- 10 Ekim 2014
- 341
- 264
- 158
- 46
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.761
Çok geçmiş olsun canım, İnşallah güzel haberlerle dönersin. Umudunu yitirme canım, her şeyin hayırlısı...Amin cümlemize canım sağolasın benim pek umudum yok ama bakalım..
Bende güzel haberlerle gelmek isterdim canım ama nasip ne yapalım elden bişey gelmez şu durumda.Biz her zaman ALLAH tan hayırlısını sağlıklısını istedik bunda da vardır bir hayır.Öyle bir umuda kapıldığım yok şimdilik dr um zaten biraz da bizim durumumuzu görünce o anda 1 hafta şans verelim dedi ben öyle algıladım. Çünkü sonrasında üzülmeyin önemli olan hamile kalabiliyor olman kürtaj sonrası tedaviye hemen devam ederiz sizde isterseniz dedi.canım senin güzel haberler ile gleceğini düşünmüştüm ama canın sağolsun hayırlısı olsun arkadaşım. bu zamana kadar görünmedi ise bence nundan sonra da umuda kapılma derim. hani olursa gzl olur süpriz lur ama olmazsa hayal kırıklığı daha zor olur. ben hep en baştan en kötüye hazırladım kendimi. kolay atlattım diye düşünüyorum. inş sen de hayırlısı ile kolay geçiririn zor günlerini.
Amin canım beklicez bakalım nasipte var göreceğiz..Teachderya canim en kısa zamanda aramızda seni tekrar göreceğiz insaAllah...sen metanetlisin , Rabbim sabrını veriyor hamd olsun...
Casamaa Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin tatlim bekle bakalim bir hafta daha..
Canım İnşallah senin de kanaman/ ağrıların bir an önce durur ve biter, güzelce dinlen , moralini bozma...hemen boyle pes etmek yok ama ,canı veren de alan da Odur ,bıze dua etmek duser.Bak ben de hastaneden geldım,cok agrım akıntım var ,doktorum kanama baslamıs dedı rahmın altında ama ne yapalım,hemen pes etmek ,umutsuzluga kapılmak yok.İnsallah bı hafta sonra guzel haberını duyarız.
Çok sağol canım bizde öyle diyoruz hayırlısı inşALLAH..Çok geçmiş olsun canım, İnşallah güzel haberlerle dönersin. Umudunu yitirme canım, her şeyin hayırlısı...
Benim karnim hic cikmadi daha, kiloda almadimBu aralar epey yoğunum kızlar...telden girebiliyorum ancak...
Gobus ve göğüs benim dr büyüdü, ama çok tatli.. ben bebe yağı kullanıyorum çünkü kasintim oluyor arada tatli tatli...
Muhabbetinize katılamıyorum artık maalesef..olsun arada geliyorum inşaallah:)
Oyy canim iç karnin büyüktur...üzülme bu ayda çıkar artık yavaş yavaş :)Benim karnim hic cikmadi daha, kiloda almadim
ay o günleri görelimde allahın izniyle...ay ne hos olur arkadas olur bebeislerimizde. Jimerde yatan bir kiz vardi yanimda geceligi 350 tl den yatmis kanama sikayetiyle gitmis oda. Hayirlisi olsun hakkimizda.
Canim genelde yatakta kalkmamanin faydali oldugunu soylerler ama olacagi varsa her turlu oluyor cogu kisiden kazayla hamile kaldigini duydum ama sen yinede en azindan bi 15-20dk bekleki spermler tam yerine ulassin hatta belinin altina yastik koy diyenler bile oluyor aklinda bulunsun hatta ben sicak suda spermler olur diye abdest islemini bile mecbur sabaha birakiyordum ama bebek icin oldugundan her yolu mubah goruyordum hatta gebelik testi yaptircagim zaman en az bi hafta gectikten sonra kan testi yapiyoruz dediler bnmki daha gecmemesine ragmen bi hafta gecti deyip yalan soledim allah affetsin napim bebek icin yaptim herseyi ve hamile ciktim gercekten o testin sonucunda :)Merhaba sevgili hamiş bayanlar.sizlere sorum olacaktı.Ben daha 3 buçuk aylık evliyimilk ay korunduk sonra aman ne olacaksa olsun dedik bıraktık korunmayı.ama ben ilişki biter bitmez kalkıyorum lavaboya giriyorum ardından duşa.cidden biraz yerimizden kalkmamamız gerekiyor ?? ne yapmalıyım hiç bilmiyorum.Hım bide azda olsa pko var.ve ilk defa geçen ay hiç gecikme yaşamadan tam vaktinde adet oldum.(yeni olduğumuz için hiççç kafama takmıyorum )
gecmıs olsun kac gun devam ettı doktorun bı ılac ıgne yazmısmıydı?Benım de baslamıs rahım altı kanama cok tedırgınımCok sagol canim:)
Olsun canim ne zmn musait olursan yaz herzmn bekleriz bebekle sen iyi olda yazmasi sonraya kalsin :) bende gunduz pek giremiyorum mudurumun gozune batmayim diye ogle arasinda yada aksam yazabiliyorum musait oldukca uzanirken felanBu aralar epey yoğunum kızlar...telden girebiliyorum ancak...
Gobus ve göğüs benim dr büyüdü, ama çok tatli.. ben bebe yağı kullanıyorum çünkü kasintim oluyor arada tatli tatli...
Muhabbetinize katılamıyorum artık maalesef..olsun arada geliyorum inşaallah:)
insallah canım tesekkur ederım,ben hc umudumu kayb etmedım,doktorlar senın dogal yolla hamıle kalman zor dedıler ama ben hıc umudumu kayb etmedım,bekledım bıraz,zor donemden gecdım,ama geldı melegım,ınsallah sımsıkı tutunur yavrum.Canım İnşallah senin de kanaman/ ağrıların bir an önce durur ve biter, güzelce dinlen , moralini bozma...
Allahtan umut kesilmez canim ama tabi her duruma hazirlikli olda olacaklar allahin takdiri...Çok sağol canım bizde öyle diyoruz hayırlısı inşALLAH..
Hepimiz canim nerdeyseKuşlar merhaba...benim bulantilarim azalacagi yerde artti hicbisey yiyemiyirumm bulantisi onbirinci haftada artan varmi
Aaaa valla bende benmi farkliyim die korktum...cok istahsizim insallah gecerHepimiz canim nerdeyse
Kuşlar merhaba...benim bulantilar azalacagi yerde artti hicbisey yiyemiyirumm bulantisi onbirinci haftada artan varmi
Yok cnm cok tuhaf ama bnmde ole oldu maalesef bu ara hafifledi gibi hadi hayirlisi bugun 12.haftayida doldurdum bakalim :)Aaaa valla bende benmi farkliyim die korktum...cok istahsizim insallah gecer( herkes icin dualarimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?