♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Johnson baby in bebek yağını almayı düşünüyorum vazelinin kokusu benim hoşuma gitmiyor yarından itibaren banyodan sonra da olsa normalde de olsa bebek yagi belki badem yagi da kullanmayı dusunyorm bakalım ..
Hımmm kullanıp memnun kalan tanıdığın felan varmı öneri ilemi alacaksın bana genelde bademyağını yada kakao yağı önerdiler ama bende kararsız kaldım ve sanırım biraz geç kaldım birşey kullanmak için

Selam hamisler :) bişi danışmak istiyorum size bugün aile hekimliğine gittim kontrol için çağırdı hangi ilaçları kullandığımi sordu folik asit dedim içinde dört tane kaldı tekrar alacağım dedim decavit verdi bitince buna başla dedi şimdi doktoruma sormadan ben buna başlasammiki bi dahaki randevuda iki hafta sonra napsam bilemedim ya

Yoo geç kalmadin ben de daha yeni basliycam.internetten araştırdım ben bebek yağını ve badem yağını kullanan ve tavsiye eden çOktu o yuzden kullanmayi dusunuyorum ben de .. İns iyi sonuc verir.

Kullan Cnm decavit vitamin zararı olmaz ben de senin gibi iki hafta önce kan hapim elevitle ilacım bittiği için sağlık ocağındaki ebe kadın decavit verdi kullanıyorum dr la randevum da yarin dr uma soylicem ama bir zararı yok kullan bence.

Cinsiyeti ben de merak ediyorummmm hem de cokkkkk yarin 12. Haftaya giriyoruz ikili test için gidecem cinsiyet belli olur mu ki erken dimi kızlar
Canim bu sene erkek senesi diyorlar. Egerki bebisin erkekse ve doktorun bilgi vermek isterse belli olur cinsiyeti canim Allah gonlune gore versin

Ayyy inş canm çok tesekkur ederim :) Allahım hakkımızda hangisi hayirlisiyla onu nasip etsin inş (amin)
Canim bu sene erkek senesi diyorlar. Egerki bebisin erkekse ve doktorun bilgi vermek isterse belli olur cinsiyeti canim Allah gonlune gore versin

Sizin benden önceydi doktor randevusu doktorunuzdan bilgi alınca burdan söylermisiniz rica etsem bende ona göre başlasam içimdeki tereddütleri atamiyorum

Canim bana doktorum 7. hafta da verdi decaviti. Bir şey olmaz canim vitamin o zaten yalniz doktorum folik asite de devam et dedi.

bir de bio oil diye bir şey çıkmış - reklamı dönüyor 25 tl ymiş. Henüz ben de bebe yağı ile idare ediyorum ama ona geçsem mi diye de düşünüyorum.

evet esracım..bir çıkıntı gördü erkek sanırım dedi..iyice görmek için 10 dk felan uğraştı ama bizimki hoppp yukarı hop aşağı sağa sola döndükçe yakalayamadık..büyük ihtimalle erkek görünüyor ama net değil işte..bu sene erkek senesiymiş herkes erkek diyor bana...beni de listeye ekle istersen net olmamakla birlikte..:)

Bio oil i bi ara Bende dusundum netten bi arastirim dedim yorumlar iyi degildi memnun kalmayanlar vardı bida ben de Vazgeçtim ondan bebe yagi ve badem yagi aklimdaki liarec diye bir krem bide ama pahaliymis o 70 lira civariymis ssanırım

Cinsiyeti ben de merak ediyorummmm hem de cokkkkk yarin 12. Haftaya giriyoruz ikili test için gidecem cinsiyet belli olur mu ki erken dimi kızlar

aslında bellli cnm da doktorlar çok yanaşmıyor söylemeye..ama ben hiç merak etmiyorken sormamışken doktorumuz kendisi söyledi hemen :)

bir de bio oil diye bir şey çıkmış - reklamı dönüyor 25 tl ymiş. Henüz ben de bebe yağı ile idare ediyorum ama ona geçsem mi diye de düşünüyorum.

cnm bebe yağı da kullanma bence..çok da masum değil..zeytinyağı yada kantaron yağı, badem yağı kullanabilirsin..önceki doktorum kantaron yağı vermişti bana kürtajdan sonra bile.. tüm yara türü şeylere kullanabilirsin bu yağı dedi..nacizane tavsiye ederim..ben biraz daha ileri aşamalarda mustela kullanmayı planlıyorum..kimyacı bir arkadaşım var o önerdi en iyisi mustela diye...trendyolda indirimleri oluyor takipteyim.. :)

Yuzde 75 dogrudur o zmn cnm tabiki eklerim listeye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…