♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
T
kızlaarr evinde kedi olan var mı? benim ilkinde de vardı şimdi de var :) umarım bi sorun olmaz
Toxoplazma testini yaptırmani öneririm Canim...bende kedi baktım zamanında... Aşıları düzenli olduğu müddetçe ve çığ hiç bir gıda geçirmediğini zaman bir şey olmaz Allahin izniyle...ama testi yaptir ...:)

Mrb kızlar size hhoscakalin dedim ama bu sırada hic bir konusmanizi kacirmadim nasılsınız bakalım :) minnaklar nasıl
Hosgeldin canım. Bende persembeden beri yazmasamda buralardayım. 6+4 benimde persembe gunu kontrole gidicem allah kısmet ederse. Kader günüm persembe yani. Sen ne zaman gidiceksin karar verdin mi? Umarım hayırlı haberler veririz birbirimize. Bunu okadar çok istiyorumki

Bende dün gittim sat 23 eylül. Kese göründü ve kocaman bir kist de varmış . Dr. Rahatlattı ama kafamda hep sorular. Bişey soramadim ki o anda. Sonra tam çıkarken kartını verdi hafif lekelenmeler falan olabilir normal bu dönemlerde telaş yapma hangi saat olursa olsun ara dedi. Buna da takıldım. Çok şükür öyle bi durum olmadı. Ama kalp atışlarıni görene dek içim rahat etmeyecek. 5.5 yaşında oğlum var ilk hamile likte hiç aklıma bir şey gelmemişti. Sadece hafta hafta gelişimini takip etmiştim. Ay bunda neler neler aklıma geliyo

Kızlar bgn basıma gelmeyen kalmadı ;( bir ağrı bir ağrı böylesi olmadı bi batma hissi sanki bıçak saplandı agla agla nasil da korkuyorum kendimi acilde buldum dr baktı kese herşey normal dedi kaç haftandasin dedi SATAgore 6+3 dedim yok dedi 5haftaliksin sen dedi :/ bi 10 gün sonra kalp atışı da düşer ultrasona dedi. Nasıl yaa ben 7.haftaya gidiyorum derken 5e döndüm anlamadım bi yandan sevindim kalp atışı olmaması için normalmis demekki diye bi yandan da şaşırdım betam 10 gün önce 7000di bnm 5haftaya uyumlu diyordu eee bu ne o zaman ? Bi fikri olan var mi ? Bu hafta kalp atışı için gitmeyi düşünüyordum gitmiycem o zaman.

Kızlar bgn basıma gelmeyen kalmadı ;( bir ağrı bir ağrı böylesi olmadı bi batma hissi sanki bıçak saplandı agla agla nasil da korkuyorum kendimi acilde buldum dr baktı kese herşey normal dedi kaç haftandasin dedi SATAgore 6+3 dedim yok dedi 5haftaliksin sen dedi :/ bi 10 gün sonra kalp atışı da düşer ultrasona dedi. Nasıl yaa ben 7.haftaya gidiyorum derken 5e döndüm anlamadım bi yandan sevindim kalp atışı olmaması için normalmis demekki diye bi yandan da şaşırdım betam 10 gün önce 7000di bnm 5haftaya uyumlu diyordu eee bu ne o zaman ? Bi fikri olan var mi ? Bu hafta kalp atışı için gitmeyi düşünüyordum gitmiycem o zaman.

Cnm ben de perşembe gidecektim ama su an tamamen karistim :/

Bide ben eğer suan 5haftaliksam benim kesem 10 ggün önce nasil göründü ? Ya da hasta olmama daha 15 gün varken kanda nasıl beta yuksek çıktı ilişkiden5 ggün sonra mi pozitif çıkar kanda pfff :/ :/

sana demıstık bak kotuseyler dusunme Insallah bebegının kalp atıslarını da duyarsın canım

canım bende anlamadım ya. 10 gün falan bekleme bence kendi doktoruna gıt sen. baksana hepsi başka birsey diyor. nasıl iş bu.doktorlara da guvenemıyceksek artık napalım.

Aman hem de nasıl bir rahatlama,
Başta riskli gebelik dedi, 10 gün kadar yattım,
Keseyi gördüğünde bile kalp atışlarını duymadığımız için hiçbir yasağı kaldırmadan aynen yatmaya devam demişti,
Kalp atışlarını duyunca rahatladı, bazı yasakları kaldırdı,
Ben de işler yolunda diye düşünmeye başladım,

Hamileliğin keyfini çıkar diyor herkes de, bana biraz stresli geldi,
Kucağa almadan sevinmek yok

Bence de canım en iyisi kendi doktoruna git, iyi bir ultrasonla baksın ve kafandaki tüm soruları sorarak içini ferahlat...

Ay

Aynen, canım öyle ekşi,tuzlu şeyler istiyor,
Salatanın suyu, turşu ve suyu çok cazip şu ara,
İki gün üst üste de turşu yedim, yanlış mı yaptım acaba ?
off ya ben de dun gıttım cesıt cesıt tursu aldım patlıcan dolmasına kadar .Ne yanı yıyemeyecekmıyız

En soN acile gittiğim dr a bebek var mi yok mu diye sormadim bi siknti yok dimi dedim yk yolunda hersey 5 haftaliksin dedi bebegi görmüştür o zaman dimi
Gebelik haftası vermesi için kese içindeki cenini ölçmesi gerek,
Onun ölçülerine göre hafta bilgisi çıkıyor ultrason ekranında

Oyle cnm fazla dusunmemek lazm galiba ya yoksa her syde pimpiriklenilebilio

Ay

Aynen, canım öyle ekşi,tuzlu şeyler istiyor,
Salatanın suyu, turşu ve suyu çok cazip şu ara,
İki gün üst üste de turşu yedim, yanlış mı yaptım acaba ?
Walla bn de eksi namina ne varsa yiyirum paso. Tatliyi cok severdm normalde ama gozum limondan tursudan baharatli seylerden baska bisey gormuo ki:) tabi abartmamak lazm ama onn disnda bi siknti olmaz bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…