♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Kizlaaarrrrr esimle gittik ssimdi geldim hastaneden bir hareketli ki minigim hele bir resmini yakaladı dr um surati resmen belli ayni babaaa )) eşim ayni bana benziyor dedi dr falan bi ggulduk allahım nasıl bir duygu ben kalp atışını merak ederken onu öyle hareketli görünce bi tuhaf oldum allahım şükürler olsun sana minigimin bu sefer gelecek inş allahın izniyle kızlar harika bir duyguymus bu şükür ler olsun bin kere :) ense kalınlığı için çarşambaya gün verdiler (devlette sıra varmış) 11+6 dedi ultrasona gore bnm hesabim 11+1 di bgn ama olsun büyüsün buyusun önden gitsin geri kalmasın da :)))))) allahimmm şükürler olssuuunnnn çok mutluyummm
Hayirli haberlerle donuceksin insallah canim.icini ferah tut.

Güzel hayirli haberler alirsin insallah canim icini ferah tut

Herşey güzel olsun diyelim, güzel olsun

hadi bakalım güzel haberler al cnm inş..

Tebrik ederim bende haftaya gidicem inşallah çok merak ediyorum

Hadi gozun aydin insallah iyi cikar testlerin de

harika yazmışsın cnm çok doğru :) ..belirtiler gidince kuruntular başlıyor.. bkz: geçen hafta ben :)
Aynen bende oyleyim. Ama artik olmuycam. Kendimi yedim bitirdim su zamana kadar yok akintim bitti yok tansiyonum cikti yok kabizlik bitti daha da bir suru sey. Daha iki gun once gordum bebegimi iki gun onde bile. Bundan sonra stres yapmiycam artik. Bir de doktorlara akittigim paralar da cabasi.bugun daha cuma ve ben bu hafta iki defa doktora gittim dusunun.

Gozun aydin canim. Bebegin tabi ki seni birakmiycak bu defa.Artik riskli aylar bitiyor tadini cikaralim artik demi

Aynen cnmmm amin insss buarada dr ense kalınlığından sonra 4 ay sonra geleceksin 3lu tarama testi yapacaz dedi ikili test yapmıyor bana ?
Gozun aydin canim. Bebegin tabi ki seni birakmiycak bu defa.Artik riskli aylar bitiyor tadini cikaralim artik demi

Oyyy masallahhh hep erkek o kadar erkek içinde bi tane kızı ayrıca tebrik ederim bnm cinsiyet geç ogrenicem sanırım dr bi ay sonra çağırdı zaten bu hafta hariç o zaman anca belli olur artik herhalde ama dr o zaman için uçlu test için dedi cinsiyeti demedi bile bakalım ne zaman artik hayırlısı ama bgnku ultrason. Görüntüsünden bi kez daha erkek dedim
Bebislerimizin cinsiyetleri

BBD ERKEK
@isiris ERKEK
@superisi_sinope KIZ
@denizkizi_esra ERKEK
monga ERKEK
N nes_han ERKEK

gerçektende erkek senesi b sene galiba
bende bugun yine gittim gördük minnoşumuzu herhafta gitsem hayır demiyeceğim
1 kg almışım doktorum kızdı biraz ilk üç ay 0 kiloyla bitirmeliyiz dedi bol bol yürüyüş artık

Aynen cnmmm amin insss buarada dr ense kalınlığından sonra 4 ay sonra geleceksin 3lu tarama testi yapacaz dedi ikili test yapmıyor bana ?
Hayirlisi olsun canim hareketlerini gormek gercekten sahane hic aklindan cikmiyor insanin o goruntu. Her dr un yontemi farkli demekki 2 li ye gerek gormuyor senin dr un ama 4 ay degil 4 haftadir heralde o 4 ay sonra 3 lu test icin gec oluyor diye biliyorum ama yaniliyorda olabilirim. İnsallah yine boyle gizel haberler alirsin canim

Ayyy ne 4 ay i 4 hafta canm aman allah korusun 4 ay nasıl beklerim :)

Senin dr un beni görse ne der acaba canm uuç kilo aldım ben ama ben zayifim belli olmuyor sende kilo durumu nasıl ki bi kiloya bile kizdigina gore

Bebislerimizin cinsiyetleri

BBD ERKEK
@isiris ERKEK
[USarkadad]@superisi_sinope[/USER] KIZ
@denizkizi_esra ERKEK
monga ERKEK
N nes_han ERKEK

Cidden erkek yılı mi ne...bune erkek bollugu.onlarca arkafasim var 2009 dan beri dogum yapan.sadece bitanesinin kızı var 5 yıldir. bana da 2 oglu olan bir arkadasim yalnizca erkek hissediyorum diyor.diger bilen herkes kız hissediyor.bakalim kim haklı cikacak saglıklı olsunlar da artik Allah ne yazdıysa oyle...

8+1sen mesela 9. Hafta icnde oldgnu soluyor canm sadece. Yani sekiz haftanin gun olarak kusurati olnca 9 icndesin diyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…