♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Ay

Aynen, canım öyle ekşi,tuzlu şeyler istiyor,
Salatanın suyu, turşu ve suyu çok cazip şu ara,
İki gün üst üste de turşu yedim, yanlış mı yaptım acaba ?
cnm dr a gittiğinde bakıyorlar zaten ellerine ayaklarına dimi şişlik varmı diye bende şimdilik bir şey yok tansiyon problemimde yok o yüzden abartmadan yiyorum öyle bitane cornişon filan o kadarcık birşey olmaz herhalde

Walla bn de eksi namina ne varsa yiyirum paso. Tatliyi cok severdm normalde ama gozum limondan tursudan baharatli seylerden baska bisey gormuo ki:) tabi abartmamak lazm ama onn disnda bi siknti olmaz bnce

Valla ben de ekşi-tuzlu şeylere dayanamıyorum. Hatta limonu tuzlayıp yediğim bile oluyor.
Turşu çok tuzlu olduğu için mutlaka zararlıdır ama az tüketip bol su içersek sanırım daha az dokunur. :)

Walla bn de eksi namina ne varsa yiyirum paso. Tatliyi cok severdm normalde ama gozum limondan tursudan baharatli seylerden baska bisey gormuo ki:) tabi abartmamak lazm ama onn disnda bi siknti olmaz bnce
Bende tursudan sogudum goresim gelmiyo demekki farkli farkli herkes

Çok Çok geçmiş olsun.. Allah birdaha o kötü günleri yaşatmasın inşallah.. Sen korkma ki bebişi de korkutma.. Allah nazarlardan korusun..

hsnoya cım ikinizinde iyi olmasına çok sevindim
bu arada dr işini ne yaptın araştırdın mı hiç yoksa aynı dr la devam mı ediceksin

Kızlar ben yedi haftalığım henüz ama ara ara kasıklarımda hafif batmalar oluyor hala normalmi korkuyorum ya doktora da 3 hafta snra gidcem

Kızlar ben yedi haftalığım henüz ama ara ara kasıklarımda hafif batmalar oluyor hala normalmi korkuyorum ya doktora da 3 hafta snra gidcem

Ben de 7 haftanın içindeyim bugün doktor kontrolüm var. İnşallah bugün kalp atışlarını duyabiliriz yavrumuzun.
Bahsettiğin kasıkta batmalar bende de hala var, bazen çok şiddetli de olabiliyor, bugün mutlaka sorar sana da yazarım buradan :)

Bende de oluyor kasılmalar batmalar. Dr çok normal gaz dan oluyor dedi.

Bu arada bende çok turşu yiyorum. Dün markette turşu lari görünce agzimin suyu aktı hemen aldik. Ve inanılmaz ayran içiyorum. Anam erkek olacak galiba gene

Ayran çok iyi, hem kalsiyum alıyorsun, hem protein, hem de sıvı

İçimiz yanıyor bence, onu dindirecek, ferahlatıcı şeylere sarılıyoruz,
Ben de de bi domates aşkı doğmuştu ilk öğrendiğim zaman,
Allah hayırlara çıkarsın, sağlık olsun minişlerimize

Kızlar müthiş ötesi öğürüyorum. Ve çok bulantım oluyo. Elim ayağım titriyo ayağa kalkacak gücüm kalmadı artık. Napıcaö ben böyle.

Kızlar müthiş ötesi öğürüyorum. Ve çok bulantım oluyo. Elim ayağım titriyo ayağa kalkacak gücüm kalmadı artık. Napıcaö ben böyle.
Güzelim benim hiç bulşantım olmadı ama doktroum olursa kuru tuzlu şeyler ye demişti (çubuk kraker, galeta gibi)
Sakız çiğnemek de iyi geliyor diye okumuştum. Bir dene istersen.

canım doktorunla konus ılac yazsın cok ıyı gelıyorlar .ben de ılac kullanmadan once yataktan cıkamıyordum bulantı olunca halsız oluyor ınsan.Bı de nanelı seker ve mentosun nanelı draje cıgnenen sekerlerı var onu dene

Benimde ilk hamileliğimde çok fazla bulantı ve kusma olmuştu. hatta öyle ki idrarda keton denen madde aşırı yükseldiğinden sürekli hastanede serum ile beslenmek zorunda kalmıştım.. ilk 3 ayda 4-5 kilo vermiştim.. doktor normalde yasaklamasına karşın bulantıya iyi geliyor diye soğuk kola tavsiye etmişti.. bunun dışında tuzlu leblebi, wasa diye bi kareker gibi bişi tavsiye etmişti.. bunun dışında yataktan kalkmadan atıştırmamı söylemişti.. birde bulantı bilekliği gibi bişi aldırmıştı bana ama ben çok faydasını görmedim.. ilaçta yazdı ama çok kullanmak istemedim.. bulantılar dayanılmaz olduğunda ilaç almıştım ve işe yaramıştı gerçekten.. umarım yardımcı olabilmişimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…