- 9 Şubat 2011
- 824
- 487
- 158
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.701
senle aynıyız sankı canım benım de bıtmek bılmeyen akıntım ve agrım var.Bazen agrıdan oturamıyorum bıle.Acılde doktor bı sey yok dedı ama bı de kendı doktoruma gıtsem dıyorum bugun.Bu agrı ve akıntı normal gelmıyor bana
akıntı kahve renglı progestan kullanıyorum devamlı,ama doktorum kullanma artık bu haftalarda faydası yok demıstı.ben 2 tane ıcıyorum ama.Agrım olunca 3-4 dakıka sıddetlı oluyor hemen gecıyor.Gun ıcınde 5-6 kez boyle devam edıyor.Anlasılan 40 hafta bıze rahat yokBenim bundan 15 gün önce kanamam oldu sonra ertesi gün durdu ve ara ara kehverengi akıntı gelmeye decam etti ama bitmişti 4-5 hündür gelmiyordu son 3 gündür her sabah yogun olarak gelip akşama doğru azalıyor.
Seninkide kahverengimi akıntı ? Dinlen bence evet ağrı arada olabilir ama fazlaysa kendine dikkat etmelisin . Herkesin aynı olacak değil ama kanama öncesi şiddetli kasık ağrısı olmuştu bende. Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için
Benim bundan 15 gün önce kanamam oldu sonra ertesi gün durdu ve ara ara kehverengi akıntı gelmeye decam etti ama bitmişti 4-5 hündür gelmiyordu son 3 gündür her sabah yogun olarak gelip akşama doğru azalıyor.
Seninkide kahverengimi akıntı ? Dinlen bence evet ağrı arada olabilir ama fazlaysa kendine dikkat etmelisin . Herkesin aynı olacak değil ama kanama öncesi şiddetli kasık ağrısı olmuştu bende. Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için
Canım bildiğim kadarıyla ağrı kesici her şey yasak, içmesen daha iyi...Geçen akşam bende de böyle ağrı oldu sabaha geçti..Günaydınnnn
Dunden beri çok şiddetli basağrım var kızlar. Parol içsem bişey olurmu. Kullanan varmı içinizde.
kızlar kızlar tavsiyelerinizi okudum. çok teşekkür ederim dikkat edicem şöylediklerinize. benimde sizlere bir tavsiyem var arkadaşlar en baştan güya kendimi çok alıştırmamamak kötü birşey olursa hazırlı olmak adına hep her an herşey olabilir diye düşündüm. hiç öyle baştan bağlanmadım ve en sonunda olan oldu kaybettim miniği. sizler hep olumlu düşünün olur mu olumsuzu çekmeyin üstünüze. ama ben yine de şükrediyorum sizlerinde dediği gibi çok kolay bir kayıp oldu. ya aylarca taşısam kaybetseydim belki daha zor olurdu. Allah onun da sabrını verir ama ben halime şükrettim.
son olarak kürtaj deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. burda o en son mesajımı yazdıktan sonra yerimden bi kalktım ki bir parça koptu düştü benden. hemen wcye koştum afedersiniz kan gövdeyi götürüyor. parça parça bişiler kopup kopup düşüyor hatta pıt diye iiçi su dolu bir kesecik düştü ve ben onu gördüm. doktorda patolojiden bahsediyordu hemen aldım. bir kaba koydum eşime dedim ben düşürdüm. hadi hemen gidelim doktora dedik. doktor karnımdan bktı kese yok ama hala kalınlık var. siz göztepeye gidin ben geliyorum.
aman allahım bu nasıl bir ağrı. gerçi benim adetlerimde çoğu zaman böyle ağrılı olur. işte yine öyle bir ağrı. en son odaya çıktığımda da son bir parça daha düşürdüm ve rahatladım. sonra kürtaj saatim geldi ve yarım saat içinde uyudum uyandım çıktım. güya genel anestezi ile kürtaj oldum ancak ben zaten çoğunu düşürdüm bence. belki de doktora temizlicek birşşey kalmadı bile gerçi doktor kese düşmüş sadece, içerde daha çok parça vardı temizledim dedi. bir kaç saat içinde de geldik. ağrı kesici de verdiler şu an hiç ağrım yok şükür. hatta kanama da çok az. o kanamadan o sancıdan sonra bu hiç birşey.
o heyecanla doktorada sormadım neden böyle oldu diye ama sanırm zaten düşmeye meyilliydi ilacı görünce de hızlandı ve böylece bu sıkıntıyı da atlattım. inş kızlar bu durumu kimse yaşamak zorunda kalmaz ben de umarım tekrar yaşamam. 2014 ü kaçırdım ancak umarım 2015 in ik hamişlerinden olurum
lütfen deneyimlerinizi ve mutluluklarınızı paylaşmaya devam edin. ben de takipte olmaya devam ediceğim. hepinize kolaylıklar dilerim.
Gecms olsn canm. Bnm doktorm da basagrisi durumnda sadece parol kullanabilrsn demisti. Henuz gerek kalmadi ama dayanamayacagn gbiyse kullanabilrsin sanrimGünaydınnnn
Dunden beri çok şiddetli basağrım var kızlar. Parol içsem bişey olurmu. Kullanan varmı içinizde.
Günaydınnnn
akıntı kahve renglı progestan kullanıyorum devamlı,ama doktorum kullanma artık bu haftalarda faydası yok demıstı.ben 2 tane ıcıyorum ama.Agrım olunca 3-4 dakıka sıddetlı oluyor hemen gecıyor.Gun ıcınde 5-6 kez boyle devam edıyor.Anlasılan 40 hafta bıze rahat yok
Günaydın kizlaaarrrrrbenim gogusler aldı başını gidiyooorrrr tutamiyorummm ne olacak boyleeee ben zayiftim normalde göbeğimde çıkmaya başladı daha erken değilmiiii fos kilo mu aalıyorum yoksaaa 3 ayda bi kilo almıştım görünüyor ama gobegim bildiğin belli yahu bi kilonun un oraya gitmesi imkânsız bi gogsum bi kilo almış gibi sabah gogsum kasindi artik birşeyler kullansak mi ne dersiniz ????
mrb.sanırım sizin ikizdi değilmiydi.sahire2014 merhaba miyomdaşım. açıkçası kanamamdan sonra okadar tedirgin etmiyor. Doktorların telkinide o yönde Ayrıca doktorların dedikleri şey hep aynı dinlen progestan kullan e bunların hepsini yapıyorum. E gitsem sonuçta gebelikte düşük başladıysa zaten önüne geçmek gibi bir durum söz konusu değil. Bende onun yerine rahatlamaya çalışıp bebeğimle konuşuyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Diyorum inşallah hepimiz için. Snin miyomda büyüme varmı benimki çok hafifi büyümüş 2-3 mm falan. Tabi bide o olunca rahimde enteresan bi karnım oldu zaten zayıfta değilim
mrb.sanırım sizin ikizdi değilmiydi.
mrb.sanırım sizin ikizdi değilmiydi.
sahire2014 merhaba miyomdaşım. açıkçası kanamamdan sonra okadar tedirgin etmiyor. Doktorların telkinide o yönde Ayrıca doktorların dedikleri şey hep aynı dinlen progestan kullan e bunların hepsini yapıyorum. E gitsem sonuçta gebelikte düşük başladıysa zaten önüne geçmek gibi bir durum söz konusu değil. Bende onun yerine rahatlamaya çalışıp bebeğimle konuşuyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Diyorum inşallah hepimiz için. Snin miyomda büyüme varmı benimki çok hafifi büyümüş 2-3 mm falan. Tabi bide o olunca rahimde enteresan bi karnım oldu zaten zayıfta değilim
Aynen canim amin insallah... hayirlisi ile 3 aylik zor donemi atlattik cogumuz :) seninde cinsiyet belli oldugunda haber ver mutlakaDaha dün hamilelik haberleri paylaşıyorduk. Şimdi cinsiyetlere bile geçtik. Rabbim doğum haberlerimizi paylaştığımız günleri de nasip etsin. Herkese küçük meleklerinizle beraber güzel bir gün diliyorum
Canim bende ayni durumdayim normalde siska minyon tipli biseyim ama goguslerim cok sisti irilesti ve de gobusumde iyice one dogru sivrilesti ama yanlarda bisey yok one dogru aldi basini gidiyor. ben gazda olabilir bu siskilingin sebebi diyordum ama sabah tartildim onceden kilom 44.3-44.6 arasi degisiyordu 45.7 olmusum yaklasik bir kilo almisim ehh normal diyelim cunku halsiz oldugum icin esim ya da annemler yemek hazirliyor ben yiyip uzaniyorum yatiyorum gerci cogu zmnda cikartiyorum ama yarayan yaramis demekki bu surece icinde :)Günaydın kizlaaarrrrrbenim gogusler aldı başını gidiyooorrrr tutamiyorummm ne olacak boyleeee ben zayiftim normalde göbeğimde çıkmaya başladı daha erken değilmiiii fos kilo mu aalıyorum yoksaaa 3 ayda bi kilo almıştım görünüyor ama gobegim bildiğin belli yahu bi kilonun un oraya gitmesi imkânsız bi gogsum bi kilo almış gibi sabah gogsum kasindi artik birşeyler kullansak mi ne dersiniz ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?