♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Teachderya canim en kısa zamanda aramızda seni tekrar göreceğiz insaAllah...sen metanetlisin , Rabbim sabrını veriyor hamd olsun...

Casamaa Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin tatlim bekle bakalim bir hafta daha..

Bende güzel haberlerle gelmek isterdim canım ama nasip ne yapalım elden bişey gelmez şu durumda.Biz her zaman ALLAH tan hayırlısını sağlıklısını istedik bunda da vardır bir hayır.Öyle bir umuda kapıldığım yok şimdilik dr um zaten biraz da bizim durumumuzu görünce o anda 1 hafta şans verelim dedi ben öyle algıladım. Çünkü sonrasında üzülmeyin önemli olan hamile kalabiliyor olman kürtaj sonrası tedaviye hemen devam ederiz sizde isterseniz dedi.

Bu aralar epey yoğunum kızlar...telden girebiliyorum ancak...

Gobus ve göğüs benim dr büyüdü, ama çok tatli.. ben bebe yağı kullanıyorum çünkü kasintim oluyor arada tatli tatli...
Muhabbetinize katılamıyorum artık maalesef.. olsun arada geliyorum inşaallah:)

Teachderya canim en kısa zamanda aramızda seni tekrar göreceğiz insaAllah...sen metanetlisin , Rabbim sabrını veriyor hamd olsun...

Casamaa Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin tatlim bekle bakalim bir hafta daha..
Amin canım beklicez bakalım nasipte var göreceğiz..

Canım İnşallah senin de kanaman/ ağrıların bir an önce durur ve biter, güzelce dinlen , moralini bozma...

Benim karnim hic cikmadi daha, kiloda almadim

ay ne hos olur arkadas olur bebeislerimizde. Jimerde yatan bir kiz vardi yanimda geceligi 350 tl den yatmis kanama sikayetiyle gitmis oda. Hayirlisi olsun hakkimizda.
ay o günleri görelimde allahın izniyle...
bende bi önceki gebeliğmde pembe maviye gidiyordum erken doğum yaptım dr um hem anlamadı hem durduramadı bebeğimi kaybettim bide üstüne 1200 tl para ödedik...
neyse arkadaşım ara sıra yine girerim ben kendine de bebeşide iyi bak hoşçakall

Canim genelde yatakta kalkmamanin faydali oldugunu soylerler ama olacagi varsa her turlu oluyor cogu kisiden kazayla hamile kaldigini duydum ama sen yinede en azindan bi 15-20dk bekleki spermler tam yerine ulassin hatta belinin altina yastik koy diyenler bile oluyor aklinda bulunsun hatta ben sicak suda spermler olur diye abdest islemini bile mecbur sabaha birakiyordum ama bebek icin oldugundan her yolu mubah goruyordum hatta gebelik testi yaptircagim zaman en az bi hafta gectikten sonra kan testi yapiyoruz dediler bnmki daha gecmemesine ragmen bi hafta gecti deyip yalan soledim allah affetsin napim bebek icin yaptim herseyi ve hamile ciktim gercekten o testin sonucunda :) darisi basina insallah sende tez zamanda hayirlisi ile hamile kalirsin insallah :)

Olsun canim ne zmn musait olursan yaz herzmn bekleriz bebekle sen iyi olda yazmasi sonraya kalsin :) bende gunduz pek giremiyorum mudurumun gozune batmayim diye ogle arasinda yada aksam yazabiliyorum musait oldukca uzanirken felan

Canım İnşallah senin de kanaman/ ağrıların bir an önce durur ve biter, güzelce dinlen , moralini bozma...
insallah canım tesekkur ederım,ben hc umudumu kayb etmedım,doktorlar senın dogal yolla hamıle kalman zor dedıler ama ben hıc umudumu kayb etmedım,bekledım bıraz,zor donemden gecdım,ama geldı melegım,ınsallah sımsıkı tutunur yavrum.

Kuşlar merhaba...benim bulantilarim azalacagi yerde artti hicbisey yiyemiyirumm bulantisi onbirinci haftada artan varmi

Kuşlar merhaba...benim bulantilar azalacagi yerde artti hicbisey yiyemiyirumm bulantisi onbirinci haftada artan varmi

Benim artmadi ama aynen devam ediyor. 6. Haftadan beri ayniyim. Sanirim benim avantajim sabahlari yogun oluyor. Bütün gün pek devam etmiyor. Ara sira bütün gün bulaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…