- 21 Haziran 2013
- 286
- 350
- 83
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.181
Bebislerimizin cinsiyetleri
@BBD ERKEK
@isiris ERKEK
@superisi_sinope KIZ
@denizkizi_esra ERKEK
@monga ERKEK
Bana da doktor söylemedi ama, rüyamda erkek diyodu:)))) Sanırım benimki de erkekbenimde erkek.. hep diyorlar zaten bu sene erkek çocuk senesi:)
sankı acı badem tuylenme yapıyordu tatlı badem yapmıyordu .Ya da aksı.Ben de badem yagı dusunuyorum,bı de lıreac var aklımdaBende bio oil dusunuyordum n11 de gittigidiyorda 19-20 tl ye.fakat iceriginde zararli seyler oldugunu okumus bi arkadas tereddute dustum.bebeyagina da kimyasal diyorlar.liarec icin de okudum supheli seyler.bademyagi da tuylenmeye sebep....napacaz...
Haklısın canım aslında kantaron yağı tam bir mucize - ben ilk zamanlarda hemoroit olmuştum kantaron yağlı pamukla fitil yapıp koydum çook iyi geldi ve kısa sürede iyileştim. O zaman kantaron yağına geçiyorum:)cnm bebe yağı da kullanma bence..çok da masum değil..zeytinyağı yada kantaron yağı, badem yağı kullanabilirsin..önceki doktorum kantaron yağı vermişti bana kürtajdan sonra bile.. tüm yara türü şeylere kullanabilirsin bu yağı dedi..nacizane tavsiye ederim..ben biraz daha ileri aşamalarda mustela kullanmayı planlıyorum..kimyacı bir arkadaşım var o önerdi en iyisi mustela diye...trendyolda indirimleri oluyor takipteyim.. :)
Estağfurullah canım çok geçmiş olsun. Benim doktor pek konuşkan değil ki maalesef ... pek bir şey demiyor ve 16.haftadan önce gelme diyor ( tabii acil bir durum olmazsa) normal gebe muamelesi yapıyor. En son biliyorsun miyom büyüyyordu... şimdi ne alemde hiç bilmiyorum. Ben de meraktayım ama kızacak diye gidemiyorum. Ama netten okuduğum kadarıyla miyomda dejenerasyon filan olabilirmiş ve bunlar da kanama yapabilirmiş. Canım senin miyomda dışa doğru büyüyordu değil mi, önemli olan bebeği sıkıştırmaması...yoksa bebeğe bir zararı yok. Kavun kadar miyomla çocuk sahibi olan örnekler okudum internette. Allah ın izniyle bebişlere kavuşacağız canım, lütfen moralini bozma ve güzel düşün miyomdaşım. Benim miyom büyüdükçe biraz mesanemi sıkıştırıyor gibi şimdilik - ama idare ediyorum çok şükür. Artık eskisi gibi yatak istirahati yapmıyorum - epey oldu bırakalı normal hareket ediyorum hatta dün biraz yürüyüş bile yapmıştım. Ama demek kendimizi çok yormayacakmışız , ne yapalım daha dikkatli olalım madem...Günaydın hamileler.sahire2014 miyomdaşım merhaba dün yattığım hastanede kontrolum vardı dr bebek çok iyi kanama alanında geçmiş dedi sonra durdu durdu neden bu miyomla gamile kaldın dedi. Ben tabi bu kısmı takmayarak mutlu mesut çıktım hastaneden biraz yol yürüdüm metroya binmek için . Akşam saat 10 da ayağa kalktığımda bir akıntı hissettim vajina ağzımda birde baktımki kızıl ( ne kahve ne kırmızı) akıntım var ama böyle çok koyu kıvamlıda değil tam sıvıda değil . Hadi bakalım acile daha bu sabah demedimi dr kanama alnı tamamen gitmiş diye acildeki dr usg ye aoktu yine hızlıca ve ilgisizce bebek iyi kanama alanında yok ama miyom lekelenme yapar yorulmayacaksın istirahatine dikkat edeceksin dedi. Yani gün içinde iki kez miyom u duyunca sinirlerim bozuldu . İyide ozaman benim bu dr neden Hamile kalmamı önerdi hep boyle korkacakmıyı yani. Sende durum ne diye merak ettim canım büyüyormu yoksa küçülüyormu ? Sabah sabah körü haberle içini kararttım kusura bakma ama bu endişelerimi başka yerde dile getiremiyorum
Betan iyi yukselmiş bence hayırlısı olsun canım .cgdozdgn benimde kist vardi 10 gun once dr baknca soylemisti. Acaba ondan mi lekelerim geliyo. Gidince sorayim.
108,171,331 :)
Bugun ku betam 331 :)
Alerjik astım benimkisi. Neye alerjim var test yaptıramadım. Kedim var, doktor kedidir kedi dedi :) ben kabul etmek istemiyorum. Şu anda kedimle uzaktan sevişiyoruz. Onun dışında bir öblem almadım. Soktorum mümkün olduğunca kullanma dedi ilacını. Ben de atak geldiği zaman nefes egzersizleri vs ile atlatıyorum. Ama çok yoğun olmuyor benim.Anladm cnm sagolasn bn tuzlu su karismni doktorun onerdigi sklde hazrladm siringayla da burnuma puskurtuorm smdilk iyi gidio hadi hayrlisiinsallah bi care olur. Bu arada astm icn ilac kullanio msn su an?
Valla ben bu lekelenmeler yüzünden 2 dr devam ediyorum. Ama bence bu iyi bisey degil ikiside farkli konusuyor moralimi bozuyor. Evet miyimla dogum yapanda cok ama yinede dr lar boyle konusunca korkmamak elde degil. Diger dr. Daha olumlu konusuyor ama ida cok fazla bilgi vermiyor ultrasonda gordugum kadariyla bebegin ust tarafinda miyom ama henuz temas halinde dgiller ama bebek buyudukce yakinlasacaklari kesin . Rabbim hayirlisini nasip etsin demekten baska elimizden birsey gelmeyecek belliki. Benimde mesanem cok sikisiyor gece 3 kere tuvalete kalkiyorum sikisik bir sekilde ana cikan idrar okadar azki bundannu sikistim be diyorum . Tek derdimiz o olur insallah hayirlisiyla dogururuz.Estağfurullah canım çok geçmiş olsun. Benim doktor pek konuşkan değil ki maalesef ... pek bir şey demiyor ve 16.haftadan önce gelme diyor ( tabii acil bir durum olmazsa) normal gebe muamelesi yapıyor. En son biliyorsun miyom büyüyyordu... şimdi ne alemde hiç bilmiyorum. Ben de meraktayım ama kızacak diye gidemiyorum. Ama netten okuduğum kadarıyla miyomda dejenerasyon filan olabilirmiş ve bunlar da kanama yapabilirmiş. Canım senin miyomda dışa doğru büyüyordu değil mi, önemli olan bebeği sıkıştırmaması...yoksa bebeğe bir zararı yok. Kavun kadar miyomla çocuk sahibi olan örnekler okudum internette. Allah ın izniyle bebişlere kavuşacağız canım, lütfen moralini bozma ve güzel düşün miyomdaşım. Benim miyom büyüdükçe biraz mesanemi sıkıştırıyor gibi şimdilik - ama idare ediyorum çok şükür. Artık eskisi gibi yatak istirahati yapmıyorum - epey oldu bırakalı normal hareket ediyorum hatta dün biraz yürüyüş bile yapmıştım. Ama demek kendimizi çok yormayacakmışız , ne yapalım daha dikkatli olalım madem...
Cok saol canim benimm :) saglikla devam ederiz hepimiz insallahBetan iyi yukselmiş bence hayırlısı olsun canım .
Benimde kizimdan yadigar:)benim zaten kızımdan kalan yırtıklarımla dünya haritası gibi vücudum
Bendede sarı akinti var ayrica yüzüme sivilce doldu takvim dogru aslinda sonucta gün aldigimiz haftayi yaziyor benim 9+2 yani 10.haftadan gun aliyorum bu yuzden 10.haftanin icinde gorunuyorumBen de çatlak kremi olarak hem kendi araştırmalarım hem de benden önce doğum yapan arkadaşlarımın araştrımaları sonucun Burt's bees maekasının mama bee kremie karar verdim. Doğal bir ürün. Yağlar konusunda bir türlü emin olamıyorum. Bu tarz ürünler sertifikalı sonuçta.
Arkadaşlar akıntısı olan var mı? Benim baya akıntım geliyor. Rengi sarı, kokusu yok.
- Bu arada forumun takvimi bir hafta önden mi gidiyor? Her yerde 8 hafta burda 9...
evet şimdi anladım hafta durumunu :) benim sivilce başlarda oldu bir hafta içindr geçti. Şu anda hamile olduğuma dair hiç bir belirtim yok. Bi akıntı var o kadarBendede sarı akinti var ayrica yüzüme sivilce doldu takvim dogru aslinda sonucta gün aldigimiz haftayi yaziyor benim 9+2 yani 10.haftadan gun aliyorum bu yuzden 10.haftanin icinde gorunuyorum
Hayirli haberlerle donuceksin insallah canim.icini ferah tut.Hastane deyim kızlar ense kalınlığı için geldimdua edin bana
Güzel hayirli haberler alirsin insallah canim icini ferah tutHastane deyim kızlar ense kalınlığı için geldimdua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?