♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

Benim bundan 15 gün önce kanamam oldu sonra ertesi gün durdu ve ara ara kehverengi akıntı gelmeye decam etti ama bitmişti 4-5 hündür gelmiyordu son 3 gündür her sabah yogun olarak gelip akşama doğru azalıyor.

Seninkide kahverengimi akıntı ? Dinlen bence evet ağrı arada olabilir ama fazlaysa kendine dikkat etmelisin . Herkesin aynı olacak değil ama kanama öncesi şiddetli kasık ağrısı olmuştu bende. Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için

akıntı kahve renglı progestan kullanıyorum devamlı,ama doktorum kullanma artık bu haftalarda faydası yok demıstı.ben 2 tane ıcıyorum ama.Agrım olunca 3-4 dakıka sıddetlı oluyor hemen gecıyor.Gun ıcınde 5-6 kez boyle devam edıyor.Anlasılan 40 hafta bıze rahat yok

Canım bir doktora danış istersen, telefonla da ulaşabilirsin? Belki gel bakalım der, belki endişelenme der ... En doğrusu doktorunla bir görüşmek.

Günaydınnnn

Dunden beri çok şiddetli basağrım var kızlar. Parol içsem bişey olurmu. Kullanan varmı içinizde.

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim bundan sonraki hamileliğini sağlıklı sıhhatli kılsın inşallah.

Günaydınnnn

Dunden beri çok şiddetli basağrım var kızlar. Parol içsem bişey olurmu. Kullanan varmı içinizde.
Gecms olsn canm. Bnm doktorm da basagrisi durumnda sadece parol kullanabilrsn demisti. Henuz gerek kalmadi ama dayanamayacagn gbiyse kullanabilrsin sanrim

sahire2014 merhaba miyomdaşım. açıkçası kanamamdan sonra okadar tedirgin etmiyor. Doktorların telkinide o yönde Ayrıca doktorların dedikleri şey hep aynı dinlen progestan kullan e bunların hepsini yapıyorum. E gitsem sonuçta gebelikte düşük başladıysa zaten önüne geçmek gibi bir durum söz konusu değil. Bende onun yerine rahatlamaya çalışıp bebeğimle konuşuyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Diyorum inşallah hepimiz için. Snin miyomda büyüme varmı benimki çok hafifi büyümüş 2-3 mm falan. Tabi bide o olunca rahimde enteresan bi karnım oldu zaten zayıfta değilim

Günaydınnnn

kullanma henüz canım..bebeğe etkisi olabilir..eczanede mentollü baş ağrısı bantları satılıyor migren için onlardan al istersen...geçmiş olsun..

Gaz sancısıda bazen aynı etkiyi yaratabiliyor kasıkta ağrıymuş gibi gelebiliyor. Ama tabi yinede dikkatli olmakta fayda var. Açıkçası stress yapmayalım diyorum ama işte görünce bi başımdan kaynar sular dökülüyor . Dediğin gibi arkadaşlarımı duyardım hamilelermiş bide duyardım doğurmuş. Ama öyle değilmiş o iş annelik bambaşka korkular yaşayıp yüreğindeki nir parça umutla onları bastırmaya çalışmakmış. Ama evet geri kalan haftalar bize zor geçecek gibi hayırlısı olsun

Günaydın kizlaaarrrrr benim gogusler aldı başını gidiyooorrrr tutamiyorummm ne olacak boyleeee ben zayiftim normalde göbeğimde çıkmaya başladı daha erken değilmiiii fos kilo mu aalıyorum yoksaaa 3 ayda bi kilo almıştım görünüyor ama gobegim bildiğin belli yahu bi kilonun un oraya gitmesi imkânsız bi gogsum bi kilo almış gibi sabah gogsum kasindi artik birşeyler kullansak mi ne dersiniz ????

Bende henüz kilo vermeye devam ediyorum ama göğüslerin maşallahı var acıyo bide üstüne yatamıyorum. galiba rahim genişlediği için göbek kısmı belirginleşiyor.

mrb.sanırım sizin ikizdi değilmiydi.

Canım çok iyi ediyorsun lekelenmelerde dediğin gibi dinlen diyorlar. Benim miyom maalesef büyüyor. Zaten büyüktü 9 cm. e çıkmış. Neyse ki dışa doğru büyüyor, rahmin içine değil, buna çok seviniyorum, bebişi sıkıştırmasın da... bu miyom beni de korkutuyor, biliyorsun bende de kahverengi leke olduydu, ama şimdi yok... doktor miyomun büyümesi beklenen bir şey dedi hormonlarla coşuyormuş o da. Moralimizi yüksek tutalım canım, kaderin önüne geçilmez ama İnşallah ben başaracağımıza inanıyorum. Bebişine ve sana miyomdaşının çook selamı var, öpüyorum ikinizi de, sabır ve kuvvet diliyorum.

merhaba kızlar. bende bugün kontrole gittim şimdi geldim. herşey yolunda şükür bebek kıpır kıpır ama tansiyonum yüksek çıktı. evde kendimde sürekli ölçüyorum hiç büyük tansiyon 13 ü görmemişken 16 çıktı bugün.heyecanda yapmamıştım hiç. arayla iki kere ölçtü ikisindede aynı. tekrar dinlendim sonuncuda 13 e düştü ama iki hafta boyunca sabah öğlen akşam tansiyonunu ölçüp yazıyosun bana getiriceksin dedi. eger dengesizlik devam ederse kardiyolojiye göndericekmiş. yürüyüşü yasakladı tatlı hamurişi kesinlikle yasak dedi. moralim bozuldu çok. 3 aydan önce ilaçta vermem demi.

Aynen canim amin insallah... hayirlisi ile 3 aylik zor donemi atlattik cogumuz :) seninde cinsiyet belli oldugunda haber ver mutlaka

Canim bende ayni durumdayim normalde siska minyon tipli biseyim ama goguslerim cok sisti irilesti ve de gobusumde iyice one dogru sivrilesti ama yanlarda bisey yok one dogru aldi basini gidiyor. ben gazda olabilir bu siskilingin sebebi diyordum ama sabah tartildim onceden kilom 44.3-44.6 arasi degisiyordu 45.7 olmusum yaklasik bir kilo almisim ehh normal diyelim cunku halsiz oldugum icin esim ya da annemler yemek hazirliyor ben yiyip uzaniyorum yatiyorum gerci cogu zmnda cikartiyorum ama yarayan yaramis demekki bu surece icinde :) krem olayinida doktora sorcam c.tesi gunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…