- 11 Kasım 2014
- 7.333
- 4.567
- 198
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.501
aminnnamin cnm bişeyide çook isteyip dillendirmemek gerek tam tersi oluyo Allahım hepimizin gönlünden geçeni biliyo önceden de şuanda da cinsiyeti belli zaten kendimizi kasmaya hiç gerek yok hangisi hayırlı sağlıklı olacaksa o olsun
Yemek yiyemeyince agzimda kotu bi tat kaliyor oda midemi bulandiriyor cnm seker yiyince sadece agzimdaki tadi bastirmis oldum yani oda gecici bi cozum canim ama haftaya kontrolumuz ve ikili testimiz var onun heyecani biraz bu sikintilarimi bastirdi gibi bebisimi gorunce herseyi unutuyorum zaten :)günaydın, canım zencefilli şeker iyi geldimi?
bu hamılelık kocaları guzel egıtıyoamin cnm bişeyide çook isteyip dillendirmemek gerek tam tersi oluyo Allahım hepimizin gönlünden geçeni biliyo önceden de şuanda da cinsiyeti belli zaten kendimizi kasmaya hiç gerek yok hangisi hayırlı sağlıklı olacaksa o olsun
karnının ıcı buyuyo kasların deısıo agrı normal ama ıcınde suphe varsa acıle bı gıt bebek bu ıhmale gelmez canımacayıp kasık agrıs mı karın agrısı mı bı agrım var cozemedım.Doktora da 2 hafta sonra gıdcem ,bu haftalarda agrı olurmuydu kı kızlar
başın saolsun devlette sorun olcanı sanmıyorum ama anestezı yaparlarmı devlette onu bılmıyorum bıde tek bı doktora kalma daha once kalp atısını duydunmu bebegın kac haftalıktı ıyıce arastırmadan bu işe gırısme bazen doktorlarda yanılabılıyolararkadaşlar selamlar. ne güzel sizlerin güzel haberlerini duymak. ben yine sabah hastanede idim ve kafam çok karışık. belki burda yazmasam daha iyi ancak burda güzel arkadaşlıklar edindim. sizlerin deneyimlerini duydum. dün akşam bebeğimi kybettim topiğine bir gireyim dedim pişman oldum. hiç etkilenmemiştim daha önce ordakileri okudukça ağlayasım geldi. psikolojim bozuldu. oraya da girmeme kararı aldım. o yüzden burdan size bir şey danışcam.
şimdi doktora gittim dedi ki yolk kesen 7 mm bu kesinlikle sağlıklı bir gebelik değil. küçük bir nokta fetal oluşum da gözleniyor ancak kalp atışı yok. kesen de büzüşmeye başlamış. kesinlikle sağlıklı bir gebelik değil dedi. genel anestezi ile kürtaj olucam inş salı günü. ancak maaliyetini sordum 400 tl dediler. şimdi benim devlette ücretsiz yaptırma imkanım da varken sizce özel hastaneyi mi tercih edeyim. yoksa devlet hastanesinde mi yaptırayım. aslında güvenilir ellerde yapılmasını isterim. tekrar gebe kalmak istiyorum bi sorun çıkmasını istemem ama ne yapayım bilemiyorum. tepecik kadın doum hastanesini dduydum iyiymiş randevu baktım en erken 10 gün soonraya. ancak bu pazartesi gnü öğleden sonraya konaktaki polikiliğiniğinde yer buldum. sizce oraya gidip bi danışayım mı yoksa salı günü işlemimi halledip kurtulayım mı. ne yaplaıyım kızlar bana bir akıl verin. anneme de işlemin tarihini söylemedim daha var diye bittikten sonra söylecem. ona da akıl danışamıyorum. uff ben ne yapcam yaaa...
Canım çok geçmiş olsun tekrar.bi durup düşündüm ama en güzeli neresi içine siniyorsa sana güven veriyorsa orda yaptırman.ilerde sonra acaba kürtajdan birşey mi oldu vs diye vesvese yapacağına güvendiğin yere doktora git bence.Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah.arkadaşlar selamlar. ne güzel sizlerin güzel haberlerini duymak. ben yine sabah hastanede idim ve kafam çok karışık. belki burda yazmasam daha iyi ancak burda güzel arkadaşlıklar edindim. sizlerin deneyimlerini duydum. dün akşam bebeğimi kybettim topiğine bir gireyim dedim pişman oldum. hiç etkilenmemiştim daha önce ordakileri okudukça ağlayasım geldi. psikolojim bozuldu. oraya da girmeme kararı aldım. o yüzden burdan size bir şey danışcam.
şimdi doktora gittim dedi ki yolk kesen 7 mm bu kesinlikle sağlıklı bir gebelik değil. küçük bir nokta fetal oluşum da gözleniyor ancak kalp atışı yok. kesen de büzüşmeye başlamış. kesinlikle sağlıklı bir gebelik değil dedi. genel anestezi ile kürtaj olucam inş salı günü. ancak maaliyetini sordum 400 tl dediler. şimdi benim devlette ücretsiz yaptırma imkanım da varken sizce özel hastaneyi mi tercih edeyim. yoksa devlet hastanesinde mi yaptırayım. aslında güvenilir ellerde yapılmasını isterim. tekrar gebe kalmak istiyorum bi sorun çıkmasını istemem ama ne yapayım bilemiyorum. tepecik kadın doum hastanesini dduydum iyiymiş randevu baktım en erken 10 gün soonraya. ancak bu pazartesi gnü öğleden sonraya konaktaki polikiliğiniğinde yer buldum. sizce oraya gidip bi danışayım mı yoksa salı günü işlemimi halledip kurtulayım mı. ne yaplaıyım kızlar bana bir akıl verin. anneme de işlemin tarihini söylemedim daha var diye bittikten sonra söylecem. ona da akıl danışamıyorum. uff ben ne yapcam yaaa...
canım sata göre sekiz haftalığım bugune kadar hep boş gebelik dendi. bebek görünmedi. bugun de küçük bir nokta göründu. 5 hafta ile uyumlu yazıyor ultraosn kağıdında. bi kadın doğumcu baktı kendi ultrasonu ile bir de ultrason tahliline gönderdi. ordaki doktora sordum daha yeni göründü oluşumu acaba kalp atışı da gelir mi ki devamında. o da da dedi 8 haftalık şimdiye kalp atışı olmalıydı. gelişimi çok geri sağlıksız dedi. hatta kesenin kenarları büzüşmüş dedi. bilmem ki o zaman en azından danışmak araştırmak için pazartesi devlet hastanesinin polikiliniğe gideyim dediğin gibi emin olayım. çok sağol tavsiyen için.başın saolsun devlette sorun olcanı sanmıyorum ama anestezı yaparlarmı devlette onu bılmıyorum bıde tek bı doktora kalma daha once kalp atısını duydunmu bebegın kac haftalıktı ıyıce arastırmadan bu işe gırısme bazen doktorlarda yanılabılıyolar
Canim seni az cok anlamaya calisiyorum allah sabir versin o tarz sayfalara bncede girme cunku morele ihtiyacin var bnde facebookta bi kac gruba ekliydim hamilelikle ilgili fakat okudugum hersey psikolojimi bozuyordu doguma gunler kala bebegi karninda olen bile duydum allahim ne aci allah sabir versin. Kurtaj konusuna gelince ablaminda ilk bebegi sagliksizdi gece kanama sikayetiyle gittik sabahinda kurtaja karar verdiler devlet hastanesiydi burda iki dkkada aliriz ozele bosa para vermeyin dediler. aman sakin dedigim seyden psikolojin bozulmasin ama ablamin o gunki kurtaj esnasindaki cigligi hala kulagimda anestezi yapmadan yaptilar nasil canini yaktilarsa artik o cigligi atti ki bnm bile tansiyonum dustu gozlerim karardi yani zor ayakta durdum bayilmamak icin egerki maddi imkanin varsa ozelde yaptir anesteziyle yada guvendigin bi devlet hastanesiyse yaptir derim cnm...arkadaşlar selamlar. ne güzel sizlerin güzel haberlerini duymak. ben yine sabah hastanede idim ve kafam çok karışık. belki burda yazmasam daha iyi ancak burda güzel arkadaşlıklar edindim. sizlerin deneyimlerini duydum. dün akşam bebeğimi kybettim topiğine bir gireyim dedim pişman oldum. hiç etkilenmemiştim daha önce ordakileri okudukça ağlayasım geldi. psikolojim bozuldu. oraya da girmeme kararı aldım. o yüzden burdan size bir şey danışcam.
benım bu bebegımede gelısmıyo dedıler vıtamın verdıler bı hafta sonra yıne gıttım kalbı atmıo dedıler 2 ayına kadar beklıcez atmazsa alcaz dedıler 8. haftaya dogru attı kalbı kanaman leken yoksa hemen aldırma gec dollenmede olmus olabılırcanım sata göre sekiz haftalığım bugune kadar hep boş gebelik dendi. bebek görünmedi. bugun de küçük bir nokta göründu. 5 hafta ile uyumlu yazıyor ultraosn kağıdında. bi kadın doğumcu baktı kendi ultrasonu ile bir de ultrason tahliline gönderdi. ordaki doktora sordum daha yeni göründü oluşumu acaba kalp atışı da gelir mi ki devamında. o da da dedi 8 haftalık şimdiye kalp atışı olmalıydı. gelişimi çok geri sağlıksız dedi. hatta kesenin kenarları büzüşmüş dedi. bilmem ki o zaman en azından danışmak araştırmak için pazartesi devlet hastanesinin polikiliniğe gideyim dediğin gibi emin olayım. çok sağol tavsiyen için.
canım içime neyin sineceğini bilemiyorum ki. özelde gittiğim hastanenin ameliyathanesi başka bir semtte miş işlemi orda yapıcam dedi. doktor genç görünüyor ama iyi diyorlar. devlet hastanesi içinde acaba git gel çok uğraştırırlar mı diye korkuyorum. ama araştırma hastanesi istemiyorum kesinlikle onu biliyorum. asistanların elinde oyuncak olmak istemiyorum. ama şu tepecik hastanesine randevu alabilseydim keşke yakın zamana orayı da bi görmk isterdim. onun ek binasından buldum biir randevu ancak doktorunu tanımıyorum o da uzman bir doktor olması lazım. en azından görüşünü almaya gidebilirim belki ondan sonra karar vereyim o halde..Canım çok geçmiş olsun tekrar.bi durup düşündüm ama en güzeli neresi içine siniyorsa sana güven veriyorsa orda yaptırman.ilerde sonra acaba kürtajdan birşey mi oldu vs diye vesvese yapacağına güvendiğin yere doktora git bence.Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah.
benm bebegımı ben 6 haftalık bılırken 4 haftalık cıktı ultrasonda vıtamınden sonra gelıştı suan 6 gun gerı halacanım sata göre sekiz haftalığım bugune kadar hep boş gebelik dendi. bebek görünmedi. bugun de küçük bir nokta göründu. 5 hafta ile uyumlu yazıyor ultraosn kağıdında. bi kadın doğumcu baktı kendi ultrasonu ile bir de ultrason tahliline gönderdi. ordaki doktora sordum daha yeni göründü oluşumu acaba kalp atışı da gelir mi ki devamında. o da da dedi 8 haftalık şimdiye kalp atışı olmalıydı. gelişimi çok geri sağlıksız dedi. hatta kesenin kenarları büzüşmüş dedi. bilmem ki o zaman en azından danışmak araştırmak için pazartesi devlet hastanesinin polikiliniğe gideyim dediğin gibi emin olayım. çok sağol tavsiyen için.
Canim bu yeni hamile kalanlar sayfasi bizim dogumlarimiza daha aylar varmerhabalaaaaar varmı yeni doğum yapanlar doğuma gidenler vs.
hmmm anladım canmCanim bu yeni hamile kalanlar sayfasi bizim dogumlarimiza daha aylar var
ablana çok geçmiç olsun canım. en azından lokal yaparlarsa onu da kabül ederim en iyisi bi gidip danışmak o zaman. kararsızdım gidiyim mi gitmeyim diye en azından şimdilik ona karar verdin kesin gidip danışcam.Canim seni az cok anlamaya calisiyorum allah sabir versin o tarz sayfalara bncede girme cunku morele ihtiyacin var bnde facebookta bi kac gruba ekliydim hamilelikle ilgili fakat okudugum hersey psikolojimi bozuyordu doguma gunler kala bebegi karninda olen bile duydum allahim ne aci allah sabir versin. Kurtaj konusuna gelince ablaminda ilk bebegi sagliksizdi gece kanama sikayetiyle gittik sabahinda kurtaja karar verdiler devlet hastanesiydi burda iki dkkada aliriz ozele bosa para vermeyin dediler. aman sakin dedigim seyden psikolojin bozulmasin ama ablamin o gunki kurtaj esnasindaki cigligi hala kulagimda anestezi yapmadan yaptilar nasil canini yaktilarsa artik o cigligi atti ki bnm bile tansiyonum dustu gozlerim karardi yani zor ayakta durdum bayilmamak icin egerki maddi imkanin varsa ozelde yaptir anesteziyle yada guvendigin bi devlet hastanesiyse yaptir derim cnm...
canım sen de sıkıntı ile geçirmişsin nyseki herşey iyi devam etmiş gözün aydınn benim hiç geç ilişkim olmadı ki. bi yumurtlama öncesi bi yurmurtlama günüde başka da olmadı. o yüzden geç döllenme olduğunu sanmıyorum. gerçi birde yolk kesesi mevzusu var ki o da büyükmüş olması gerkenden. benim altı haftalıktan beri yolk kesem var ancak bebk görünmüyordu. 8 haftalık oldum hala pıt pıt yok. daha önce bi devlete gitmiştim sonra özele gittim. şimdi devlette başka bir doktora daha gideceğim o zaman. of sıkıldım hastaneye gitmekten :)benım bu bebegımede gelısmıyo dedıler vıtamın verdıler bı hafta sonra yıne gıttım kalbı atmıo dedıler 2 ayına kadar beklıcez atmazsa alcaz dedıler 8. haftaya dogru attı kalbı kanaman leken yoksa hemen aldırma gec dollenmede olmus olabılır
Canım benim ne diyeceğimi şaşırdım doğrusu güvenilebilir başka bir dr a da danış bence için rahat etsin her konuda bi işlem yapılması gerekiyorsa da iyi bir doktor bul sonrasında herhangi bir sorunla karşılaşmassın inş..canım sata göre sekiz haftalığım bugune kadar hep boş gebelik dendi. bebek görünmedi. bugun de küçük bir nokta göründu. 5 hafta ile uyumlu yazıyor ultraosn kağıdında. bi kadın doğumcu baktı kendi ultrasonu ile bir de ultrason tahliline gönderdi. ordaki doktora sordum daha yeni göründü oluşumu acaba kalp atışı da gelir mi ki devamında. o da da dedi 8 haftalık şimdiye kalp atışı olmalıydı. gelişimi çok geri sağlıksız dedi. hatta kesenin kenarları büzüşmüş dedi. bilmem ki o zaman en azından danışmak araştırmak için pazartesi devlet hastanesinin polikiliniğe gideyim dediğin gibi emin olayım. çok sağol tavsiyen için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?