- 13 Mayıs 2014
- 699
- 665
- 123
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.121
Ayy bu sislik gidecek mi yaniiiWalla cok mutlu oldm cnku gece bazn gogus agrisna bile uyaniyorum donerken falan degdikce aciyo. Bole bi durumda panik yapmayalim sadece sevinelm o halde normale dondugunde Teskkrler tecrubeni paylastgn icn. Bu arada ultrasndaki tarhle sata gore hesaplanan tarh tam turuyo mu canm? Benm ultrasnda iki uc gnluk bi fark cikti dr onemli deil dedi ama annelik iste herkese sormam lazm
Negzel dedin bacim walla haklisinncnm benim doktorum bu tür şeylere bakmıyor ben hangi sat dediysem o tarih..yok sat ınla uyumlu yok gelişmemiş sen geriden gidiyorsun gibi olumsuz tek bir şey çıkmadı daha..o nedenle bilmiyorum..inan sat uyumuyla bebek uyumuna da hiç bakmıyorum..benim için hiç önemli değil.. 100 gr eksik yada fazla doğmak gibi birşey benim için..yeter ki sağlıklı olsun, kalbi atsın ve sağlıkla sevgiyle hayırla kucağıma gelsin..dünyalar benim zaten...
Büyük geçmiş olsun , en kısa zamanda iyileşirsin inşaAllah tatlımmm , kendine dikkat et e miCanm malesef vitamnler bitms evde bn de aksama dogru hasta oldgm icn onlem naminA yapilabilck bisey kalmamisti. Dedign gbi zencefilli karisimi ictim, bi de kusburnu cayi. Gece bigaz agrisi ve burun tikanikligindan defalarca kalktm malesef. Surekli hapsiriorum. Her kalktigmda tuzlu suyla gargara falan yaptim ama nafile. Doktora gideym diorum ama yat dinlen der o da sanirim. Nrmalde kekik yagi icerdim iyi glrdi bana bi kac damlasi ama su an riskliymis internette okudgm kadaryla. Ay uyku tutmui die ne cok yazdim, aman hamisler kendinze dikkat edin walla ilacsiz toparlamak zormus
Hoşdeldiinn , iyiyiz şükür , siz nasılsınız bakayımmMrb kızlar size hhoscakalin dedim ama bu sırada hic bir konusmanizi kacirmadim nasılsınız bakalım :) minnaklar nasıl
Hoşdeldiinn , iyiyiz şükür , siz nasılsınız bakayımm
hoşgeldin maşallah sizee bizde bugün itibariyle 5+3 olduk ve yarın kontrolümüz var cok heyecanlıyımHosbuldum Cnm iyiyim ben yani biz iyiyiz :) gün itibariyle 6+3 olduk :)
Ohh ne güzel...bizde tam 7 olduk...:) Rabbim sağ salim buyumelerini kucagimiza almamızı nasip eylesin caniim..:)Hosbuldum Cnm iyiyim ben yani biz iyiyiz :) gün itibariyle 6+3 olduk :)
O cuma gününden sonra on gün sayarak git bence canim... Keseyi karından görür o zaman büyük ihtimalle...:) 5000 6000 civari olması gerekiyor görmesi için...selam kızlar ben daha hıc kontrole gıtmedım bu hafta gıtcem ınsallah adet tarıhımın uzerınden 5 gun gectı beta hcg cuma gunu 257 idi daha cok yenı merak ettıgım bısı var keseyı gormek ıcın doktor vajınal mı yoksa karından mı bakıyo karından bakması ıcın ne zaman gıtmem lazım?
Walla surekli mandalina yiorum temel besin kaynagim oldu su anBüyük geçmiş olsun , en kısa zamanda iyileşirsin inşaAllah tatlımmm , kendine dikkat et e mi
Ne cabuk 'biz' olduk dimi:) benm de esim dio ki seni ozledm. Diorum bi daa dusun beni mi bizi miHosbuldum Cnm iyiyim ben yani biz iyiyiz :) gün itibariyle 6+3 olduk :)
İyi ediyorsun bol bol c vitamini al...:) evet bende ilk öğrendiğimm zaman hamileliğinin grip oldum...zor atlattim...bir an evvel atlat inşaAllah...düşünmem mi... Geliyor arada aklıma... Ama eşimle bizi çok benzetirler... Babasına da cekse bana da cekse ikimize de benzer inşaAllahKizlar bu arada tabiki onceligimiz her zaman saglik. Ama bunla beraber hic dusunmeye basladiniz mi acaba kime benzeyecek falan diye:)
Ayni durum bizde de var birnrmze benzetrlerİyi ediyorsun bol bol c vitamini al...:) evet bende ilk öğrendiğimm zaman hamileliğinin grip oldum...zor atlattim...bir an evvel atlat inşaAllah...düşünmem mi... Geliyor arada aklıma... Ama eşimle bizi çok benzetirler... Babasına da cekse bana da cekse ikimize de benzer inşaAllah
oo cok yuksekmıs o zaman benım önümüzdekı hafta sonu yada dıger hafta gıtmem lazım pekı kalp atısı kese goruldukten kac gun sonra duyuluyor kusura bakmayın herseyı soruyorum ama ilk hamileliğim tecrubesızımO cuma gününden sonra on gün sayarak git bence canim... Keseyi karından görür o zaman büyük ihtimalle...:) 5000 6000 civari olması gerekiyor görmesi için...
oo cok yuksekmıs o zaman benım önümüzdekı hafta sonu yada dıger hafta gıtmem lazım pekı kalp atısı kese goruldukten kac gun sonra duyuluyor kusura bakmayın herseyı soruyorum ama ilk hamileliğim tecrubesızım
Hehe biz ikimiz de sarışınız :) ama insan çok merak ediyor , ağzı burnu nasil 'olacak diye :)Ayni durum bizde de var birnrmze benzetrlerAma o daha sarisin benden ona cekebilir siknti yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?