- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.141
Toxoplazma testini yaptırmani öneririm Canim...bende kedi baktım zamanında... Aşıları düzenli olduğu müddetçe ve çığ hiç bir gıda geçirmediğini zaman bir şey olmaz Allahin izniyle...ama testi yaptir ...:)kızlaarr evinde kedi olan var mı? benim ilkinde de vardı şimdi de var :) umarım bi sorun olmaz
Hosgeldin canım. Bende persembeden beri yazmasamda buralardayım. 6+4 benimde persembe gunu kontrole gidicem allah kısmet ederse. Kader günüm persembe yani. Sen ne zaman gidiceksin karar verdin mi? Umarım hayırlı haberler veririz birbirimize. Bunu okadar çok istiyorumkiMrb kızlar size hhoscakalin dedim ama bu sırada hic bir konusmanizi kacirmadim nasılsınız bakalım :) minnaklar nasıl
kızlaarr evinde kedi olan var mı? benim ilkinde de vardı şimdi de var :) umarım bi sorun olmaz[/QUOTE
Canım kedinin kumunu sen dökme o işi bir başkasına bırak. Hamişlere tehlikeliymiş...
Hosgeldin canım. Bende persembeden beri yazmasamda buralardayım. 6+4 benimde persembe gunu kontrole gidicem allah kısmet ederse. Kader günüm persembe yani. Sen ne zaman gidiceksin karar verdin mi? Umarım hayırlı haberler veririz birbirimize. Bunu okadar çok istiyorumki
Evet ya nasi bi kombi asyon olcak bakalim. Once saglik tabi gerisi teferruat:)Hehe
Hehe biz ikimiz de sarışınız :) ama insan çok merak ediyor , ağzı burnu nasil 'olacak diye :)
ay ıyıkı geldın ben de senı merak edıyordum hı gelısme var mı canımMrb kızlar size hhoscakalin dedim ama bu sırada hic bir konusmanizi kacirmadim nasılsınız bakalım :) minnaklar nasıl
sana demıstık bak kotuseyler dusunme Insallah bebegının kalp atıslarını da duyarsın canımKızlar bgn basıma gelmeyen kalmadı ;( bir ağrı bir ağrı böylesi olmadı bi batma hissi sanki bıçak saplandıagla agla nasil da korkuyorum kendimi acilde buldum dr baktı kese herşey normal dedi kaç haftandasin dedi SATAgore 6+3 dedim yok dedi 5haftaliksin sen dedi :/ bi 10 gün sonra kalp atışı da düşer ultrasona dedi. Nasıl yaa ben 7.haftaya gidiyorum derken 5e döndüm anlamadım bi yandan sevindim kalp atışı olmaması için normalmis demekki diye bi yandan da şaşırdım betam 10 gün önce 7000di bnm 5haftaya uyumlu diyordu eee bu ne o zaman ? Bi fikri olan var mi ? Bu hafta kalp atışı için gitmeyi düşünüyordum gitmiycem o zaman.
canım bende anlamadım ya. 10 gün falan bekleme bence kendi doktoruna gıt sen. baksana hepsi başka birsey diyor. nasıl iş bu.doktorlara da guvenemıyceksek artık napalım.Kızlar bgn basıma gelmeyen kalmadı ;( bir ağrı bir ağrı böylesi olmadı bi batma hissi sanki bıçak saplandıagla agla nasil da korkuyorum kendimi acilde buldum dr baktı kese herşey normal dedi kaç haftandasin dedi SATAgore 6+3 dedim yok dedi 5haftaliksin sen dedi :/ bi 10 gün sonra kalp atışı da düşer ultrasona dedi. Nasıl yaa ben 7.haftaya gidiyorum derken 5e döndüm anlamadım bi yandan sevindim kalp atışı olmaması için normalmis demekki diye bi yandan da şaşırdım betam 10 gün önce 7000di bnm 5haftaya uyumlu diyordu eee bu ne o zaman ? Bi fikri olan var mi ? Bu hafta kalp atışı için gitmeyi düşünüyordum gitmiycem o zaman.
Canm bnm devlette cok sevdigm bi doktr vardi onla devam etmeyi cok isterdin cok ilgili kibar bi bayandi sen sormadan zatn her syi guzel guzel anlatiodu. O da hamileydi yalnz izne ayrilms. Bn de ozele gittm mecburen. Ozeldeki dr da iyiydi, biz de kalp atislarni duydukBnm de 6+6 ya da tam 7 haftalk olmasi gerekiodu ama ultrasonda 6+4 cikti. Ya gec yerlesmistr rahme bi iki gn dedi. Ya da tamamen teknolojidn kaynaklanan sapmadir. Bi kac gnluk farkliliklari onemsemiyorz hatta bazn bi hafta bile farkli cikabiliyo dedi. Hayrli olsn sana da canm kalp atislarini duynca ben cok rahatladm, sende de oyle oldu dimi
ah bilsem
ama bence de yenmeli az birşey turşu
en azından ben yiyorum
Bence de canım en iyisi kendi doktoruna git, iyi bir ultrasonla baksın ve kafandaki tüm soruları sorarak içini ferahlat...Kızlar bgn basıma gelmeyen kalmadı ;( bir ağrı bir ağrı böylesi olmadı bi batma hissi sanki bıçak saplandıagla agla nasil da korkuyorum kendimi acilde buldum dr baktı kese herşey normal dedi kaç haftandasin dedi SATAgore 6+3 dedim yok dedi 5haftaliksin sen dedi :/ bi 10 gün sonra kalp atışı da düşer ultrasona dedi. Nasıl yaa ben 7.haftaya gidiyorum derken 5e döndüm anlamadım bi yandan sevindim kalp atışı olmaması için normalmis demekki diye bi yandan da şaşırdım betam 10 gün önce 7000di bnm 5haftaya uyumlu diyordu eee bu ne o zaman ? Bi fikri olan var mi ? Bu hafta kalp atışı için gitmeyi düşünüyordum gitmiycem o zaman.
kızlar benim kesem 6mm cıktı çok mu küçük ki haftaya bidaha gel dedi. normal dedi bide gebelik haftası vermiyor dedi sanırım erken daha
off ya ben de dun gıttım cesıt cesıt tursu aldım patlıcan dolmasına kadar .Ne yanı yıyemeyecekmıyızAy
Aynen, canım öyle ekşi,tuzlu şeyler istiyor,
Salatanın suyu, turşu ve suyu çok cazip şu ara,
İki gün üst üste de turşu yedim, yanlış mı yaptım acaba ?
Gebelik haftası vermesi için kese içindeki cenini ölçmesi gerek,
Onun ölçülerine göre hafta bilgisi çıkıyor ultrason ekranında
Oyle cnm fazla dusunmemek lazm galiba ya yoksa her syde pimpiriklenilebilioAman hem de nasıl bir rahatlama,
Başta riskli gebelik dedi, 10 gün kadar yattım,
Keseyi gördüğünde bile kalp atışlarını duymadığımız için hiçbir yasağı kaldırmadan aynen yatmaya devam demişti,
Kalp atışlarını duyunca rahatladı, bazı yasakları kaldırdı,
Ben de işler yolunda diye düşünmeye başladım,
Hamileliğin keyfini çıkar diyor herkes de, bana biraz stresli geldi,
Kucağa almadan sevinmek yok
Walla bn de eksi namina ne varsa yiyirum paso. Tatliyi cok severdm normalde ama gozum limondan tursudan baharatli seylerden baska bisey gormuo ki:) tabi abartmamak lazm ama onn disnda bi siknti olmaz bnceAy
Aynen, canım öyle ekşi,tuzlu şeyler istiyor,
Salatanın suyu, turşu ve suyu çok cazip şu ara,
İki gün üst üste de turşu yedim, yanlış mı yaptım acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?