♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

cnm benim doktorum bu tür şeylere bakmıyor ben hangi sat dediysem o tarih..yok sat ınla uyumlu yok gelişmemiş sen geriden gidiyorsun gibi olumsuz tek bir şey çıkmadı daha..o nedenle bilmiyorum..inan sat uyumuyla bebek uyumuna da hiç bakmıyorum..benim için hiç önemli değil.. 100 gr eksik yada fazla doğmak gibi birşey benim için..yeter ki sağlıklı olsun, kalbi atsın ve sağlıkla sevgiyle hayırla kucağıma gelsin..dünyalar benim zaten...

Negzel dedin bacim walla haklisinn Saglikla huzurla ve hayirlisiyla gelsin bebislerimiz

Mrb kızlar size hhoscakalin dedim ama bu sırada hic bir konusmanizi kacirmadim nasılsınız bakalım :) minnaklar nasıl

Büyük geçmiş olsun , en kısa zamanda iyileşirsin inşaAllah tatlımmm , kendine dikkat et e mi

selam kızlar ben daha hıc kontrole gıtmedım bu hafta gıtcem ınsallah adet tarıhımın uzerınden 5 gun gectı beta hcg cuma gunu 257 idi daha cok yenı merak ettıgım bısı var keseyı gormek ıcın doktor vajınal mı yoksa karından mı bakıyo karından bakması ıcın ne zaman gıtmem lazım?

O cuma gününden sonra on gün sayarak git bence canim... Keseyi karından görür o zaman büyük ihtimalle...:) 5000 6000 civari olması gerekiyor görmesi için...

Büyük geçmiş olsun , en kısa zamanda iyileşirsin inşaAllah tatlımmm , kendine dikkat et e mi
Walla surekli mandalina yiorum temel besin kaynagim oldu su an Yalniz ilac canmis yaa ne burun akintisi ne boaz agrisi kaliodu. Smdi gerckten dinlenmek lazm ama calisirken ne mumkun Bndan bole hasta olmadan onlem almak bar sadece snra caresi yok

Kizlar bu arada tabiki onceligimiz her zaman saglik. Ama bunla beraber hic dusunmeye basladiniz mi acaba kime benzeyecek falan diye:)

Kizlar bu arada tabiki onceligimiz her zaman saglik. Ama bunla beraber hic dusunmeye basladiniz mi acaba kime benzeyecek falan diye:)
İyi ediyorsun bol bol c vitamini al...:) evet bende ilk öğrendiğimm zaman hamileliğinin grip oldum...zor atlattim...bir an evvel atlat inşaAllah...düşünmem mi... Geliyor arada aklıma... Ama eşimle bizi çok benzetirler... Babasına da cekse bana da cekse ikimize de benzer inşaAllah

Ayni durum bizde de var birnrmze benzetrler Ama o daha sarisin benden ona cekebilir siknti yok:)

O cuma gününden sonra on gün sayarak git bence canim... Keseyi karından görür o zaman büyük ihtimalle...:) 5000 6000 civari olması gerekiyor görmesi için...
oo cok yuksekmıs o zaman benım önümüzdekı hafta sonu yada dıger hafta gıtmem lazım pekı kalp atısı kese goruldukten kac gun sonra duyuluyor kusura bakmayın herseyı soruyorum ama ilk hamileliğim tecrubesızım

Canım keseyi gördükten bi 10 gün sonra bebeği ve kalp atışalarını duyman mümkün ancak herkeste aynı olmayabilir tabiki genel olarak bu şekilde

kızlaarr evinde kedi olan var mı? benim ilkinde de vardı şimdi de var :) umarım bi sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…