♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Gunaydinnnnn BN de yarin 12.haftaya giricem inş ama bgn iicimde bi korku var bebeğim iyi mi acaba endişe duyuyorum uyanır uyanmaz bebegin kalbinin durduğu nasıl anlaşılır diye nette bakindim bi hafta bebeğimden haberim olmayınca olumsuza yoruyor çok korkuyorum dr bi ay sonra gel dedi diye zor bekliyorum haftaya nasıl gelicem
Gunaydin hamisler . Gunaydin 2. Trimeister gunaydinnn 13. Haftaaa (aslında 12. Hafta) herkese saglikli endisesiz mutlu hayirli bir gun dilerim...

Bebislerimiz rabbime emanet allahin izniyle sagliklidirlar muhakkak rabbim hayirlisini veriri elbet endisemiz yersiz aslinda ama evet endiseleniyoruz iste . Endislenme streste bebege yansiyor bence tadini cikar agrin leken yoksa bu gunun tadini cikar sev onu konus onla bol bolda dua et

Merhaba arkadaşlar ben hamile degilim. fakat bende bembeyaz bir akıntı var son bir ayda daha da cok arttı nedendir aceba tarlusal diye bi iltihap söktürücü kullandım yeni bitti ondan mı ki aceba
Canim vajina da mantar gibi bir rahatsizlik olduğunda da akinti olabiliyor. Doktora git bence.

Ya bende 8+2 duydum :-( keşke 1 hafta daha bekleseydin neyse sağlık olsun...
Sen azından duymussun cnm ben hic duymadım acaba kalp atışı oldu da mi durdu yoksa allahım ona hic mi can vermedi hic bilmiyorum bu bebegimi kucağıma alana kadar onu unutamiycam hep aklıma gelicek ve uzulucem sana da endişe etme diycem ama ben hala ediyorum ilk gebeligimdeki kaybımdan olsa gerek hep bi korku endişe içindeyim normalde randevum ssalı günüydü ama yarına aldım simdi..

Benimde randevum salı günü ama eşim yarın gidelim diyo ama ben salı gitcem çok stresli zamanlar Allahım bizlerin yardımcısı olsun sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin... Hayırlısıyla ...

Canm onern icn cok tesekkrler. Bu solusyon falan mi yoksa farkli bisey mi? Internetten de bakacagim smdi
Bir çeşit tuzlu su aslında. Sadece yanındaki aparat sinüsleri yıkamanı sağlıyor. Ben ilk yaptığımda- çok rahatlatmıştı ondan çok çok yaptım sanırım bu yüzden- baş ağrısı yaptı biraz.

Merhaba arkadaslar
İlerledi benim basbelam gribim:-( isede gidemedim bugun.dr burun tikanikligina tuzlu su cekmemi onerdi.hafif bi antibiyotik verdi ama icmeyi dusunmuyorum.hafif de olsa antibiyotik iste.parol icebilecegimi soledi. Bide hastalik disinda burun tikanikligi yasayanlara bi önerim var.yatarken burun bantlari kullanmak muthis ise yariyor.hastayim diye dun kullandim hasta burnumla bile rahat uyumami saglafi.breath right deneyin bence...

Gecmis olsun en kisa zamanda gecsin gitsin insallah.

1 ay önce bende ağır bir grip geçirdim. burun tıkanıklığı için, akşam yatarken şırınganın içine tuzlu su çekip, tıkandıkça burun deliklerine sıkıyordum. eczanelerde satılan okyanus sularında azda olsa kimyasal olmasından dolayı kullanamadım. doktorum hiç ilaç vermedi sandoz c vitamini sadece... bol bol meyve yedim ve uyudum.

Selam kizlar
Net paketim yoktu bir kac gundur giremedim. Nasilsiniz iyisinizdir insallah. Cinsiyeti belli olan varmi listeye eklim hemen :)

Hayirli olsun canim bende ayni duygulari tattım gecen hafta sonu. Biz ultrasona girdigimizde uyuyordu doktorumuz uyandirdi sonra basladi bi saga bi sola donmeye hayranlikla ve saskinlikla izledim onceki haftada hareketlerini gormustum ama o zmn bu kdr buyuk degildi simdi bildigin normal bir insanin sanki minyaturunu oyuncaginu yapmislar karnima sokmuslar gibiydi bide girer girmez cinsiyetini sorduk bebisimizde saolsun bacaklarini acti cinsiyetini gorduk erkek dedi size cinsiyet hakkinda yorumda bulundumu canim

Cinsiyeti ben de merak ediyorummmm hem de cokkkkk yarin 12. Haftaya giriyoruz ikili test için gidecem cinsiyet belli olur mu ki erken dimi kızlar

Kullanmıştım bende ise yarıyor gerçekten

Kızlar bnm goguslerimde kaşıntı başladı bgn nasıl tatlı kasiniyor anlatamam bisey sursem mi ki artik çok büyüdüler zaten bi de kahverengi kısmında sivilce gibi çıkıntılar oluşmuş uuçları da fırlamış durumda her daim var mi bnden bi tane daha ?

bende de o dönemdem kaşıntı başlamıştı. lierac kremi ve vazelin sürerek kurtuldum. banyodan sonradan da ıslakken dolivin zeytinyağlı vücut yağını sürüyorum hala.. iyi geliyor.

Merhaba aranıza yeni katıldım bu dönemlerde çatlakları önlemek için ne tür ürünler kullanmaya başlamaka gerekiyor ne önerirsiniz arkadaşlar

Johnson baby in bebek yağını almayı düşünüyorum vazelinin kokusu benim hoşuma gitmiyor yarından itibaren banyodan sonra da olsa normalde de olsa bebek yagi belki badem yagi da kullanmayı dusunyorm bakalım ..
bende de o dönemdem kaşıntı başlamıştı. lierac kremi ve vazelin sürerek kurtuldum. banyodan sonradan da ıslakken dolivin zeytinyağlı vücut yağını sürüyorum hala.. iyi geliyor.

Anladm cnm sagolasn bn tuzlu su karismni doktorun onerdigi sklde hazrladm siringayla da burnuma puskurtuorm smdilk iyi gidio hadi hayrlisi insallah bi care olur. Bu arada astm icn ilac kullanio msn su an?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…