♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
kızlar benim son adetim 22 eylüldü 26-27 güne bir olurdum. tam 30 gün sonra 2 test yaptım 1. testte tek çizgi çıktı 2. testi yaptım çünkü bir şeyler olduğunu düşündüm çok çok silik çizgi çıktı.onun üzerine hastanede kan testi yaptırdım 25,2 çıkmış değerim.acildeki doktor da çok yeni galiba gebelik demiş. ertesi günü doktorumu aradım değerimi söyledim 1 hafta 10 gün sonra gel ancak o zaman görebilirim dedi. benim de canım sıkıldı tekrar gebelik testi aldım değer yükselirse silik çizgi belirginleşir diye düşündüm. kan testinden 3 gün sonra yani bugün yaptım yine silik çizgi çıktı doktora gidene kadar nasıl dayanacağım ben yükselmiyor mu değerim acaba :

Canım endiselenme sağlık ocağına gidip kan değerine baktirabilir sin. Ben sat a göre 8 gün önce öğrendim 2 kere baktirdim kanda. Dayanamadim gittim bugün anca kese ve kist göründü haftaya randevu verdi. Seni anlıyoruz ama sabret ve dua et canim. Erken gitsen daha da kötü oluyor. Tekrar cagiriyo falan . Umarım gönlünce olur

Kizlarr ben sifayi cok fena kapmism. Hapsiriorm burnum tikali halsizm. Ilac kullanamayacagima gore neler yapablrm ki?
Geçmiş olun canım, öncelikle kendini sıcak tut ve dinlen. Sonra bol su iç. Bunun yanında daha önce tarif ettiğim zencefilli limon çayından günde 2 bardak içebilirsin.( hem de mide bulantısına iyi geliyor) bu vücudu ısıtıyor. Ayrıca kuşburnu çayı da içebilirsin. Umarım faydası olur.

inşallah öyle olur canım.yarın olmazsa özel hastanenin aciline gideyim içim rahatlar belki.

Tskkrler canm. Zencefilli balli sicak su ve kusbrnu ictm. Bi kac tane de mandalina. Tuzlu suyla gargara derkenn. Hala fenalardayim insallah yarina iyilesmis olurum ya

deryacım merhaba...hamilelik dönemi idrar enfeksiyonu oluyormuş geçici durum canını sıkma sakın... toksoplazma durumu sanırım sende de çıkmış...bende de var..kedi köpekten uzak duracağız artık, yeşillikleri sirkeli suya bastırmadan yememeye çalış, dışarda yersen de bol limon ve sirke yap tatlım salatana...dediğin doğru 3 gün geçiyor 3 hafta gibi geliyor insana..ben de çok kötü şeyler yaşadım dün anlatıcam onu da genel olarak..tüm arkadaşlar bilsin tecrübe olsun...inş değerlerin düzelir cnm en yakın zamanda da keseyi ve kalbini görürsün..sevgiler

Kizlarr ben sifayi cok fena kapmism. Hapsiriorm burnum tikali halsizm. Ilac kullanamayacagima gore neler yapablrm ki?
gece yatarken c vitamin al tatlım sabaha kadar vücudu toparlıyor..ben böyle durumlarda amway in c plus'ını kullanıyorum..ertesi güne iyileşiyorum şükürler olsun...akşamleyin yine sıcak suyun içine limon, zencefil, karabiber ve tarçın karıştırıp iç..hiç bişeyin kalmaz allahın izniyle...

merhaba kızlar...
ben görmeyeli topiğimiz bayağı hızlı ilerlemiş, sizleri yakalamak zorlaştı :)
yeni katılan anne adayları hoşgeldiniz şeker grubumuza tebrik ederim sizleri :)
kese ve kalp atışı duyan anneler, sizleri de tebrik ediyorum...rabbim hepimizin miniği sağlıkla kucağımıza aldırsın inş.

size dün yaşadığım kötü olayı anlatmak istiyorum..kusura bakmayın uzun olabilir birazcık özür dilerim, mümkün olduğunca kısa kesicem.. sizlerin de başına gelirse diye de anlatmak istiyorum..
ben keseyi 2 hafta önce ilk kontrolümde görmüştüm, geçen hafta cuma günü de kalp atışlarını görmüştüm 2 mm'lik mercimek tanemin...ve vücudum hamilelik görüntüsünü bana çok çabuk oturtmuştu..artık eski kıyafetlerime sığamıyorum, düğmeleri açık geziyorum, ve oturunca da göbeğimin üstünde bir kısım yığılma oluyordu.. göğüsler desen 10 numara 5 yıldız dolgun :) dün sabah kaltığımda hiçbir şey yok gibi göğüslerim normale dönmüş, karnımdaki şişlik gitmiş hatta göbeğimi içime bile çekebiliyorum, giydiğim kıyafet cuk diye üstüme oturdu..neyse dedim kabızlık geçince düzeldi diye umursamadım..öğleden sonra o kadar yememe rağmen hala şişlik yok...ilk bebeğim düştüğünde de karnımın şişliği hemen inmişti aynı gün...beni aldı bir korku kesin dedim gitti bebeğim...2 gözüm 2 çeşme ama nasıl ağlıyorum durduramıyorum kendimi, olumlu düşünme felan hak getire...pztsi kontrolüm vardı, hemen gittim doktora ağlaya ağlaya..kadına derdimi felan anlatamıyorum ağlamaktan..noldu diyor zar zor karnım indi diyebildim...yat bakalım hemen dedi, kanaman yoksa yoktur bişey diyor ama yok namümkün ikna olamıyorum..neyse hemen ultrasonla baktık, sıkışık olmadığım halde hemen baktık bebeğim orda, kalbi de hala pıtıdı pıtıdı atıyor..2 mmlik mercimeğim 1 haftada boy atmış 9 mm olmuş, kesenin içinde tırtıklı tırtıklı duruyor, bir kuyruğu olmuş :)
doktorum sağolsun beni çok rahatlattı, ilk hamilelğinde düşük yapam anneler genelde aynı şeyi yaşamaktan korkup böyle telaş yapabiliyorlar dedi..durum şuymuş sevgili anneler, bu sevgili progesteron hormonumuz varya bizim, işte o bebek oluştuğunda vücudu hamileliğe hazırlamak için hemen şişirirmiş, sonra normale rutine dönermiş..doktorum kile bile verebilirsin dedi.. zira ben de diyorum daha 7 haftalık bebişle böyle kilo aldım, sonunu nasıl getiricem...kate middleton'a bakıyorum dört aylık hamile karnı dümdüz :) diyorum düşeşlerin karnı çıkmıyor galiba :) şaka bir tarafa çok kötü bir cuma günü geçirdim..rabbim hepimizi kötü haber almaktan korusun..hepimizin bebeğini sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin..amin (sübhaneke dinimiz amin :) )
bebişlerimizle böyle yuvarlanıp oyunlar oynayalım inş. hepinize sevgiler
NOT: Biraz uzun oldu lütfen kusura bakmayın..

Geçmiş olsun ve hayırlısı ile kucağına al inşallah.

canım benim için çok faydalı bir bilgilendirme yazısı olmuş. en az senin kadar teleşlıyım benimde ilki düşük oldugu için ve sürekli vücudumu takipteyim. teşekkür ederim bilgilendirmen için.

Canm malesef vitamnler bitms evde bn de aksama dogru hasta oldgm icn onlem naminA yapilabilck bisey kalmamisti. Dedign gbi zencefilli karisimi ictim, bi de kusburnu cayi. Gece bigaz agrisi ve burun tikanikligindan defalarca kalktm malesef. Surekli hapsiriorum. Her kalktigmda tuzlu suyla gargara falan yaptim ama nafile. Doktora gideym diorum ama yat dinlen der o da sanirim. Nrmalde kekik yagi icerdim iyi glrdi bana bi kac damlasi ama su an riskliymis internette okudgm kadaryla. Ay uyku tutmui die ne cok yazdim, aman hamisler kendinze dikkat edin walla ilacsiz toparlamak zormus

Ayy bu sislik gidecek mi yaniii Walla cok mutlu oldm cnku gece bazn gogus agrisna bile uyaniyorum donerken falan degdikce aciyo. Bole bi durumda panik yapmayalim sadece sevinelm o halde normale dondugunde Teskkrler tecrubeni paylastgn icn. Bu arada ultrasndaki tarhle sata gore hesaplanan tarh tam turuyo mu canm? Benm ultrasnda iki uc gnluk bi fark cikti dr onemli deil dedi ama annelik iste herkese sormam lazm

Geçmiş olsun canım, boşa telaşlanmışsın ama neticede şişliğin inmesi güzel:) Ben azıcık bir şey yiyorum davul gibiyim. Midem hep dolu gibi. Hamilelikte dispepsi deniyormuş yani bir nevi hazımsızlık. Tüp gaz gibiyim. Gaz sancıları çok rahatsız ediyor.Ah bu hormonlar! Pantolon giymek 2 haftadır imkansız görünüyor:) Benim de biraz normalleşse iyi olacak. Tüm dualarına gönülden Amin diyorum canım.

cnm okurken başta üzüldüm ama çok şükür bebeğin seninle Allahım korusun tüm melekleri güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah sağ salim kucağına alırsın:)

Gecmis olsun ihlamur da icebilirsin iyi gelir

Canım benim de bir terrier köpeğim var evde değil bahçede kalıyor ama herşeyiyle ben ilgilenirdim. Hamişliği öğrendiğimden beri fazla yaklaşamıyorum gönlümce sevemiyorum bıdığı. Bakımını eşime devretttim. Küstü bana yazık ama ne yapayım zor...Şu toxoplazma korkusundan (gerçi testim de temiz çıktı ama) kediye köpeğe dikkat etmemiz lazım. Özellikle kedisi olanlar dikkat edin. Ete ve yumurtaya da dokunmayacakmışız dokunursak da bol sabunla yıkayacakmışız ellerimizi. Aynen ben de sebzeleri sirkeli suda bekletip öyle yıkıyorum.

canım çok teşekkürler. iltihapla ilgili benim bi derdim yok da tek endişem susam taneme zarar vermesi. umarım bi sorun yaratmaz. senin durumun nedir. umarım çok önemli bir şey yoktur. hamileyiz diye sakınıyoruz ya kendimizi başımıza gelmeyen kalmıyor sanırım. rahat davransak belki herşey daha iyi gidecek ama olmuyor işte. keseciği gördük de birr hafta snra kalp atışını duyarız inş canım.

monga , canım durumunu okudum. sen anlatırken ben kötü birşey olduğunu tahmin etmedim bile. ne güzel bebeğin kalbi de pıtı pıtı atıyor. maşallah serpilmiş. ben de çok kilo aldım. maalsef aldığım kilolar yazdan kaldı. keşke bilinçli planlı kilo veriip başlasaydım hamileliğe ancak artık geç mekik de çekmek istemiyorum karnımı içime çekmek bile istemiyorum zarar vermemek için. ama bu işteh da böyle devam ederse bakalım kaç kilo alcam. hamile değilken hamile aradaşlarımın üzüldüğünü görürdüm çok şiştim de felan diye. ben de düşünürdüm ki ben hiç üzülmüycem normal olması gereken öyle. nasıl olsa doğum sonrası verilir diyordum ama öyle olmuyormuş. şu ann aldığım kilolara değilde öncesinde aldığım kilolara biraz üzülüyorum açıkcası. ama napalım doğanın kanunu bu. mecbur alacağız önemli olam minoşların sağlıklı olması. bakalım biz de senin gibi yeniden eski formumuza kavuşabilcekmiyiz ilk haftalarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…