemiş olması lazım daha pazartesi günü.. dediğim gibi 4 haftalık bence..
Kızlar belim ve kasıklarım cok agrıyor adet olucak gibi korkudan defalarca tuvalete kontrole gittim 6 ay önce düsük yaptm korkuyorum simdi sevinemiyorum
Evet minik bir melek rabbim saglikla kucagimiza almayi nadip etsin canim senin bulantilarin baslaimi benim sabahlari degil oglende falan bulantim oldu bugun ilk defa normaldir heralde dimiCnm hic sorma. Hala saskinim bizimde icimizde bebek var artik. Hep burdan arkadaslari tebrik ederdim ama nasil bir duygu oldunu anlayamazdim. Sukurler olsun Rabbimize
Tatlim hic otobus tuttu mu seni hani bilirmisin bilmem ben cok kotu olurum otobuslerde oyle oluyorum arada ama Allahtan cok kisa anlik suruyo yoksa ayaga kalkamazdim afedersin kusardim yani. Onun haricinde nerem hamile benim diyom hicbir belirti yok. Bide arada uzume geliyor oda kisa suruyor. Sen nasilsinEvet minik bir melek rabbim saglikla kucagimiza almayi nadip etsin canim senin bulantilarin baslaimi benim sabahlari degil oglende falan bulantim oldu bugun ilk defa normaldir heralde dimi
Senin durumunda bi kizcagiz vardi ama ismini unuttum ya keske hatirlasam onla konussan. Kiza dusuk dediler. Ama hic inanmadi. Dr. Iki gun sonra gel deger muhtemelen dusecek demis gittiginde degeri dusmus . Sonra iki gun sonra yine gitmis Allahin mucizesi iste bol bol dua oku. Elini karnina koy.Rabbim sana bagislasin sagliklaDoktorumun verdigi bazi tahlilleru yaptirmak icin bugun bi hastaneye gittim.ben muayene etmeden sadece tahlilleri yazip yollar derken kadin muayeneye basladi.bilgilerimi aldi ve ultrasonla bakti.ve direk soyledigi sey cok yogun bir kanaman var buyuk ihtimalle bu hamileligin dusukle sonuclanacak her seye hazirlikli ol.bunun soyleme sekli bu mudur ya ?! Kendi doktorum da ilk muayene sonrasi aciklama yaparken 2 ihtimalin oldugunu bu kanamanin kesenin yerlesmeye calismasindan kaynakli damar yirtiklari olabilecegi ve kisa surede duzelecegi ilk ihtimalken,vucudun bebegi yabanci bir sey olarak algilayip ona tepki verdigni ve bunun sonucunun dusuk olabileceginin 2.ihtimal oldugunu gayet yumusatarak soyledi.
moralim direk yerle bir oldu ilk etapta.ama ben bastan beri doktorumun soyledigi iyi ihtimalin gerceklesecegini hissediyorum.
Is yerinden izin alip eve geldim ve yatar pozisyonda istirahat halindeyim.gunde 3 kez 200 mg progestan kullaniyorum.dista hic kanamam lekem vs yok.
Size sorum su
Gorunen bir kanamam mevcut degilse herhangi bir karin kasik ya da rahim agrim yoksa dusuk ihtimali hala mevcut mudur ?
ve bu durumda yapilabilecek seyler nelerdir
Doktorum 1 hafta sonraya telrar kontrol verdi oncesinde acil bir durum olursa gel dedi.
bana cokca dua edin lutfen.bebegimiz guclu dayanikli olsun ve su sikintili zamanlari atlatip keyifli bir hamilelik yasayayim
Canim çok sagol insallah Allah bebislerimizi bize bağışlar içime su serptin artık hayırlısını dilemek kaliyor bizlerecnm stres yapma bebek yerleşirken öyle ağrı ve sancılar oluyo aynısı bende de var dua et bol bol normal bunlar içini ferah tut rabbim melekleri korur şüphen olmasın Allaha emanet et sen gerisini düşünme
Deger filan bakma durumu yok henuz.doktorum oyle bi seyi henuz istemedi.perinatoloji uzmanibir prof.cok guveniyorum.insallah bu ilimli tavri cok da kotu bir durumda olmadigimdandir.Senin durumunda bi kizcagiz vardi ama ismini unuttum ya keske hatirlasam onla konussan. Kiza dusuk dediler. Ama hic inanmadi. Dr. Iki gun sonra gel deger muhtemelen dusecek demis gittiginde degeri dusmus . Sonra iki gun sonra yine gitmis Allahin mucizesi iste bol bol dua oku. Elini karnina koy.Rabbim sana bagislasin saglikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?