- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.161
Hımmm kullanıp memnun kalan tanıdığın felan varmı öneri ilemi alacaksın bana genelde bademyağını yada kakao yağı önerdiler ama bende kararsız kaldımJohnson baby in bebek yağını almayı düşünüyorum vazelinin kokusu benim hoşuma gitmiyor yarından itibaren banyodan sonra da olsa normalde de olsa bebek yagi belki badem yagi da kullanmayı dusunyorm bakalım ..
Hımmm kullanıp memnun kalan tanıdığın felan varmı öneri ilemi alacaksın bana genelde bademyağını yada kakao yağı önerdiler ama bende kararsız kaldımve sanırım biraz geç kaldım birşey kullanmak için
Selam hamisler :) bişi danışmak istiyorum size bugün aile hekimliğine gittim kontrol için çağırdı hangi ilaçları kullandığımi sordu folik asit dedim içinde dört tane kaldı tekrar alacağım dedim decavit verdi bitince buna başla dedi şimdi doktoruma sormadan ben buna başlasammiki bi dahaki randevuda iki hafta sonra napsam bilemedim ya
Canim bu sene erkek senesi diyorlar. Egerki bebisin erkekse ve doktorun bilgi vermek isterse belli olur cinsiyeti canim Allah gonlune gore versinCinsiyeti ben de merak ediyorummmm hem de cokkkkkyarin 12. Haftaya giriyoruz ikili test için gidecem cinsiyet belli olur mu ki erken dimi kızlar
Canim bu sene erkek senesi diyorlar. Egerki bebisin erkekse ve doktorun bilgi vermek isterse belli olur cinsiyeti canim Allah gonlune gore versin
Amin canim hayirlisi insallahAyyy inş canm çok tesekkur ederim :) Allahım hakkımızda hangisi hayirlisiyla onu nasip etsin inş (amin)
Sizin benden önceydi doktor randevusu doktorunuzdan bilgi alınca burdan söylermisiniz rica etsem bende ona göre başlasam içimdeki tereddütleri atamiyorumKullan Cnm decavit vitamin zararı olmaz ben de senin gibi iki hafta önce kan hapim elevitle ilacım bittiği için sağlık ocağındaki ebe kadın decavit verdi kullanıyorum dr la randevum da yarin dr uma soylicem ama bir zararı yok kullan bence.
Sizin benden önceydi doktor randevusu doktorunuzdan bilgi alınca burdan söylermisiniz rica etsem bende ona göre başlasam içimdeki tereddütleri atamiyorum
Canim bana doktorum 7. hafta da verdi decaviti. Bir şey olmaz canim vitamin o zaten yalniz doktorum folik asite de devam et dedi.Selam hamisler :) bişi danışmak istiyorum size bugün aile hekimliğine gittim kontrol için çağırdı hangi ilaçları kullandığımi sordu folik asit dedim içinde dört tane kaldı tekrar alacağım dedim decavit verdi bitince buna başla dedi şimdi doktoruma sormadan ben buna başlasammiki bi dahaki randevuda iki hafta sonra napsam bilemedim ya
bir de bio oil diye bir şey çıkmış - reklamı dönüyor 25 tl ymiş. Henüz ben de bebe yağı ile idare ediyorum ama ona geçsem mi diye de düşünüyorum.Hımmm kullanıp memnun kalan tanıdığın felan varmı öneri ilemi alacaksın bana genelde bademyağını yada kakao yağı önerdiler ama bende kararsız kaldımve sanırım biraz geç kaldım birşey kullanmak için
bio-oil i bende merak ediyorum. Kullanip memnun kalan var mi acaba?bir de bio oil diye bir şey çıkmış - reklamı dönüyor 25 tl ymiş. Henüz ben de bebe yağı ile idare ediyorum ama ona geçsem mi diye de düşünüyorum.
Hayirli olsun canim bende ayni duygulari tattım gecen hafta sonu. Biz ultrasona girdigimizde uyuyordu doktorumuz uyandirdi sonra basladi bi saga bi sola donmeye hayranlikla ve saskinlikla izledim onceki haftada hareketlerini gormustum ama o zmn bu kdr buyuk degildi simdi bildigin normal bir insanin sanki minyaturunu oyuncaginu yapmislar karnima sokmuslar gibiydi bide girer girmez cinsiyetini sorduk bebisimizde saolsun bacaklarini acti cinsiyetini gorduk erkek dedi size cinsiyet hakkinda yorumda bulundumu canim
Cinsiyeti ben de merak ediyorummmm hem de cokkkkkyarin 12. Haftaya giriyoruz ikili test için gidecem cinsiyet belli olur mu ki erken dimi kızlar
bir de bio oil diye bir şey çıkmış - reklamı dönüyor 25 tl ymiş. Henüz ben de bebe yağı ile idare ediyorum ama ona geçsem mi diye de düşünüyorum.
Yuzde 75 dogrudur o zmn cnmevet esracım..bir çıkıntı gördü erkek sanırım dedi..iyice görmek için 10 dk felan uğraştı ama bizimki hoppp yukarı hop aşağı sağa sola döndükçe yakalayamadık..büyük ihtimalle erkek görünüyor ama net değil işte..bu sene erkek senesiymiş herkes erkek diyor bana...beni de listeye ekle istersen net olmamakla birlikte..:)
Listeye bakiyorum da herkesin erkek. Bir benim ki kiz gözüküyor ama kesin değildi. Benimki de erkek mi acabaBebislerimizin cinsiyetleri
@BBD ERKEK
@isiris ERKEK
superisi_sinope KIZ
@denizkizi_esra ERKEK
@monga ERKEK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?