♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

bende kullanıyorum hala günde 1 ddüştü aman bebişler iyi olsunda biz ilaç kullanalım
rentıp çok yeni çok güzel bi hastane bende ziya çetine gidiyorum oda dorukta rentıpta filan yaptırıyormuş doğumu bakalım belki yan yana odalarda yatarız :)
sen iyiki zübeydeye gitmişsin yoksa öyle pembe mavi yada jimere gidip 11 gün yatsaydın bi doğum parası verirdin herhalde

ay ne hos olur arkadas olur bebeislerimizde. Jimerde yatan bir kiz vardi yanimda geceligi 350 tl den yatmis kanama sikayetiyle gitmis oda. Hayirlisi olsun hakkimizda.

doktordan geldım sımdı tekrar sordum progestanı ıcme dedı faydası yok bu haftalarda artık dedı,aklıma sen geldın sen de kullanıyodun sankı.Bı de rahım altında bı kanama baslamıs ondan bu akıntı falan agrıyı da o kanama bolgesı yapa bılırmıs.Agrı ıcın sadece fıtıl verdı ,bı de dınlen progestanı da bırak artık dedı

Evet kullaniyorum progestan hala yarin dr randevum var belki oda biraktirir ama bazi drlar kullanidiriyor ben biterde progestanin dusuge engel oldugunun kanitlanamadigini okumustum aslinda yani de veriyo diye iciyoruz zaten bebislerimiz allaha emanet . Gecmis olsun insallah hayirlisiyla gecer gider kanama alani. Yinede kendine cok dikkat et uzun sure ayakta kalma hizli hareket etme egilip kalkma .

sanırım yanlış topic e yazdım kimse cevap vermedi..
Burası 2014 senesinin sonunda hamile kalan bayanların topiği canım Sen Hamile kalmak isteyenlerin topiğine gidersen orada umarım sorularına cevap bulabilirsin. Ve Yakın zamanda sende aramıza katılırsın.

Slm kızlar size güzel haberlerle gelmek isterdim ama malesef olmadı 9 haftalık olmasına rağmen dr m görünmüyor boş gebelik gibi duruyor ama ben 1 hafta daha şans vermek istiyorum olmazsa o zaman alırız tekrar aşılama için tedaviye başlarız hemen dedi hayırlısı böyle sanırım zamanı gelmemiş daha ..

rica ederim canim eger calismiyorsan bol bol uzan insallah bir sıkinti cikmaz guzel haberlerle gelirsin kahverengi akintidan hic birsey olmaz korkma gönlunu ferah tut

yaa yeni mi öğrendin,varmıydı böyle bir ihtimal veya bi rahatsızlığın.ne diyeyim bilmiyorum ama çıkmadık candan ümit kesilmez,bakalım bir hafta sonra nolucak,inşallah hakkında hayyırlı ne ise o olsun canım benim, Rabbim yardımcın olsun..

Hiçbir şikayetim yok şuanda da zaten ama malesef böyle bir ihtimal vardı canım 15 gün önce de görünmemişti kese ile ilgili bir problem olmadığı için beklemek istemişlerdi sadece kese gelişimi 10 gün geriden geliyordu o da olabilir demişti dr m..Temennilerin için teşekkür ederim..:)

Aynen ya benim de göğüslerim aldı başını gitti. Göbeğim o kadar çok çıkmadı ama ben de aldım kilo.

Öyle duydum ben de. Ayaklarını havaya dikip biraz durman gerekiyomuş hatta. Ben öyle pek dikkat etmedim ama herkeste farklı tabi ki.

Canim cok gecmis olsun Allah hayirlisini nasip etsin insallah haftaya gittiginde bir mucize olur

Amin cümlemize canım sağolasın benim pek umudum yok ama bakalım..
hemen boyle pes etmek yok ama ,canı veren de alan da Odur ,bıze dua etmek duser.Bak ben de hastaneden geldım,cok agrım akıntım var ,doktorum kanama baslamıs dedı rahmın altında ama ne yapalım,hemen pes etmek ,umutsuzluga kapılmak yok.İnsallah bı hafta sonra guzel haberını duyarız.

canım senin güzel haberler ile gleceğini düşünmüştüm ama canın sağolsun hayırlısı olsun arkadaşım. bu zamana kadar görünmedi ise bence nundan sonra da umuda kapılma derim. hani olursa gzl olur süpriz lur ama olmazsa hayal kırıklığı daha zor olur. ben hep en baştan en kötüye hazırladım kendimi. kolay atlattım diye düşünüyorum. inş sen de hayırlısı ile kolay geçiririn zor günlerini.

Geçmiş olsun canım inşAllah en kısa zamanda kanaman geçer. Desteğin için teşekkür ederim evet umutsuzluğa kapılmamak gerek ama şu durumda da çok umutlanmamak lazım elbet bugün değilse bile birgün ALLAH izin verirse yine nasip olur.Haftaya neler olacak bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…