- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.721
Sevindim cnm senin adina bu cok iyi bi haberArkadaslar merhaba bu sabah kontrole gittim cok sükür kanama alanim gecmis:)
evet hatırlıyorum,onu diycektim,acaba yaşamayan bebek duruyomu, ondan kaynaklanıyor olabilirmi lekelenmen.İkizdi ama biri yaşamıyordu. Yani şuan tekle devam ediyorum. Hayırlısıyla inşallah decam ederim
Cok sagol canim Allahim yari yolda birakmasin hicbirimizi:)Sevindim cnm senin adina bu cok iyi bi haber
çok sevindim hayırlısı olsun.Arkadaslar merhaba bu sabah kontrole gittim cok sükür kanama alanim gecmis:)
Amin insallah canim cumlemize... :)Cok sagol canim Allahim yari yolda birakmasin hicbirimizi:)
geçmiş olsun canım,inşallah Bi daha yaşamazsın böyle bir şey...Arkadaslar merhaba bu sabah kontrole gittim cok sükür kanama alanim gecmis:)
duruyor ama küçülüyor içerde bir kanma alanım var hala yaşayan bebeğin kesesi altında ben ondan kaynaklandığını düşünüyorum ama aklıma türlü sorular geliyor acaba kanama alanı büyüdümü yada bebeğe zarar verecek halemi geldi vs. ama kahverengi olması kırmızı olmasından kesinlikle daha iyi ama annelik dediğim gibi türlü telaş ve korkularla minicik bir umudu beraber yaşamak . rabbimden hayırlısı dilerim hepimiz için.evet hatırlıyorum,onu diycektim,acaba yaşamayan bebek duruyomu, ondan kaynaklanıyor olabilirmi lekelenmen.
arkadaşım geçmiş olsun benim ablamında ikizlerden biri gelişmeyince doktor istanbulda alp nuhoğluna göndermiş gelişmeyeni iğneyle girip anne karnında dondurmuşlarda sonra sezaryanla doğum yapmış o ufağıda almışlardı senin kanaman kahve rengi olarak hala devam ediyormu ??duruyor ama küçülüyor içerde bir kanma alanım var hala yaşayan bebeğin kesesi altında ben ondan kaynaklandığını düşünüyorum ama aklıma türlü sorular geliyor acaba kanama alanı büyüdümü yada bebeğe zarar verecek halemi geldi vs. ama kahverengi olması kırmızı olmasından kesinlikle daha iyi ama annelik dediğim gibi türlü telaş ve korkularla minicik bir umudu beraber yaşamak . rabbimden hayırlısı dilerim hepimiz için.
benim diğer bebeğim kalp atşları falan durmuş zatenkanamayla hastaneye gidince farkedildi ikiz olduğu zehirlenme ihtimaline karşı 11 gün hastande yattım eve geldiğimde 2 günde bir leke şeklinde kahverengi akıntı geldi. ama son 3 gündür sabahları yoğun bir akıntı şeklinde geliyor gün içinde bitiyor yarın dr kontrolüm var soracağım dr uma ama hafta sonu arabayla 20 dk lık git gel yol yaptım acaba o titreşimmi yaptıda içerde toplanan kan geliyor diye düşündüm. zaten bir kanama alanım var içerde.arkadaşım geçmiş olsun benim ablamında ikizlerden biri gelişmeyince doktor istanbulda alp nuhoğluna göndermiş gelişmeyeni iğneyle girip anne karnında dondurmuşlarda sonra sezaryanla doğum yapmış o ufağıda almışlardı senin kanaman kahve rengi olarak hala devam ediyormu ??
hayırlısı olsun öncelikle. ben ilişkiden sonra en az 10 dk belimi kaldırıp yatmıştım. ama herkeste aynı olacak diye birşey yok . herkesin hamileliği gibi yumurtlama veya hamile kalma şeklide farklı.Merhaba sevgili hamiş bayanlar.sizlere sorum olacaktı.Ben daha 3 buçuk aylık evliyimilk ay korunduk sonra aman ne olacaksa olsun dedik bıraktık korunmayı.ama ben ilişki biter bitmez kalkıyorum lavaboya giriyorum ardından duşa.cidden biraz yerimizden kalkmamamız gerekiyor ?? ne yapmalıyım hiç bilmiyorum.Hım bide azda olsa pko var.ve ilk defa geçen ay hiç gecikme yaşamadan tam vaktinde adet oldum.(yeni olduğumuz için hiççç kafama takmıyorum )
teşekkürederim allahım hepimiz için hayırlısını nasip etsin. ben zübeyde hanıma acilden giriş yapmıştım gece ancak orada uzman dr oluyor acilde. oradada yatış yaptılar. normalde rentıp selim akgüne gidiyorum. selim akgün bana en başından beri progestan vermişti 200 lük günde bir kez vajinal çünkü miyomumda var benim hamilelik öncesi kontrolümde görmüştü dr. zübeyde hanımdan günde 3 kez 100 lük verdiler o normal yutuyordum. hastaneden çıkınca selim beye gittim o 200 lük günde 3 kez vajinal olarak verdi. vajinal kullanıyorum şuan ne kadar kullanacağım bilmiyorum.belki içerideki kanamalar dışarı gelmiştir arkadaşım farklı zor bir süreç yaşamışsın gerçekten
yok 20 dk lık yolu kendi arabanla gittiysen birşey olmaz diye düşünüyorum ilaçkullanıyormusun kanama alanların için ??
benim kese görünmüyordu kanamalardan 200 lük progestan kullanıyordum sabah akşam allaha şükür herşey normale döndü
dediğin gibi riskli olsa kırmızı gelir hayırlısıyla git bakalım yarın güzel haberlerlede gel sende bursadaydın yanlış hatırlamıyorsam 11 gün hangi hastanede yattın
Salı günü randevumuz var ama bakalım söylerse hayırlısıyla öğreniriz. İnşallah salı akşamı listeye eklersiniz beni de:)Aynen canim amin insallah... hayirlisi ile 3 aylik zor donemi atlattik cogumuz :) seninde cinsiyet belli oldugunda haber ver mutlaka
Cok sagol canim hepimiz icin hayirlisi benim kesenin hemen ustundeydi kanama o gun uzuntuden boyutunu sormadim 1 hafta rapor verdi doktorum sadece tuvalete kalk dedi hep uzandim desem yalan olur cunku cok sıkıcydi arada zorlanmadan evde dolastm bol su ic demisti onuda pek yapmadim 3 adet igne verdi cok etkili oldugunu soyledi progestan ignesi bu arada hapinida ictim igneleri 3 gunde bir vuruldum cok sükür gecti ama hic dıs kanamam olmadi canim bol bol dua ettim Allah hepimizin yardimcisi olsunçok sevindim hayırlısı olsun.
izninle bir kaç soru soracağım.
kaç cm di?
ne kadar zamanda geçti?
özel bişey yaptınmı ?
neredeydi yeri ?
dışa kanama yaptımı yada lekelenme?
Amin canim cok sagolgeçmiş olsun canım,inşallah Bi daha yaşamazsın böyle bir şey...
teşekkürederim cevabın için canım inşallah geçmiş gitmiştir. ben 11 gün hastanede 1 haftada evde yattım. ilaç falanda içiyorum benim hematomum 2.5 cm falan. kesenin alt tarafında ama ben ilk kanamayla gittim hastaneye şimdi kahve geliyor ara sıra yarın bakalım göreceğiz büyümüşmü küçülmüşmü. hayırlısı olsun hakkımızda .Cok sagol canim hepimiz icin hayirlisi benim kesenin hemen ustundeydi kanama o gun uzuntuden boyutunu sormadim 1 hafta rapor verdi doktorum sadece tuvalete kalk dedi hep uzandim desem yalan olur cunku cok sıkıcydi arada zorlanmadan evde dolastm bol su ic demisti onuda pek yapmadim 3 adet igne verdi cok etkili oldugunu soyledi progestan ignesi bu arada hapinida ictim igneleri 3 gunde bir vuruldum cok sükür gecti ama hic dıs kanamam olmadi canim bol bol dua ettim Allah hepimizin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?